Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-27@07:45:12 GMT

مرگ ۲ جوان در تالش بر اثر مسمومیت با گاز

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۲۹۲۱

رئیس اورژانس گیلان گفت: دو جوان ۳۰ ساله در منطقه حویق شهرستان تالش به دلیل مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان باختند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پیمان اسدی، رئیس اورژانس گیلان با اشاره به گزارش حادثه مسمومیت با مونوکسید کربن طی تماس با واحد ارتباطات اورژانس گیلان، اظهار کرد: این حادثه در منطقه حویق شهرستان تالش رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بعد از دریافت گزارش سریعاً یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد، افزود: دو مرد حدوداً ۳۰ ساله در یک دستگاه خودروی نیسان دچار کاهش هوشیاری شده و توسط رهگذران این خبر به اطلاع اورژانس رسید.

رئیس اورژانس گیلان با اشاره به حضور کارشناسان اورژانس و بررسی علائم حیاتی هر دو مصدوم، گفت: متأسفانه هر دو نفر فاقد هرگونه علائم حیاتی بوده و ساعت‌ها از مرگ آن‌ها گذشته بود که اجساد تحویل عوامل انتظامی شدند.

وی با بیان اینکه یک گاز پیک نیکی در نیسان مشاهده شد، افزود: احتراق گاز پیک نیک در محیط بسته می‌تواند منجر به مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و در نهایت مرگ شود.

اسدی با اشاره به اینکه شهروندان باید نکات ایمنی برای پیشگیری از مسمومیت ناشی از استنشاق گاز مونوکسید کربن را رعایت کنند، ادامه داد: استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد، استفاده از بخاری‌های دودکش دار در محیط بسته، تهویه هوا در صورت استفاده از وسایل گرمایشی مانند بخاری و شومینه، نصب نکردن آبگرمکن در حمام و استفاده نکردن از شعله‌های اجاق گاز آشپزخانه برای گرم کردن خانه از جمله این موارد است. برچسب ها: مسمومیت با گاز ، مرگ ، اورژانس

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: مسمومیت با گاز مرگ اورژانس مسمومیت با گاز اورژانس گیلان مونوکسید کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند

میلیاردها سال صبر کردن برای ایجاد یک قطعه الماس را فراموش کنید، چرا که دانشمندان توانسته‌اند آن را تنها ظرف ۱۵۰ دقیقه پرورش دهند.

به گزارش ایسنا، الماس‌های طبیعی میلیاردها سال طول می‌کشد تا در فشارها و دمای شدید در اعماق زمین شکل بگیرند، اما شکل‌های مصنوعی آن را می‌توان خیلی سریع‌تر تولید کرد، البته معمولاً باز هم نیاز به تحت فشار شدید قرار گرفتن تا چند هفته دارند.

به نقل از اس‌ای، اکنون یک روش جدید مبتنی بر ترکیبی از فلزات مایع می‌تواند یک الماس مصنوعی را در عرض چند دقیقه بدون نیاز به فشار زیاد ایجاد کند.

در حالی که دمای بالا هنوز مورد نیاز است، در محدوده ۱۰۲۵ درجه سانتیگراد یک لایه الماس پیوسته ظرف ۱۵۰ دقیقه و در فشار یک اتمسفر تشکیل می‌شود. این معادل فشاری است که ما در سطح دریا احساس می‌کنیم و ده‌ها هزار بار کمتر از فشاری است که معمولاً برای تولید الماس مصنوعی مورد نیاز است.

تیم پشت این رویکرد نوآورانه به سرپرستی محققان موسسه علوم پایه در کره جنوبی مطمئن است که این فرآیند می‌تواند برای ایجاد تفاوت قابل توجهی در تولید الماس مصنوعی بهینه شود.

حل کردن کربن در فلز مایع برای ساخت الماس یک روش کاملاً جدید نیست. شرکت جنرال الکتریک نیم قرن پیش فرآیند مشابهی را با استفاده از سولفید آهن مذاب توسعه داد، اما این فرآیندها همچنان به فشارهای پنج تا شش گیگاپاسکال و یک دانه الماس نیاز داشتند تا کربن‌ها به آن بچسبد.

محققان در مقاله منتشر شده خود آورده‌اند: ما روشی برای رشد الماس در فشار یک اتمسفر و در دمای متوسط با استفاده از آلیاژ فلز مایع کشف کردیم.

کاهش فشار با استفاده از مخلوطی دقیق از فلزات مایع شامل گالیم، آهن، نیکل و سیلیکون به دست آمد. یک سیستم خلاء سفارشی داخل یک محفظه گرافیتی ساخته شد تا فلز را در حالی که در معرض ترکیبی از متان و هیدروژن قرار می‌گیرد، به سرعت گرم و سپس خنک کند.

این شرایط باعث می‌شود اتم‌های کربنِ متان به فلز ذوب شده پخش شوند و به عنوان دانه الماس عمل کنند. تنها پس از ۱۵ دقیقه، قطعات کوچکی از بلورهای الماس از فلز مایع درست زیر سطح بیرون زدند، در حالی که گذشت دو ساعت و نیم از آغاز این فرآیند، یک نوار الماس پیوسته تولید کرد.

اگرچه غلظت کربن تشکیل‌دهنده بلورها تنها چند صد نانومتر است، اما محققان انتظار دارند که این فرآیند با چند ترفند بهبود یابد.

پژوهشگران می‌گویند: ما فکر می‌کنیم که اصلاحات ساده می‌تواند با استفاده از یک سطح یا رابط بزرگ‌تر با پیکربندی عناصر گرمایشی برای دستیابی به منطقه رشد بالقوه بزرگ‌تر و با توزیع کربن در منطقه رشد الماس به روش‌های جدید، رشد الماس را در یک مقیاس بزرگ امکان‌پذیر کند.

این تغییرات زمان می‌برد و تحقیقات در مورد این فرآیند هنوز در مراحل اولیه است، اما نویسندگان این مطالعه فکر می‌کنند که این روش پتانسیل زیادی دارد و می‌توان فلزات مایع دیگر را برای کسب نتایج مشابه یا حتی بهتر ترکیب کرد.

فرآیندی که در حال حاضر برای ایجاد اکثر الماس‌های مصنوعی در طیف گسترده‌ای از فرآیندهای صنعتی، الکترونیک و حتی رایانه‌های کوانتومی استفاده می‌شود، چندین روز طول می‌کشد و به فشار بسیار بیشتری نیاز دارد. حالا اگر این روش جدید پتانسیل خود را اثبات کند، ساخت الماس بسیار سریع‌تر و بسیار آسان‌تر خواهد شد.

محققان می‌گویند: رویکرد کلی استفاده از فلزات مایع می‌تواند رشد الماس را در سطوح مختلف تسریع کند و پیش ببرد و شاید رشد الماس را بر روی ذرات کوچک الماس تسهیل کند.

این پژوهش در مجله نیچر(Nature) منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • سفر رئیس سازمان اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد
  • یک فوتی و یک مصدوم بر اثر انفجار گاز در نیشابور
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • افتتاح پایگاه تجمیعی سلامت خانواده شماره یک تالش
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا