Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیش از پنج درصد جمعیت جهان به نوعی از کم شنوایی مبتلا هستند. عواملی مختلفی مانند افزایش سن، قرار گرفتن در معرض صداهای بلند، عفونت ها، داروها و ناهنجاری های مادرزادی می توانند باعث کم شنوایی شوند. برخی از انواع کم شنوایی درمان دارویی یا جراحی ندارند و فرد کم شنوا برای ارتباط با دیگران باید از سمعک استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سمعک از سه قسمت اصلی تشکیل شده؛ میکروفون، تقویت کننده و بلندگو. میکروفون صداها را از محیط جمع آوری می کند، تقویت کننده آنها را تقویت می کند و بلندگو سیگنال تقویت شده را به داخل گوش هدایت می کند. پس از تایید کم شنوایی با تست های شنوایی و ارزیابی نیازهای ارتباطی، شنوایی شناس تعیین می کند کدام سمعک برای شما مناسب است.

شما و شنوایی شناس تان موارد زیر را بررسی می کنید:
⦁ نیازهای ارتباطی شما
⦁ شکل ظاهری سمعک 
⦁ سطح تکنولوژی و ویژگی های سمعک

سمعک ها از نظر ظاهری به طور کلی به سمعک های پشت گوشی و سمعک های داخل گوشی تقسیم بندی می شوند. همچنین سطح تکنولوژی آنها ممکن است استاندارد، پیشرفته یا عالی باشد. 

ظاهر سمعک لزوما سطح تکنولوژی یا ویژگی های آن را تعیین نمی کند. برای نمونه سمعک پشت گوشی و سمعک داخل گوشی که ظاهر متفاوتی با هم دارند، ممکن است سطح تکنولوژی و ویژگی های یکسانی داشته باشند.

سمعک‌های امروزی از تکنولوژی دیجیتال استفاده می کنند. آنها برای مطابقت با نوع و میزان کم شنوایی و همچنین سبک زندگی فردی که از آن استفاده می کند، نیاز به تنظیم دارند. شنوایی شناس سمعک‌های دیجیتال را بر اساس ادیوگرام (نتیجه تست شنوایی ‌سنجی) شما با کامپیوتر و دستگاه ها و نرم افزارهای مخصوصی تنظیم و برنامه‌ریزی می کند. 

بهره‌مندی و رضایت ‌مندی از سمعک به میزان زیادی به مهارت فردی بستگی دارد که سمعک را برای شما تجویز می کند. هر چه تجویز سمعک دقیق ‌تر انجام شود، کارآیی سمعک بیشتر و شما احساس رضایت بهتری از سمعک تان دارید.


قیمت سمعک

اگر دچار کم شنوایی شده‌ اید و قصد خرید سمعک دارید، ممکن است اولین کاری که انجام دهید، جستجو سمعک و قیمت سمعک در اینترنت باشد. اطلاعات بسیاری درباره انواع برندها و مدل ها در اینترنت وجود دارد که ممکن است شما را گمراه کند. 

در نظر داشته باشید که خرید سمعک با سایر دستگاه ‌های الکترونیک متفاوت است. به دلیل این که سمعک باید با توجه به عوامل مختلف برای شما تجویز شود. 

قیمت سمعک به سطح تکنولوژی سمعک و ویژگی های آن بستگی دارد. سمعک ها در چندین سطح تکنولوژی و با ویژگی های مختلفی تولید می شوند. سمعک های دارای سطح تکنولوژی پایه، ویژگی های کمتر و سمعک های دارای سطح تکنولوژی  پیشرفته، ویژگی های بیشتری دارند.

ویژگی هایی مانند میکروفون جهت دار، مدار تقویت گفتار، مدار حذف فیدبک، مدار کاهنده صدای باد، باتری قابل شارژ و بلوتوث.

برای نمونه ویژگی بلوتوث باعث شده که سمعک‌ها مانند هندزفری تلفن‌های همراه عمل می ‌کنند. شما می ‌توانید صدای فردی که با او صحبت می کنید را به صورت بی سیم در هر دو سمعک‌ خود بشنوید. همچنین می ‌توانید موسیقی، پادکست، کتاب‌ های صوتی یا هر ویدیویی که در تلفن همراه دارید را با کیفیت بهتر در هر دو گوش خود بشنوید. 

این ویژگی‌های پیشرفته در برخی موقعیت ها به شما کمک می کنند که بهتر بشنوید، اما هزینه سمعک را افزایش می ‌دهند. هنگام خرید، سمعکی را انتخاب کنید که ویژگی ‌های مورد نیاز شما را داشته باشد. برخی از ویژگی ها ممکن است برای شما کارایی نداشته باشند.

برخی از هزینه‌ های سمعک مربوط به بخش تحقیق و توسعه (R&D) تولیدکنندگان سمعک است. تحقیقات برای نوآوری های جدید در تکنولوژی سمعک‌ ها ضروری است. ویژگی های جدیدی که در سمعک های استفاده می شود، حاصل بخش تحقیق و توسعه تولیدکنندگان است. این ویژگی های باعث می شود که افراد کم شنوا گفتار را در محیط های مختلف بهتر درک کنند. 

سمعک زیمنس

شرکت زیمنس در سال 1847 در برلین آلمان تاسیس شد. این شرکت در آغاز تولید کننده دستگاه های تلگراف بود، اما پس از مدتی شروع به تمرکز بر اختراع دستگاه هایی برای بهبود زندگی افراد کم شنوا کرد. اولین ابزار شنوایی آنها بلندگو تلفن تقویت شده بود. این نوآوری با اولین سمعک زیمنس در سال 1913، اولین سمعک پشت گوشی در سال 1959 و اولین سمعک داخل گوشی در سال 1966 ادامه یافت. 

در سال 2014، زیمنس اولین سمعک با تکنولوژی باینکس (Binax) را معرفی کرد. زیمنس اظهار می کرد که تکنولوژی باینکس عملکرد بهتری از شنوایی طبیعی دارد. در سال 2015، زیمنس با همکاری گروه سیوانتوس (Sivantos) برند جدید سیگنیا را معروفی کرد. سیگنیا از تکنولوژی نوآورانه و توسعه یافته زیمنس در تولید محصولاتش استفاده می کند.

برای خرید سمعک زیمنس (سیگنیا) باید به کلینیک شنوایی و سمعک مراجعه کنید. شنوایی ‌شناس ابتدا با تست شنوایی سنجی تشخیص می ‌دهد که به سمعک نیاز دارید یا خیر. در صورت نیاز، شنوایی ‌شناس درباره انواع سمعک زیمنس (سیگنیا) که برای نوع و میزان کم شنوایی و همچنین سبک زندگی شما مناسب توضیحاتی می ‌دهد، سپس قالب‌ گیری از گوش های شما و بعد از چند روز سمعک آماده تنظیم و تحویل است. 

بعضی از سمعک های زیمنس پیش ساخته هستند و به قالب گیری نیاز ندارند. این مدل ها را بعد از شنوایی سنجی می توان تجویز کرد و نیازی نیست که چند روز برای آماده شدن قالب منتظر بمانید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سطح تکنولوژی اولین سمعک قیمت سمعک کم شنوایی ویژگی ها برای شما سمعک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی

تلویزیون جزو آن دسته از لوازم الکترونیکی است که جزو ضروریات منزل به حساب می‌آید. برای خرید تلویزیون ای ای دی در بازار ایران گزینه‌های نسبتا زیادی وجود دارد. این گزینه‌ها را می‌توان به تلویزیون‌های ژاپنی و کره‌ای، چینی و ایرانی تقسیم کرد. امروزه، با قوانین وضع شده، تلویزیون‌های ژاپنی و کره‌ای کمترین سهم را از بازار تلویزیون ایران دارند. قیمت تلویزیون ال ای دی ساخت کشورهای مذکور بسیار بالا است. این موضوع در کنار نبود خدمات و قطعات باعث می‌شود انتخاب آن‌ها معقول و منطقی نباشد. تلویزیون‌های چینی مانند TCL نیز از نظر کیفیت تفاوت چندانی با تلویزیون های ساخت داخل ندارند. بنابراین، با در نظر گرفتن قیمت انواع تلویزیون می‌توان به این نتیجه رسید که خرید تلویزیون از یک برند معتبر داخلی بهترین گزینه پیش روی کاربر ایرانی است. در ادامه چند تولیدکننده‌ی معتبر و فعال تلویزیون در ایران را معرفی می‌کنیم.

شرکت انتخاب الکترونیک

شرکت انتخاب الکترونیک که کارخانه‌ی آن در اصفهان است یکی از فعال‌ترین تولیدکنندگان تلویزیون در ایران محسوب می‌شود. انتخاب الکترونیک در حال حاضر با دو برند اصلی دوو و اسنوا در بازار تلویزیون حضور دارد. قیمت تلویزیون دوو کمی از قیمت تلویزیون اسنوا بیشتر است. این شاید به دلیل قدیمی‌تر بودن برند دوو باشد. انتخاب الکترونیک در مزایده‌ای موفق به خرید امتیاز بخش لوازم خانگی دوو شد و از آن زمان محصولات بسیاری تحت برند اصالتا کره‌ای روانه‌ی بازار کرده است. چه تلویزیون دوو را خریداری کنید چه سراغ تلویزیون اسنوا بروید، شرکت انتخاب سرویس پشتیبانی محصول شما را بر عهده خواهد داشت. انتخاب سرویس برای هر دو برند تلویزیون اسنوا و دوو گارانتی ۲۴ ماهه را در نظر گرفته است.

شرکت مادیران و تلویزیون ایکس ویژن

شرکت با سابقه‌ی ماشین های اداری ایران، مادیران که مدت‌ها به عرضه و پشتیبانی برند ال‌جی در ایران مشغول بود از ۱۳۸۵ برند ایکس ویژن را به ثبت رساند. در سال ۱۳۹۷ کارخانه‌ی تولید محصولات خانگی مادیران در هشتگرد پایه‌گذاری شد و این شرکت تصمیم گرفت با برند ایکس ویژن در سطح گسترده‌ای فعالیت خود را ادامه دهد. امروزه لوازم الکترونیکی و خانگی بسیاری تحت این برند در بازار وجود دارد که از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. تلویزیون ال ای دی هوشمند ایکس ویژن یکی از این محصولات است که پشتیبانی بسیار قوی مادیران را دارد. مادیران نیز مانند انتخاب الکترونیک تلویزیون‌های خود را تا دو سال گارانتی می‌کند.

سام الکترونیک و تلویزیون‌های سام

سام الکترونیک که سال‌ها عرضه و پشتیبانی تلویزیون های سامسونگ را برعهده داشت، با اخراج برند کره‌ای، فعالیت خود را تحت برند سام ادامه داد. اگر قصد خرید تلویزیون ساخت داخل داشته باشید، انواع تلویزیون ال ای دی سام در ابعاد ۳۲ تا ۶۵ اینچ می‌توانند پاسخگوی نیاز شما باشند. تلویزیون SAM نیز به عنوان یک برند داخلی کیفیت مطلوبی داشته و با گارانتی ۲۴ ماهه سام سرویس عرضه می‌شود.

گلدیران و برند جی پلاس

جی پلاس نتیجه‌ی اخراج برند کره‌ای ال جی است. گلدیران با کوله باری از تجربه حاصل از سال‌ها عرضه و خدمات تلویزیون‌های ال‌جی، با ممنوعیت واردات رسمی این برند، دست به کار شد و برند جی پلاس را ثبت کرد. تلویزیون جی پلاس که ساخت ایران و محصول شرکت گلدیران محسوب می‌شود، در ابعاد ۳۲ تا ۷۵ اینچ در بازار وجود دارد. قیمت تلویزیون جی پلاس با در نظر گرفتن کیفیت آن معقول به نظر می‌رسد. ضمن اینکه تلویزیون ال ای دی جی پلاس از گارانتی رسمی ۲۴ ماهه‌ی گلدیران بهره می‌برد.

تلویزیون شهاب

شهاب یکی از اصیل‌ترین برندهای ایرانی در زمینه‌ی لوازم صوتی تصویری است که بیش ۶ دهه از شروع فعالیت آن می‌گذرد. این شرکت قدیمی به خوبی توانسته است خود را با پیشرفت‌های روز صنعت تلویزیون همگام کرده و تلویزیون‌های هوشمند 4K خود را با کمترین قیمت روانه‌ی بازار کند. اگر به دنبال ارزان ترین تلویزیون ایرانی هستید، شهاب برای شما گزینه‌های جذابی دارد. ارزانی شهاب البته به معنای بی‌کیفیت بودن آن نیست. برای نمونه، تلویزیون شهاب مدل SH1015K یک تلویزیون هوشمند ۸۶ اینچی است که در نوع خود کم‌نظیر است. شهاب نیز مانند سایر تلویزیون‌های ایرانی گارانتی رسمی دو ساله دارد.

خرید بهترین تلویزیون ساخت داخل

برای خرید بهترین تلویزیون ساخت داخل باید به چند نکته توجه کنید. اول اینکه ابعاد تلویزیونی که می‌خرید باید با فضایی که قرار است تلویزیون در آن قرار بگیرد هم‌خوانی داشته باشد. درست است که همیشه ابعاد بزرگتر جذاب‌تر است؛ اما قیمت تلویزیون بستگی زیادی به ابعاد آن دارد. اگر یک تلویزیون ۵۰ اینچ برای فضای شما کافی است، پیشنهاد می‌کنیم کمتر از۲۰ میلیون هزینه کنید و یک تلویزیون هوشمند ایرانی با رزولوشن 4K بخرید؛ چرا که همین تلویزیون در ابعاد ۷۵ اینچ حدود ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد.

نکته‌ی دیگر هوشمند بودن تلویزیون است. امروزه هوشمند بودن تلویزیون به یک ویژگی اساسی تبدیل شده است. انواع تلویزیون ال ای دی قابلیت دریافت شبکه‌های دیجیتال را دارند؛ اما همه‌ی آن‌ها به اینترنت وصل نمی‌شوند. برای این که بتوانید به اینترنت وصل شده و از برنامه‌های شبکه‌ی خانگی بهره ببرید باید سراغ تلویزیون اندرویدی بروید. قیمت تلویزیون اندرویدی کمی بیشتر از مدل‌های معمولی است؛ اما این تفاوت قیمت قطعا به کارایی بیشتر آن می‌ارزد.

با عرضه‌ی تلویزیون‌های 8K در حال حاضر رزولوشن 4K یک استاندارد محسوب می‌شود و خرید تلویزیون جدید با رزولوشنی پایین‌تر از آن منطقی به نظر نمی‌رسد. پس اگر به تماشای فیلم و فوتبال با کیفیت خیلی بالا علاقه‌مند هستید سعی کنید دست‌کم سراغ کیفیت UHD رفته و از خرید تلویزیون FHD خودداری کنید.

خرید تلویزیون ایرانی با کمک زومیت

برای خرید تلویزیون ایرانی می‌توانید از سایت زومیت کمک بگیرید. بخش محصول زومیت دیتابیس عظیمی از انواع تلویزیون را در خود جای داده است. شما در این بخش می‌توانید اطلاعات جامعی از مشخصات فنی، تصاویر و نظرات کاربران در مورد انواع تلویزیون را مشاهده کرده و با چشم باز نسبت به خرید تلویزیون ایرانی اقدام کنید.

لیست قیمت تلویزیون در زومیت بر اساس پایین ترین قیمت تلویزیون در فروشگاه‌های آنلاین ساخته می‌شود. اگر برند خاصی مد نظرتان است می توانید از فیلترها، برند محبوبتان را انتخاب کنید تا تنها لیست قیمت تلویزیون همان برند به نمایش در بیاید. همچنین برای خلاصه‌تر کردن لیست می‌توانید سقف بودجه‌ی خود را نیز از همان بخش تعیین کنید تا تنها گزینه‌هایی که از نظر قیمت در بازه‌ی قیمتی مورد نظرتان هستند نمایش داده شوند.

پس از مقایسه انواع تلویزیون اگر تصمیم به خرید آنلاین تلویزیون گرفتید، کافی است وارد صفحه‌ی اختصاصی تلویزیون مورد نظرتان شوید و نمودار تغییرات قیمت آن را مشاهده کنید. اگر تشخیص دادید که وقت مناسبی را برای خرید انتخاب کرده‌اید، به زبانه‌ی فروشندگان و قیمت بروید. در آنجا فهرستی از قیمت‌ها و فروشندگان معتبر وجود دارند. کلیک روی هر فروشگاه شما را به صفحه‌ی رسمی محصول محبوبتان در همان فروشگاه هدایت خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • بهترین کپی ترید فارکس باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ بررسی جامع
  • شیرآلات اهرمی استاندارد باید چه ویژگی‌های داشته باشند؟
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • «بسته پیشنهادی» ویژه طرفداران پادکست‌/احوالپرسی با طراح پارک ساعی