Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون تعاون روستایی خراسان جنوبی اظهار کرد: تاکنون ۱۹ هزار شاخه گل نرگس از نرگس کاران خوسفی در قالب خرید توافقی و حمایتی خریداری شده است.

مزارع خوسف در استان خراسان جنوبی فصل سرد زمستان را میزبان گل‌های نرگس خوش عطر و بویی است که در اوج سرما، عطر و یاد بهار را زنده می‌کند.

در طول سال‌های اخیر، فعالیت‌های بسیاری انجام شده است تا کمی از مشکلات نرگس‌کاران مرتفع شود، از راه‌اندازی اولین مرکز خرید توافقی گل نرگس در شهرستان خوسف تا امضای تفاهم‌نامه‌ها و تمام این فعالیت‌ها برای به ثمرنشستن بازاریابی‌ها و رسیدن به سهم مناسب در حوزه کشاورزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی جعفری، معاون تعاون روستایی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: تا کنون ۱۹ هزار شاخه گل نرگس از نرگس کاران خوسفی توسط شرکت تعاونی تولید سبز آفرینان شهرستان خوسف خریداری شده که پیش بینی می‌شود امسال نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد کاهش برداشت گل داشته باشیم.

وی با بیان اینکه با هدف حمایت، مرکز خرید توافقی گل نرگس شرکت تعاونی تولید سبز آفرینان شهرستان خوسف، امسال برای سال سوم اقدام به خرید گسترده نرگس از کشاورزان کرده است، افزود: تولید، افزایش تولید در واحد سطح و بهره وری مناسب از اب و ارتقاء کیفیت تولیدات باید دغدغه کشاورزان و اهتمام و اراده مسئولان در کنار هدایت‌های لازم بر حمایت و بازاریابی تولیدات، تلاش برای ایجاد ارزش افزوده تولیدات در راستای حمایت از اقتصاد خانواده‌های تولید کننده و افزایش سهم روستائیان و کشاورزان از تولیدات کشاورزی در اقتصادشان باشد. لذا با هدف حمایت، مرکز خرید توافقی گل نرگس، شرکت تعاونی تولید سبز آفرینان شهرستان خوسف، امسال برای سال سوم اقدام به خرید گسترده نرگس از کشاورزان کرده است.

جعفری با بیان اینکه خراسان جنوبی مقام پنجم گل نرگس در کشور را دارد، افزود: در سال ۹۹ توانستیم به دبی صادرات داشته باشیم و اکنون در پی توسعه صادرات هستیم.

وی با بیان اینکه  در سال ۹۸، تعداد ۱۱۰ هزار شاخه گل نرگس؛ طی سال ۹۹، تعداد ۱۳۰ هزار شاخه گل نرگس و امسال تا کنون ۱۹ هزار شاخه توسط این شرکت تعاونی خریداری شده است که پیش بینی می‌شود امسال نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد کاهش برداشت گل را داشته باشیم، بیان کرد: پیش بینی‌ها در سال جاری این بود که تولید گل نرگس از لحاظ کمیت کاهش خواهد داشت، اما باز هم تولید در حد مطلوب است.

جعفری با اشاره به اینکه درب مراکز خرید بر روی کشاورزان نرگس کار باز است و از آنان درخواست می‌شود مازاد تولیدات خود را به مراکز تحویل دهند که این امر به بازاریابی کمک بسزایی می‌کند.

محمد قلندری، مسئول تعاون روستایی شهرستان خوسف در گفت‌وگو با ایسنا گفت: اواخر مرداد و شهریور، بهترین زمان کاشت پیاز نرگس است تا ریشه‌ها قبل از زمستان فرصت رشد کافی داشته باشند؛ البته تا آبان ماه نیز می‌توان آن را کشت کرد.

وی با بیان اینکه در طول سال‌های اخیر در شهرستان خوسف که مرکز گل نرگس خراسان جنوبی است، فعالیت‌های بسیاری انجام شده است تا کمی از مشکلات نرگس‌کاران مرتفع شود، افزود: سطح زیر کشت گل نرگس در این شهرستان ۲۴ هکتار است و در سنوات گذشته به طور میانگین ۱۰ تا ۱۲ میلیون شاخه از این سطح برداشت شده است.

مسئول تعاون روستایی شهرستان خوسف با اشاره به فعالیت ۱۳۰ بهره بردار در این حوزه، ادامه داد: امسال به دلیل کمبود بارندگی، خشک شدن قنوات و آبیاری نشدن مزارع پیش بینی می شود پنج تا شش میلیون شاخه گل نرگس برداشت شود.

قلندری با اشاره به اینکه نرگس تولیدی به شهرهای تهران، مشهد و بازارهای روز بیرجند ارسال می‌شود، گفت: در سال‌های اخیر خشکسالی بر همه محصولات کشاورزی تاثیرگذار بوده که امسال بیشترین خسارت متوجه نرگس کاران شد که نیازمند حمایت هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گل نرگس منطقه خراسان جنوبی خوسف هزار شاخه گل نرگس تعاون روستایی خراسان جنوبی شهرستان خوسف شرکت تعاونی خرید توافقی نرگس کاران پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی تولید شد
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی