Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@00:21:24 GMT

معماری یک مدرسه بومی در آفریقا

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۱۱۹۶

معماری یک مدرسه بومی در آفریقا

بسیاری از کودکان در آفریقا مجبورند بار سنگین حضور در مدارس با تهویه ضعیف را تحمل کنند که به راحتی زیر آفتاب آفریقا گرم می شود. معماری یک مدرسه جدید در اولیانکولو، به مسئله آب و هوا می پردازد و یک "دهکده آموزشی" را ارائه می دهد که به میراث محلی و هویت شهر احترام می گذارد.

معماری یک مدرسه جدید در اولیانکولو، یک "دهکده آموزشی" را ارائه می دهد که به میراث محلی و هویت شهر احترام می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

 

تیم معماران، مدرسه ای را پیشنهاد کرده اند که برای فعالیت های اجتماعی در ساعات مدرسه و بعد از آن، بازی بین بچه ها و سایر ساکنان اولیانکولو را در خود جای دهد. این شهر نتیجه مهاجرت هزاران پناهنده بوروندی در دهه 1970 پس از نسل کشی های دسته جمعی است، تیم از نزدیک با کارشناسان مهاجرت، قوم شناسان، مربیان و درنهایت معماران برای طراحی یک مدرسه ابتدایی برای مردم شهر همکاری کرده است.

 

در طراحی درختان انبه قرار دارند که کلاس های درس در اطراف آنها قرار می گیرند و یک حیاط مرکزی داخلی را تشکیل می دهند.

 

در طراحی آنها درختان انبه قرار دارند که کلاس های درس در اطراف آنها قرار می گیرند و یک حیاط مرکزی داخلی را تشکیل می دهند که در زیر سایه بان محافظت می شود. طرح مدرسه همچنین از فضای سبز برای افزایش مزایای تهویه استفاده می کند زیرا هوای گرم در جهت دور از درختان خارج می شود و سیستم سقف دوتایی هوای خنک تر را از زیر درخت خارج می کند. همچنین، سقف آب باران را جمع آوری می کند تا برای خشکسالی سالانه ای که کشور از آن رنج می برد آماده شود. کل ساختمان بر روی پایه های ضخیم با جرم حرارتی بالا ساخته می شود که می تواند دمای سردتر را در طول شب حفظ کند و به خنک شدن کلاس ها در طول روز کمک کند.

 

از فضای سبز برای افزایش مزایای تهویه استفاده می شود.

 

معماران به مصالح و تکنیک های ساخت محلی وفادار مانده اند. بیشتر مواد از اطراف تهیه می شود، از جمله تشک های برگ نخل برای پایان سقف، بافت پلاستیکی برای کرکره های پنجره و آجرهای سفالی که در محل پخت می شوند. اطراف کلاس‌ها یک دیوار مارپیچ سوراخ‌دار خواهد بود که در همسایگی حیاط‌های درون‌گرا بین کلاس‌های مجاور قرار می‌گیرد که هویت و رنگی منحصربه‌فرد می‌دهد. هر یک از حیاط ها تجهیزات بازی مانند تور، تاب و سرسره را برای زمین بازی مداوم اطراف مدرسه فراهم می کند.

انتهای پیام/

نقل از:

https://www.archdaily.com/889960/how-schools-in-africa-can-benefit-from-clever-design-and-mango-trees

14000909000868

14000809000076

14000804000344

 


 

منبع: فارس

کلیدواژه: دهکده آموزشی مدارس دنیا مدارس روستائی معماری مدرسه یک مدرسه کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد