Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمود نوربخش رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم، با اشاره به تغییر ریل سیاست‌های مالی کشور در بودجه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: تولید و اشتغال، عدالت محوری و برنامه محوری به عنوان سیاست‌های اصلی مالی در سال آینده تعیین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم افزود: البته بر اساس بودجه تقدیم شده از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی، رشد تولید ناخالص ملی هم به میزان ۸ درصد در نظر گرفته شده که حدود نیمی از این رشد از مسیر رشد سرمایه گذاری و نیم دیگر از مسیر ارتقای بهره وری محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوربخش در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره اعتبارات بودجه‌ای استان قم در سال آینده عنوان کرد: مدیریت استان در ماه‌های اخیر تلاش داشته تا اعتبارات بیشتری برای استان جذب کند، ضمن آن که درآمد عمومی و اختصاصی استان نیز در سال آینده رشد خوبی را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم همچنین با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به قم تصریح کرد: تمام تلاش مدیریت استان آن است تا حداکثر استفاده از این سفر برای پیگیری مطالبات مردم انجام شود.

نوربخش در این باره اضافه کرد: البته در ماه‌های اخیر، تلاش‌های خوبی برای استفاده از بودجه‌های ملی و گلوبال در مسیر به ثمر رسیدن برخی پروژه‌های استانی انجام شد که راه اندازی فاز نخست تصفیه خانه قم و همچنین پیگیری عملیات تکمیل و بهره برداری برخی جاده‌ها در استان از آن جمله است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ادامه با تأیید این که استان قم در سال‌های اخیر با چالش‌هایی مانند عملیات فرودگاه، مونوریل و بازسازی بافت فرسوده بویژه در اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رو به رو بوده است ابراز امیدواری کرد این چالش‌ها در سفر پایان هفته رئیس جمهور و هیئت همراه به قم تعیین تکلیف شود.

نوربخش سپس به نشست اخیر مدیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با برخی اعضای خانه مطبوعات قم توجه داد و گفت: اهالی رسانه نقش مهمی در نظارت بر عملکرد مسئولان و پیگیر مطالبات مردمی دارند و از این رو امید است نقش حداکثری خود را در این زمینه ایفا کنند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال مجلس شورای اسلامی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سال آینده استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۱۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است