Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر آموزش و پرورش از ضعف مهارت‌های نوشتاری دانش‌آموزان پایه‌های اول ابتدایی به جهت آموزش مجازی و دوری از نظارت دقیق معلم خبر داد.

به گزارش ایمنا، رضوان حکیم‌زاده در مورد ادامه فعالیت حضوری مدارس با توجه به سویه‌های جدید بیماری کرونا، اظهار کرد: ما منتظر تصمیم گیری ستاد ملی مقابله کرونا هستیم تا ببینیم چه تصمیمی گرفته خواهد شد، اما متناسب با شرایطی که اعلام شود ما تمام تلاش خود را برای تداوم و کیفیت بخشی به آموزش انجام خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما همچنان برنامه‌های آموزش تلویزیونی را داریم و همکاران ما همچنان در بستر برنامه شاد فعال هستند.

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: همچنین کانال‌های توانمند سازی ما برای معلمان و خانواده‌ها و دانش آموزان در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: تمام محتواهای درسی را امسال تلاش کردیم با کلیت چند رسانه‌ای در اختیار خانواده‌ها و دانش آموزان قرار دهیم.

حکیم زاده در مورد این موضوع که با تغییر شرایط موجود چه باید کرد گفت: قطعاً اگر شرایط تغییر نماید برنامه‌های ما نیز در این راستا تغییر خواهد کرد، اما آنچه که هست اینکه تمام تلاش ما برای ارائه آموزش با کیفیت است.

وی در مورد سویه جدید بیماری کرونا و ادامه فعالیت‌های آموزشی گفت: اگرچه همه چیز بنا به اعلام نظر از سوی ستاد مقابله با کرونا است، اما امیدواریم شرایط به گونه‌ای پیش رود که مجبور به تعطیلی مدارس نباشیم.

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در مورد پایش سطح کیفیت آموزش از ابتدای آموزش حضوری گفت: ما استان به استان هم بازدید میدانی و هم پایش داشته‌ایم و گزارشات لازم را دریافت کرده‌ایم، گزارش‌هایی که به ما رسیده است بر این اساس بوده است که دانش آموزان اول و خصوصاً پایه‌های دوم و سوم که دو سال گذشته مجبور بوده‌اند از طریق فضای مجازی حروف الفبا یاد بگیرند در آموزش‌های مهارت‌های سواد پایه‌ای، چون خواندن، نوشتن و به طور کلی آموزش حروف الفبا در خیلی از زمینه‌ها خصوصاً در مهارت‌های نوشتاری ضعیف هستند.

وی افزود: اگرچه که نتایج این بررسی را ما با نتایجی که در سطح جهان در مورد مشکلات آموزش کودکان پس از حضور در مدارس در مقایسه کرده‌ایم مشخص شد که این تجربه با تجربه ما نیز همخوان است و آن‌ها نیز بزرگترین معضل را در دوره ابتدایی ضعف مهارت نوشتن عنوان کرده‌اند و این به دلیل این است، چون این آموزش‌ها تحت نظارت معلم داده نشده است، این مهارت‌ها به اندازه کافی رشد نکرده است.

حکیم زاده در مورد برنامه‌ای ویژه جبران این ضعف‌ها گفت: ما یک برنامه جبران تثبیت یادگیری را در تابستان اجرا کرده‌ایم و کلیه دانش آموزان را که نبازمند تلاش و قابل قبول به عنوان نتیجه ارزشیابی در درس‌های فارسی، علوم، ریاضی کسب کرده‌اند را مشمول این برنامه قرار دادیم.

وی گفت: خوشبختانه این طرح نتیجه خوبی داشت، امسال برای اینکه از ظرفیت سال تحصیلی بیشتر استفاده کنیم برنامه فاز دوم را تدوین کرده‌ایم که بعد از اجرای ارزشیابی نوبت اول و استخراج نتایج آن فاز دوم را اجرایی خواهیم کرد که جامعه هدف آن نیز همچون گذشته دانش آموزانی است که نتیجه ارزشیابی آن‌ها قابل قبول و نیازمند به تلاش بیشتر است که در انتها برای این افراد برنامه‌های تقویتی قرار خواهیم داد.

منبع: میزان

کد خبر 545361

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدارس آموزش مزایای آموزش مجازی مزایای آموزش آنلاین رضوان حکیم زاده وزارت آموزش و پرورش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش آموزان مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدرسه‌ای در یزد با رویکرد تحول و نوآوری، علاوه بر تعلیم و تربیت درس زندگی نیز به دانش آموزان می‌آموزد.

همه برنامه‌های این مدرسه به سمتی پیش می‌رود که دانش آموزان را با زندگی بهتر آشنا کند.

نظافت این مدرسه با خود دانش آموزان است وهر دانش آموز خودش را مسئول زیبایی مدرسه می‌داند.

در خیلی از برنامه‌ها همه‌ی کار‌ها به دست خود دانش آموزان انجام می‌شود و اداره برنامه‌ها و کار‌ها را بچه‌ها با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند.

نکته قابل توجه این است که در برنامه‌های این مدرسه دانش آموزان حق انتخاب دارند تا با سلیقه خود انتخاب کنند و معلمان مدرسه در همه برنامه‌ها با دانش آموزان همکاری و مشارکت دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی