Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر حبیب ملک‌پور در کنفرانس ملی مدیریت گردشگری و خدمات سلامت بین‌الملل، اظهار کرد: گردشگری سلامت حوزه گسترده‌ای است که باید از این ظرفیت حداکثر استفاده شود، در این خصوص باید از ظرفیت وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور خارجه و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهایت استفاده را کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین باید این سه حوزه در کنار هم قرار بگیرند و نرم‌افزار ویژه جذب و پذیرش ورود و خروج، هتلینگ و درمان گردشگر سلامت ایجاد شود و در این مسیر باید سیکل معیوبی که باعث عدم ایجاد روند برون‌سازمانی مطلوب شده است برطرف شود.

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه ما در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به گردشگران ایرانی و غیرایرانی حوزه سلامت به دنبال رضایت‌مندی حداکثری بیماران هستیم، خاطرنشان کرد: می‌خواهیم بیمار با خاطره‌ای خوش از اینجا برود و پس از بازگشت به زادگاهش معرف حضور دیگر گردشگران حوزه سلامت باشد. گرچه وضعیت خوبی در حوزه گردشگری سلامت نداریم، اما وجود برخی موارد می‌تواند موجب رونق بخشی شده و در این حوزه اثرگذار باشند؛ همچنین در خصوص نوع خدمات ارائه شده هم باید بگوییم که بیشترین موارد خدمات‌گیرنده در زمینه گردشگری سلامت در حوزه زنان و زایمان هستند، زیرا در این تخصص در سطح دنیا از جایگاه خوبی برخوردار هستیم و به همین جهت میل و رغبت گردشگران سلامت برای انجام زایمان‌هایشان در ایران بالا است.

وی با اشاره به اینکه خدمات گردشگری سلامت در بیمارستان‌ها در محل ویژه بیماران بین‌الملل ارائه می‌شود، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه چهارم کشور در بحث جذب گردشگر سلامت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بوده است.

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت تأکید کرد: نقطه قوت کشور ما در امنیت بالا، جاذبه‌های گردشگری بالا در حوزه‌های مختلف همچون سلامت، ارائه خدمات گردشگری با پایین‌ترین نرخ ارزی ممکن دنیا، داشتن پزشکان نخبه و مراکز درمانی خوب بوده اما در سوی مخالف در موضوعاتی همچون بازاریابی، آگاهی کشورهای هدف از امکانات، همگرایی، روابط برون سازمانی، حضور در رویدادهای بین‌المللی، زیرساخت‌های الکترونیکی جامع و مناسب گردشگری سلامت، اتفاق نظر جهت انتخاب بهترین گزینه، تعریف درست در خصوص افزایش جذب اعتبارات از طریق گردشگران سلامت، بضاعت، نظارت، برخورد مناسب با دلالان حوزه سلامت، آموزش درست و به‌روز و داشتن نظام مشترک و یکنواخت قیمت‌گذاری ضعیف هستیم.

ملک پور با اشاره به اینکه معتقدیم که بیمارستان‌ها خودشان باید با تبلیغ درست تسهیل‌گر در امر جذب گردشگر سلامت باشند و اینکه از دیگران انتظار انجام این کار را داشته باشند ضعف است، تصریح کرد: در ۲ سال اخیر تمامی موارد بازنگری شده و تا آنجایی که می‌توانیم مسیرهای پیشرفت و توسعه را در همه عرصه‌ها از جمله گردشگری سلامت فراهم می‌کنیم و اعلام می‌کنیم در کنار تمامی اولویت‌هایی که داریم، خط قرمزهایی هم لحاظ شده و در رأس همه چیز باید آبروی نظام سلامت کشور حفظ و در مسیر بالندگی این عرصه بیش از پیش تلاش شود.

کد خبر 646705 برچسب‌ها سلامت دانشگاه علوم پزشکی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری وزارت بهداشت و درمان مشهد بیماری - بیمارستان زنان - زایمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت دانشگاه علوم پزشکی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر گردشگری وزارت بهداشت و درمان مشهد بیماری بیمارستان زنان زایمان گردشگری سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند

حمید احمدی گفت: پارسال ۴۴۳ نفر برای دریافت خدمات مشاوره ای به دفتر مشاوره شهرداری خمین مراجعه کردند.

وی ادامه داد: یکی از راه کارهای کاهش آسیبهای اجتماعی ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای رایگان و در دسترس است که در ارتقای سلامت افراد جامعه موثر است.

شهردار خمین بیان کرد: در این راستا کارگاههای تخصصی مهارتهای زندگی در مساجد ، مدارس ، ادارات و نهادها برگزار شد.

احمدی گفت: مشکلات خانوادگی بیشترین درصد علت متاهلین مراجعه کننده به دفتر مشاوره شهرداری خمین است.

وی اضافه کرد: در زمینه اجتماعی فقدان مهارت های اجتماعی و ارتباط موثر، مهمترین علت مراجعه کنندگان است.

شهردار خمین عدم اعتماد به نفس، ضعف در خودآگاهی و خود شناسی، فقدان کنترل خشم بارز را مسائل فردی بیان کرد.

احمدی، عدم مسئولیت پذیری زوجین بیشترین علت اختلافات زناشویی عنوان کرد و گفت: مشکلات خانواده‌ها در ارتباط با فرزندان فاصله‌های عاطفی ، اختلافات در نحوه تربیت فرزندان پ نبود تعادل بین زندگی است.

شهردار خمین تاکید کرد: پایه و اساس تشکیل مرکز مشاوره رایگان در سطح شهر ارتقاء سلامت شهروندان، ارائه تخصصی و مشاوره ای رایگان و ایجاد تعاملات صحیح و تمرین رفتارهای صحیح در جامعه است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت