Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف ساجد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: باید در اجرای نما مصالح مقاوم و سبک مورد استفاده قرار گیرد تا در کنار چسبندگی و اتصال به دیواره ساختمان، جلوی آتش‌سوزی‌ها مقاوم بوده و از طرفی زیبایی و جذابیت خاصی نیز به فضای پیرامونی ببخشد.

وی تصریح کرد: متأسفانه اجرای نماهای سنگی سنگین و رومی در شهر اردبیل بر اساس سلیقه کارفرمایان سیما و منظر شهری را بر هم زده در حالی که کمیته سیما و منظر شهری در این زمینه باید با مسببان و عوامل مؤثر در این زمینه برخورد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان اردبیل گفت: ما در کمیته سیما و منظر شهری با همکاری مهندسان سازه، زلزله‌، شهرسازی و معماری و مهندسان حوزه ایمنی تلاش می‌کنیم تا با هدف ساماندهی این موضوع مصوبات و تصمیمات کارشناسی را ابلاغ کنیم که متأسفانه به دلایل مختلف این مصوبات مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

ساجد ضرورت ساماندهی ساخت و سازها در حوزه نماسازی را یادآور شد و افزود: باید بر اساس نقشه‌ها و تیپ ساختمان و مواد و مصالح به کار رفته در این زمینه اقدامات مؤثری انجام شود تا با دوام‌ترین و کیفی‌ترین مصالح در نماها به کارگیری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: البته در خارج از محدوده شهر بنیاد مسکن متولی این امر است ولی اخیراً بر اساس تفاهمنامه امضا شده بین بنیاد مسکن و نظام مهندسی ساختمان قرار شده بر ساخت و سازهای خارج از محدوده شهرها نیز نظارت انجام شود که ما برنامه‌ریزی‌های خوبی را در این بخش انجام خواهیم داد.

ساجد اضافه کرد: ما گزارشی را در سال ۹۶ از وضعیت دوام و استحکام بناهای تاریخی و محلات قدیمی اردبیل تهیه و تحویل متولیان امر دادیم که در بخش عظیمی از بازارها و سراهای اردبیل و بافت فرسوده نیاز به استحکام بنا بوده تا با نوسازی آنها ایمنی و ارتقا شرایط سکونتی را در این فضاها شاهد باشیم.

وی به فعالیت نظام مهندسی از سال ۷۵ با اهداف تعریف شده در جهت ارتقا کیفی ساخت و سازها اشاره کرد و ادامه داد: نظارت عالیه راه و شهرسازی در این زمینه راهگشا بوده و ما همواره سعی کردیم بر اساس مأموریت محوله و شرح وظایف مشخص شده اقدامات مؤثری را در قالب مباحث ۲۲ گانه مقررات ملی ساختمان و آئین‌نامه ۲ هزار و ۸۰۰ زلزله انجام دهیم.

ساجد بیان کرد: تلاش بر این است تا تمامی نقشه‌ها و اجرای پروژه‌ها منطبق بر همین مقررات ملی ساختمان و آئین‌نامه ۲ هزار و ۸۰۰ زلزله باشد تا شرایط مناسبی را در ایمنی واحدهای ساختمانی شاهد و ناظر باشیم.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ۱۳ هزار نفر مهندس عضو نظام مهندسی هستند که در ۷ رشته ارائه خدمات می‌کنند که در قالب طراحی، اجرا و نظارت ما سعی داریم به وظیفه خود عمل کنیم.

ساجد تصریح کرد: در کنار کارفرمایان، مشاوران، ناظران و مجریان سعی بر این است تا در ابعاد مختلف و شرایط فراهم شده ساخت و بر اساس ضوابط و مقررات اعلام شده انجام و نظارت‌ها به صورت دقیق و در راستای ارتقا کیفیت به انجام برسد.

وی گفت: هم اکنون عمده ساخت و سازها در شهر اردبیل به شکل بتن و آرماتور بوده و ما سعی داریم در ساخت و سازها بر اساس طراحی و نظارت عالیه بستر کیفی‌سازی را به نحوی فراهم کنیم تا ساختمان‌ها در برابر زلزله و سایر عوامل قهری از استحکام بیشتری برخوردار باشند.

عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان اردبیل افزود: با توجه به تجربه زلزله شهرهای مختلف به ویژه زلزله سر پل ذهاب در سال‌های اخیر بر اجرای کامل آئین‌نامه‌ها به ویژه استحکام سازه‌های دیوار، جان پناه و قطعات الحاقی تأکید شده تا در بروز حوادث متعدد امکان تأمین سلامت افراد به وجود آید.

کد خبر 5385637

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ساختمان کارفرمایان نمای ساختمان آتش سوزی زلزله معماری مصالح ساختمانی تفاهم نامه راه و شهرسازی مقررات ملی ساختمان حوادث ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه بارش برف آمار کرونا گرگان 9 دی سانحه تصادف واکسن کرونا سویه اومیکرون کرونا ایلام سیستان و بلوچستان ساخت و سازها نظام مهندسی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین گفت: شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از طرح‌های شورا و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: اعضای شورا طبق وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند به لوایح واصله از سوی شهرداری به طور جدی، بی‌وقفه و به موقع رسیدگی و پیرامون آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنند و در برخی موارد هم با خرد جمعی و رأی حداکثری طرح‌هایی را برای اجرا و لایحه شدن آن به شهرداری ارائه می‌کنند.

وی افزود: شهرداری باید این طرح‌ها را که برخی ممکن است مانند لوایح دوفوریتی ضرورت داشته باشد را مورد توجه قرار دهد و تدابیری برای کارسازی آن‌ها داشته باشد تا شرمنده شهر و مردم نباشیم.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قزوین با بیان اینکه هیچکدام از طرح‌های ارسالی شورا از سمت شهردار به‌صورت لایحه به شورا ارائه نشده، گفت: درست است که صرفه و صلاح شهر بر عهده شهردار است، بر این اساس شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از این طرح‌ها و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

اشدری ادامه داد: چون قبل از تعهد شهردار شورای شهر مجدانه رعایت صرفه و صلاح شهر را دارد و بر همین ضرورت منجر به ارائه طرح‌های پیشنهادی شورا می‌شود که خوشبختانه بر وفق سیاست‌های بودجه شهرداری قزوین است.

وی خواستار ارائه تمامی طرح‌ها و پیشنهادات که با عناوین خاص مطرح شده، ولی اجرایی نشده از سوی مدیریت شهری شد و گفت: با ارائه این موارد مردم می‌توانند مدیریت شهری را ارزیابی و قضاوت کنند که مدیریت شهری چقدر متعهد به انجام سیاست گذاری‌ها، طرح‌های مردمی و شهری از سوی شورای منتخب مردم است؟ شورایی که شهردار خود را منتخب آن می‌داند.

عضو شورای شهر قزوین تصریح کرد: بررسی شود چه طرح‌هایی بر زمین مانده است تا در سال آخر شورای ششم بتوانیم با سرعت آنها را پیگیری کنیم و یا اینکه بدانیم چه کارهایی انجام شده است.

کد خبر 750278

دیگر خبرها

  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد
  • دو حادثه رانندگی با ۱۵ مصدوم در اردبیل
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی