Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید کاویان روز سه شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با تایید آلودگی پیش آمده ناشی از نشتی در خط انتقال پساب چاه ۳۶۵ شرکت نفت و گاز مارون اظهار داشت: این نشتی همزمان با مشکل فنی و بسته شدن این چاه پیش آمده که نشان دهنده شکستگی عمدی در این خط محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه به دلیل بروز اشکال در سیستم تسویه پساب چاه ۳۶۵ مارون ، این چاه در برنامه تزریق اسید قرار دارد افزود: عوامل فنی در تلاش برای رفع اشکالات پیش آمده در سیستم تسویه پساب بودند و به همین دلیل در این مدت، چاه مذکور امکان تزریق پذیری اسید را نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون اضافه‌کرد: در تلاش هستیم تا با همکاری بسیج، نیروی انتظامی و حراست شرکت، از منطقه ای که دچار آلودگی شده است حفاظت‌های لازم صورت گیرد تا از هرگونه اشکال احتمالی دیگر پیشگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی و فرآیند پاکسازی پساب خارج شده از خط انتقال چاه ۳۶۵ آغاز شده است گفت: محل این آلودگی در مجاورت روستای سودان از توابع بخش غیزانیه است.

کاویان تصریح‌کرد: در حال حاضر تمامی عوامل فنی، اجرایی، حراستی و مهندسی در شرکت نفت و گاز مارون، موضوع پاکسازی و رفع شکستگی در خط انتقال پساب چاره نفتی ۳۶۵ مارون را در دستور کار دارند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از یک هزار و ۳۰۰ وصله موقت در خطوط لوله نفت در گستره فعالیت این شرکت انجام شده است افزود: ضمن اینکه نوسازی خطوط نفتی در این منطقه شروع شده است اما این درحالی است که بررسی‌های صورت گرفته نشان می دهد بخشی از شکستگی‌های صورت گرفته در خطوط، ناشی از عوامل انسانی و عمدی هستند.

وی بیان‌داشت: در این رابطه، دستگاه های امنیتی نیز بررسی این شرایط را در دستور کار دارند و تاکنون پرونده‌های قضائی نیز تشکیل و در حال پیگیری است.

بخشدار غیزانیه: پاکسازی آلودگی ناشی از خط انتقال پساب چاه ۳۶۵ تسریع شود

بخشدار غیزانیه با اشاره به اینکه خطی که در مجاورت روستای سودان از این بخش دچار نشتی شده مربوط به انتقال پساب آب و نمک ناشی از تولید نفت است گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته، شرکت نفت و گاز مارون در حال انجام فرآینده پاکسازی است.

رسول ساکی اضافه‌کرد: تسریع در انجام عملیات پاکسازی باتوجه به اینکه منطقه در آستانه بارندگی‌های احتمالی قرار دارد، بسیار ضروری است.

بخش غیزانیه در شرق اهواز، بیش از ۹۰ روستا و بیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت دارد.

مردم محلی روستای سودان به خبرنگار ایرنا اعلام کردند که دلیل برخی از شکستگی های موجود در خطوط نفتی نزدیک محل زندگی آنها سرقت پایه های نگهدارنده خطوط است که بارها این موضوع را به مراجع مربوطه اطلاع داده اند.

شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون راهبری عملیات تولید،فرآورش و انتقال نفت،گازومایعات گازی وهمچنین نگهداری ،تعمیرات و بهینه سازی تاسیسات و خطوط لوله  مربوطه رابه عهده دارد . این شرکت با تولید حدود ۵۷۰ هزار بشکه نفت در روز از مجموع ۴۰۴ حلقه چاه تولیدی به عنوان یکی از شرکتهای فرعی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب فعالیت خود را رسما از تاریخ یکم فروردین ۷۹ آغاز کرد. شرکت در فروردین ۱۳۸۳ ابتدا برای بخشی از تاسیسات و سپس در مرداد ۱۳۸۵ برای تمامی شرکت موفق به اخذ گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه شد.

منطقه جغرافیایی شرکت از شمال به هفتگل و نفت سفید،از شرق و جنوب شرقی به رودخانه جراحی، از غرب به محدوده ۳۰ کیلومتری شهر اهواز و از جنوب به تالاب شادگان محدود بوده و با وسعتی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع در برگیرنده میادین مارون،کوپال و شادگان است.

برچسب‌ها غیزانیه نفت اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غیزانیه نفت اهواز غیزانیه نفت اهواز نفت و گاز مارون خط انتقال پساب پساب چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حجم معاملات شرکتهای توزیع نیروی برق در دومین هفته شروعی توفانی داشت و با رشد چشمگیر نسبت به نخستین هفته معاملات، به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکتهای توزیع نیروی برق از بورس انرژی (٥ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست ١٦٩ معامله بارزش حدود 130 میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ٦٨ معامله با حجم ٦٣٨ هزار و 880 مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکتهای توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می کنند"، گفت: با افزایش میزان معاملات شرکت‌های توزیع در بورس انرژی، موتور تولید بدهی در صنعت برق متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس تاکید ویژه وزیر نیرو اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار باز می‌گردد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان 2 هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع هر هفته 500 میلیارد تومان پول واریز می‌شود و هفته جاری نیز 500 میلیارد تومان دوم به حساب به شرکت‌ها واریز شد، ادامه داد: در گذشته تنها مشتریان بالای 5 مگاوات امکان خرید برق از بورس را داشتند که سال گذشته مشتریان بالای یک مگاوات به این لیست اضافه شد و از اردیبهشت ماه سال جاری شرکت‌های توزیع سراسر کشور نیز امکان خرید برق از بورس را پیدا کردند.

رجبی مشهدی اضافه کرد: سال گذشته 53 تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس انرژی به فروش رسید و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در سال جاری قرار است این رقم با 4 برابر افزایش به 210 تراوات ساعت برسد.

وی در همین رابطه بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا در سال اول 30 درصد معاملات برق در بورس انرژی انجام شود و در پایان برنامه هفتم نیز قرار است میزان معاملات به 60 درصد برسد، اما بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در وزارت نیرو قرار است در سال جاری هدف گذاری نهایی برنامه هفتم در این رابطه محقق شود.

مدیرعامل توانیر در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته بیش از 1211 هزار میلیارد ریال در بورس انرژی توسط 32 شرکت توزیع برق معامله صورت گرفت، افزود: پیش بینی می‌شود در هفته‌های آتی با برنامه ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته حجم معاملات شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که ورود شرکت‌های توزیع برق به معاملات بورس چه نقشی در توسعه صنعت برق خواهد داشت، گفت: ارتباط مستقیم میان خریداران و فروشندگان برق، کاهش نقش دولت در معاملات، کمک به استقلال مالی شرکت‌های توزیع و توسعه رقابت، شفاف شدن معاملات و نیز تزریق نقدی پول به نیروگاه‌ها بر‌خلاف بازار عمده فروشی از جمله مزایای اجرای این طرح است که ضمن کمک به اصلاح نظام مالی صنعت برق بستر مناسبی را برای توسعه صنعت برق فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: پرداخت به روز هزینه‌ها و شفاف شدن درآمد‌ها در صنعت برق که در سایه ورود شرکت‌های توزیع به بورس انرژی و خرید نقدی برق از نیروگاه‌ها محقق می‌شود، نه تنها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای خود را با سرعت و قدرت بیشتری دنبال کنند، بلکه موتور تولید بدهی در کل صنعت برق متوقف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • «با چرا شروع کنید» تا موفق شوید
  • مسابقات والیبال دانشجویان کشور در دانشگاه شمال آمل شروع شد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرنگ شیرابه در کام خزر