Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این نشست ارائه ای از محتوای سند ملی آمایش سرزمین در ارتباط با طرح تولید و تأمین مسکن، اولویت های سه گانه ای را در خصوص استقرار جمعیت در پهنه سرزمین با توجه به ملاحظات آمایشی مطرح شد.


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی مرکز، گروه پژوهشی آمایش سرزمین مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری به عنوان میزبان نشست "ملاحظات آمایش در اجرای طرح جهش تولید و تأمین مسکن" در ابتدای این نشست تخصصی، ضمن بیان ارائه ای از محتوای سند ملی آمایش سرزمین در ارتباط با طرح تولید و تأمین مسکن، اولویت های سه گانه ای را در خصوص استقرار جمعیت در پهنه سرزمین با توجه به ملاحظات آمایشی مطرح نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه محمد مددی به عنوان نماینده سازمان نقشه برداری به ارائه گزارش کار این سازمان در خصوص جایابی اولیه احداث واحد‌های مسکونی در استان های تهران و البرز پرداخت و بر لزوم همکاری بیشتر با مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری و امور مرتبط در سازمان برنامه و بودجه در خصوص این جایابی ها تأکید کرد.
در ادامه این نشست کارشناسی، علیرضا رحمت نیا نماینده امور آمایش سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی سازی سند ملی آمایش سرزمین را از تدوین آن بسیار سنگین تر دانست و ادامه داد: باید تلاش شود منابع کشور صرف جذب جمعیت به کلان¬شهر‌ها نشود بلکه باید منابع در این خصوص به توسعه مناطق مرزی و حاشیه سواحل کشور اختصاص داده شود.
وحید سعیدیان از دفتر راه و عمران شهری سازمان برنامه و بودجه کشور دیگر عضو حاضر در این نشست، تأکید کرد که بایستی ابزار‌ها و محور‌های عملیاتی¬سازی آمایش سرزمین مشخص شود.
وی خاطر نشان کرد: باید از تجارب گذشته مانند ساخت مسکن مهر استفاده شود و به این منظور لازم است به پیوست حوزه مسکن، به حوزه فعالیت، اشتغال و همچنین سرمایه و زیرساخت¬های مورد نیاز برای توسعه مناطق پرداخته شود.
مسعود شکیبایی¬فر که در این نشست به نمایندگی نظام فنی و اجرایی حاضر شده بود در مورد اصلاح شاخص¬های عملکرد در خصوص مسکن گفت: شاخص¬ها نباید محدود به این باشند که چقدر مسکن ساخته شود، بلکه باید همه جوانب موضوع را در نظر گرفت.
در خاتمه این نشست کارشناسی سعید غلامی مدیرکل پژوهش و مهرداد کاشف سرپرست گروه پژوهشی آمایش سرزمین مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری، در خصوص همسویی نظرات مطرح شده و انتخاب معیار‌ها برای دستیابی به یک خروجی منطبق بر نظرات کارشناسی جمع¬بندی خود را ارائه دادند، و از استقبال شرکت کنندگان در این نشست تخصصی ابراز تشکر کردند.
گفتنی است؛ این نشست تخصصی به منظور هماهنگی درون دستگاهی به میزبانی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری روز سه شنبه ۷/ ۱۰/ ۱۴۰۰ بر گزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسکن نشست تخصصی سازمان برنامه و بودجه مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری تولید و تأمین مسکن ملاحظات آمایش آمایش سرزمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • برگزاری جلسه بررسی طرح آمایش سرزمین شهرستان میاندوآب
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها