Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:24:13 GMT

بهبود آبرسانی به ۸۰۰۰ روستای محروم کشور

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۴۵۵۶

بهبود آبرسانی به ۸۰۰۰ روستای محروم کشور

تفاهم‌نامه همکاری‌ بین شرکت آب و فاضلاب کشور و ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات در راستای بهبود آبرسانی به ۸۰۰۰ روستای مناطق محروم کشور، در قالب پویش آبرسانی "باران مهر" به امضا رسید.

به گزارش ایسنا،  علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح آبرسانی شهید سلیمانی ستاد بازسازی توسعه عتبات عالیات با آبفای کشور اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۵ درصد روستاهای کشور از آب شرب بهداشتی محروم هستند حتی در برخی نقاط شبکه احداث شده اما همچنان از آب سالم محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سعی می‌کنیم در کوتاه  مدت روستاها به آب شرب دسترسی پیدا کرده و میزان برخورداری را از ۷۵ درصد به بیش از ۹۰ درصد برسانیم.

وی با بیان اینکه ما در نظر داریم که ۱۰ هزار روستایی را که فاقد شبکه آب سالم و پایدار هستند در چارچوب اقدام ملی و مردمی آبرسانی کنیم، گفت: بر این اساس مرکزی به نام جهاد آبرسانی زیر نظر شورای جهاد آبرسانی به وجودآوردیم. با راهبری این شورا در این اولین گام بین ۳۱ آبفای کشور و قرارگاه امام حسن قراردادی برای اجرای پروژه آبرسانی به ۷۱۰۰ روستا منعقد شد.  

وزیر نیرو با بیان اینکه برنامه ریزی شده است تا این تعداد روستا طی مدت سه سال از آب شرب مطمئن برخوردار شوند، اظهار کرد: تاکنون آبرسانی به این روستاها به صورت سیار بود و حتی ممکن بود که به روستاهای دورتر آبی نرسد و یا با تأخیر به آب دسترسی پیدا کنند که مردم را نیز گلایه‌مند کرده بود.  

 محرابیان با بیان اینکه عتبات عالیات کار آبرسانی به روستاها را بر عهده گرفته است، اظهار کرد: امیدواریم که در گام بعدی شاهد با شیم طرح‌ها به گونه‌ای اجرا شوند که روستاها از شرایط خوبی برخوردار باشند.  

به گفته وی نکته مهم اینکه عتبات از کمک‌های مردمی ارتزاق می‌کند ما نیز در جهاد آبرسانی در نظر داریم از ظرفیت مردم و خیرین نسبت به آبرسانی اقدام کنیم و پروژه‌هایی هم در این راستا تعریف شده است.  

وزیر نیرو با اشاره به تفاهم امروز گفت: خیرین با مدیریت عتبات کار آبرسانی را به ثمر خواهند رساند و امیدواریم که این اقدام الگویی برای تامین آب شرب محرومین کشور باشد.

همچنین حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: به دنبال امضای تفاهم‌نامه میان ستاد بازسازی عتبات عالیات و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، شبکه آبرسانی در برخی از روستاها از حالت سقایی خارج شده و به ایستگاه ثابت تبدیل می‌شود.

وی گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات نگاه ویژه‌ای به موضوع آب دارد که همین نگاه، ایده شکل‌گیری این تفاهم‌نامه بوده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر وزیر نیرو هم تاکید بسیاری بر موضوع ساماندهی شبکه آبرسانی در روستاها داشت تا در روستاهایی که شبکه آبرسانی نداریم و مردم مشکلاتی دارند، آبرسانی از حالت سقایی که سبب انتظار مردم برای رسیدن تانکرهای آب شده بود، خارج شده و به ایستگاه ثابت آب شرب تبدیل شود که نتیجه آن منجر به امضای این تفاهم‌نامه شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه این اتفاق شروع بسیار خوبی در آستانه بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است، افزود: ستاد بازسازی عتبات عالیات از محل کمک‌های مردمی اقدام به خرید و نصب مخازن ثابت و تعدادی کانتر سیار کرد و از سوی دیگر ما در مجموعه وزارت نیرو هم آب بخشی از این روستاها را تامین می‌کنیم.

به‌ گزارش ایسنا، در قالب این طرح که با عنوان طرح آبرسانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، در حضور "علی اکبر محرابیان" وزیر نیرو، به امضای حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و جلال مآب رئیس ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات رسید، با بسیج امکانات و ‌توانمندی موکب‌های سراسر کشور، همچنین خیرین، سازمان‌ها و نهادهای همسو و مسئول در کشور، مستقرکردن مخازن ثابت در روستاهای هدف و تهیه خودروهای سیار آبرسانی، این امکان فراهم خواهد شد تا از طریق پُرشدن مخازن ثابت توسط خودروهای آبرسانی سیار، مردم روستاها در تمام شبانه‌روز امکان برداشت آب را از تانکرهای ثابت داشته باشند.

بر اساس این گزارش، در سال نخست اجرای این طرح که از دی ماه ۱۴۰۰ شروع و تا دی ماه ۱۴۰۱ به پایان می‌رسد، ۱۰ درصد روستاها تحت پوشش این طرح قرار خواهند گرفت و بر اساس نتایج حاصله از اجرای طرح در سال اول برای مابقی روستاها در سال‌های آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

این گزارش حاکی است، این طرح برای نخستین بار به ابتکار شهید قاسیم سلیمانی در زلزله سال ۱۳۹۷ کرمان اجرا شد که در آن با توجه به فراخوان سردار سلیمانی، بعد از اتمام مراسم اربعین،  همه موکب‌ها به کمک زلزله زدگان این استان رفته و تمام امکانات سرمایه‌ای اربعین را با کمک‌های مردمی به مناطق زلزله‌زده گسیل دادند.

همچنین این کمک‌ها در اوایل سال ۱۳۹۸ به سوی استان‌های سیل‌زده سرازیر و با توزیع کمک‌های معیشتی، طبخ و توزیع غذای گرم و کمک‌هایی نظیر پوشاک و وسایل خانگی در آن مناطق اقدام شد، به همین دلیل این طرح به نام طرح آبرسانی "شهید حاج قاسم سلیمانی" نیز نامگذاری شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبرساني شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ستاد بازسازی عتبات عالیات تفاهم نامه وزیر نیرو شبکه آب کمک ها آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۴۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی گفت: این طرح‌ها شامل اجرای خطوط انتقال شمال شهر خرمدره به طول ۴ کیلومتر، آبرسانی به فاز ۳ شهرک گلدشت، تأمین آب آشامیدنی سایت اداری و مساکن ملی خرمدره، تکمیل مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی سوکهریز است.

وی افزود: احداث ۲ کیلومتر خط انتقال آب روستای فلج، یک کیلومتر خط انتقال روستای قلعه حسینیه، حفر و تجهیز چاه شماره ۱۶ خرمدره و تکمیل مخزن ۴۰۰۰ متر مکعبی خرمدره از جمله دیگر طرح‌هایی است که امسال در دستور کار شرکت آبفا قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: سال گذشته نیز ۱۰ طرح آبرسانی با اعتبار بالغ بر ۹۷ میلیارد تومان در شهرستان خرمدره اجرا و به بهره برداری رسید.

نادرخانی گفت: اجرای ۸۰ میلیارد تومان طرح‌های توسعه‌ای در تصفیه خانه آب ابهر و خرمدره نیز از جمله اقدامات شرکت آبفا در سال گذشته در شهرستان خرمدره بود.

این مسئول یادآور شد: توسعه خدمات آب و فاضلاب به ویژه در حوزه روستایی از اولویت‌های کاری شرکت آبفا در سال جدید است که در این راستا روستای نصیرآباد خرمدره به عنوان نخستین روستای استان، از خدمات جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب برخوردار شد.

گفتنی است شهرستان خرمدره با ۷۵ هزار نفر جمعیت و ۳۴ هزار مشترک یکی از ۸ شهرستان تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب در استان زنجان است.

کد خبر 6089966

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه