Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف فیبر در تغذیه می‌تواند سیستم ایمنی فرد را در برابر سرطان پوست تقویت کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بر اساس یک همکاری تحقیقاتی بین‌المللی بزرگ در دانشگاه ایالتی اورگان، بیماران سرطان پوستی که تحت درمان به شیوه کشتن سلول‌های سرطانی توسط سیستم ایمنی قرار دارند، زمانی که رژیم غذایی آن‌ها غنی از فیبر باشد، بهتر به درمان پاسخ می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه که در مجله Science منتشر شده است، یک پیشرفت امیدوارکننده در مبارزه با انواع مختلف سرطان از جمله ملانوم، به عنوان کشنده‌ترین شکل سرطان پوست به شمار می‌رود.

طبق اعلام انجمن سرطان آمریکا، سال آینده نزدیک به ۱۰۰ هزار مورد جدید سرطان پوست در ایالات متحده تشخیص داده می‌شود و انتظار می‌رود بیش از ۷۰۰۰ نفر از این بیماران جان خود را از دست بدهند.

سرطان پوست یکی از خطرناک‌ترین انواع سرطان است و با متاستاز دادن یا انتشار به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه و مغز باعث مرگ می‌شود.

مطالعه جدید بر روی یک تکنیک درمانی به نام بلوک ایمنی متمرکز است که اغلب با حروف اول ICB به آن اشاره می‌شود، که انقلابی در درمان ملانوما و سرطان به طور کلی ایجاد کرده است.

درمان ICB متکی بر دارو‌های مهارکننده است که پروتئین‌هایی به نام نقاط بازرسی را که توسط برخی از سلول‌های سیستم ایمنی - برای مثال سلول‌های T - و همچنین برخی سلول‌های سرطانی تولید می‌شوند، مسدود می‌کنند.

ICB یک عامل تغییر دهنده بازی در درمان سرطان است و تاثیر میکروبیوم روده برای درمان سرطان در مطالعات متعدد، در مدل‌های بالینی و همچنین در تحقیقات انسانی ثابت شده است. میکروبیوم یک فرد توسط طیف وسیعی از عوامل محیطی از جمله غذا و دارو‌ها شکل می‌گیرد، در حالی که ژن‌های انسانی نسبت بسیار کمتری از تنوع میکروبیوم از فردی به فرد دیگر را تشکیل می‌دهند.

میکروبیوم روده انسان جامعه پیچیده‌ای از بیش از ۱۰ تریلیون سلول میکروبی از نزدیک به ۱۰۰۰ گونه مختلف باکتری است. هنوز مشخص نیست که آیا مصرف فیبر غذایی و استفاده از پروبیوتیک‌های تجاری موجود بر پاسخ به ایمونوتراپی در بیماران سرطانی تأثیر می‌گذارد یا خیر.

این مطالعه صد‌ها بیمار ملانوما را مورد بررسی قرار داده و میکروبیوم‌های روده، عادات غذایی، استفاده از پروبیوتیک، ویژگی‌های بیماری و نتایج درمان را تجزیه و تحلیل کرده است.

براساس مطالعات انسانی این پژوهش، دریافت فیبر رژیم غذایی بالاتر با عدم پیشرفت بیماری در بین بیمارانی که از طریق ICB درمان شدند، مرتبط بود.

این مطالعه نشان داده است که استفاده از فیبر غذایی و پروبیوتیک که هر دو بر میکروبیوم روده تأثیر می‌گذارند، با نتایج متفاوتی از ICB مرتبط هستند، هرچند هنوز نمی‌توان علت را تعیین کرد و ممکن است چیز‌های دیگری در مورد این بیماران رخ داده باشد که در این مطالعه اندازه گیری نشده است.

اما یافته‌های به دست آمده از مطالعه موش‌ها از این ایده حمایت می‌کند که ایمنی ضد توموری با رژیم غذایی غنی از فیبر و عدم وجود پروبیوتیک‌ها قوی‌تر است.

مطالعات مداخله‌ای تغذیه‌ای تصادفی برای تعیین اینکه آیا تغییر رژیم غذایی هدفمند و قابل دستیابی در شروع درمان ICB می‌تواند نتایج درمان بیمار را بهبود بخشد، حیاتی خواهد بود.

اگرچه نتایج نشان می‌دهد که برخی از پروبیوتیک‌های موجود تجاری ممکن است برای بیمارانی که از ICB استفاده می‌کنند مضر باشند، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه کدام پروبیوتیک‌ها ممکن است واقعاً مفید باشند، مورد نیاز است.

این مطالعه توسط جنیفر وارگو، لورنزو کوهن و کری دانیل از دانشگاه تگزاس و جورجیو ترنچری از موسسه ملی بهداشت انجام شد و نزدیک به ۸۰ دانشمند در این تحقیق شرکت کردند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه مصرف فیبر سیستم ایمنی بدن سرطان پوست پروبیوتیک ها سیستم ایمنی سرطان پوست رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟