Web Analytics Made Easy - Statcounter

بارش‌های زمستانی قرار است پاییز را روسفید کنند و آنگونه که سازمان هواشناسی می‌گوید بارش‌های خوبی از فردا تا 10 روز آینده در کشور در راه است که می‌تواند کم بارشی در برخی از استان‌ها مانند کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری را که سرمنشأ آب 5 استان هستند به نحو مطلوب جبران کند. البته بارش‌های هفته آخر پاییز هم در برخی استان‌ها توانسته بود تا حدی کم بارشی ماه‌های اخیر را جبران کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه ایران/ «صادق ضیاییان» مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی به «ایران» گفت: بارش‌هایی که در هفته آخر پاییز در بسیاری از نقاط کشور صورت گرفت در جبران کم بارشی برخی استان‌ها تأثیر‌گذار بود. به‌عنوان مثال کم بارشی استان چهارمحال و بختیاری تا روز 25 آذر ماه معادل 73 میلیمتر بود که با بارش‌هایی که در روزهای آخر پاییز دشت کرد این میزان در حال حاضر به 4 میلیمتر کاهش پیدا کرده است، ضمن اینکه با ورود سامانه گرم بارشی که از روز چهار شنبه وارد کشور می‌شود انتظار می‌رود بارش‌های خوبی در استان‌های جنوبی داشته باشیم و می‌تواند کم بارشی این استان را هم جبران کند.

به گفته وی از فردا (چهارشنبه) تا اواسط هفته آینده با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور بارش‌های مناسبی را در استان‌های جنوبی از جمله هرمزگان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، خوزستان، کرمان و چهارمحال و بختیاری خواهیم داشت که البته می‌تواند مشکلاتی را همچون سیل برای این استان‌ها داشته باشد. این بارش‌ها در شرایطی که بیشتر استان‌ها، کم‌بارشی را یدک می‌کشند، می‌تواند بسیار تأثیر‌گذار باشد. بارش‌های نقطه‌ای این سامانه در برخی مناطق می‌تواند به 200 میلیمتر نیز برسد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بارش‌های آخر هفته پاییز رخ نمی‌داد قطعاً با مشکلات بزرگی در استان‌های واقع درحوزه زاگرس مواجه می‌شدیم. هرچند مردم و کشاورزان از وقوع بارش‌های مناسب در چند روز آینده شادمان شدند اما سازمان هواشناسی روز گذشته هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها صادر کرد و از مسئولان استان های هرمزگان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، خوزستان، کرمان و چهار محال و بختیاری خواست خود را برای بروز سیل‌های احتمالی آماده کنند.

ضیاییان افزود: علاوه بر استان چهار محال و بختیاری، بارش‌های پاییزی در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز تا حدی توانست کم‌بارشی را جبران کند و ذکر این نکته ضروری است که بارش‌های این دو استان به لحاظ اینکه سرمنشأ آب حداقل 5 استان از جمله اصفهان هستند برای ما بسیار حائز اهمیت است.

استان کهگیلویه و بویراحمد تا روز 25 آذر با کم‌بارشی در حد 115 میلیمتر مواجه بود که خوشبختانه با بارش‌های جبهه بارشی قبلی این میزان در حال حاضر به تنها 16 میلیمتر رسید و این امیدواری وجود دارد با فعالیت این سامانه گرم که از ویژگی‌های آن بارش فراوان است این عدد بازهم کاهش و حتی به صفر برسد.

خوزستان استان دیگری است که مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی به آن اشاره می‌کند. در خوزستان تا قبل از 25 آذر 77 میلیمتر کم بارشی بوده که در حال حاضر به حدود 46 میلیمتر رسیده است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد سازمان هواشناسی کم بارشی استان ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم ذخیره آب مخازن سدهای کردستان به ۷۲ درصد رسید

آرش آریانژاد در گفت‌وگو با خبزنگار مهر با اشاره به بارش‌های مناسب اخیر اظهار کرد: حجم آب ذخیره پشت سدهای استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی بیان کرد: در پی بارش‌های مناسب اخیر، حجم ذخیره آب مخازن سدهای استان کردستان به ۷۲ درصد رسید.

آریانژاد گفت: تاکنون ۸ سد در استان کردستان سرریز شده و برای روزهای آینده نیز هواشناسی استان هشدار سطح نارنجی اعلام کرده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال آبی جاری ۴۲۰ میلیمتر، متوسط بارندگی استان بوده است، خاطرنشان کرد: در شهرستان مریوان با حدود ۱۰۰۰ میلیمتر و بانه با ۸۰۰ میلیمتر بیشترین میزان دریافت نزولات آسمانی را شاهد بوده‌ایم.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان افزود: با توجه به رواناب‌های خوبی که در سال آبی جاری به مخازن سدهای استان جاری شده، این امر منجر به سرریز ۸ سد در کردستان شد.

آریانژاد به سامانه جدید بارشی که در راه استان است، نیز اشاره و توصیه کرد: نظر به اعلام هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی استان کردستان برای روزهای دوشنبه ۱۷ و سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری، با توجه به پیش‌بینی حجم بارش‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها توصیه می‌شود شهروندان از توقف و اتراق در حاشیه رودخانه و مخازن سدهای استان اکیداً خودداری نمایند.

کد خبر 6097882

دیگر خبرها

  • جستجوی ۱۷ روزه ‌در رود خروشان خرسان برای یافتن سبحان+فیلم
  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت+فیلم
  • تشدید بارش‌ها و احتمال سیلاب در چهارمحال و بختیاری
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • فعالیت سامانه بارشی جدید امروز در چهارمحال و بختیاری
  • ورود سامانه جدید بارشی به کهگیلویه و بویراحمد/ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد
  • "جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت
  • ورود سامانه بارشی قوی به کردستان/۹۷۳ میلیمتر بارش ثبت شد
  • ثبت ۵۳ میلیمتر بارش در در لیرابی
  • بیشترین بارش‌ها با ۵۳ میلیمتر در لیرابی