Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر اطراف چشم‌ها، ابروها و گونه‌های‌تان به مرور زمان شل و افتاده شده‌اند، گزینه خوبی برای لیفت شقیقه هستید.

همزمان با افزایش سن، بافت‌های صورت‌تان حالت کشسانی لازم را از دست می‌دهند که همین امر می‌تواند موجب شود تا صورت‌تان شل و افتاده دیده شود. امروزه، روش‌های انتخابی بسیاری وجود دارند که برای سفت‌کردن پوست‌تان استفاده می‌شوند که به ناحیه‌ای از صورت‌تان بستگی دارد که باید درمان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر اطراف چشم‌ها، ابروها و گونه‌های‌تان به مرور زمان شل و افتاده شده‌اند، گزینه خوبی برای لیفت شقیقه هستید.

لیفت شقیقه چیست؟ 

لیفت شقیقه که با عنوان لیفت گوشه چشم یا لیفت چشم گربه‌ای نیز شناخته می‌شود، روشی است که برای بالا بردن گوشه ابرو استفاده می‌شود. به‌وسیله این نوع لیفت، خطوط پنجه کلاغی کمتر می‌شوند و پوست اطراف شقیقه همچنین گوشه ابرو و بالای گونه‌ها نیز سفت‌تر می‌شوند. در بسیاری از این مواقع، این عمل همراه با لیفت صورت است. نتیجه این عمل جراحی، داشتن ظاهری جوان و ماندگاری طولانی‌مدت است. این جراحی می‌تواند با یک اندوسکوپ و یا دوربین ویدئوی جراحی نیز انجام شود.

کاربرد لیفت شقیقه چیست؟

هدف از لیفت شقیقه، لیفت قسمت خارجی ابرو و ترمیم زیبایی قوس ابرو است. این نوع عمل جراحی بر روی بالا بردن ابرو و قسمت شقیقه تمرکز دارد و باعث از بین رفتن چین و چروک‌های بین دو چشم و یا قسمت مرکزی پیشانی نمی‌شود. همچنین هدف از این جراحی، جوانسازی و سفت شدن گوشه ابرو و چشم است. با این روش، پیشانی صاف می‌شود و یک سوم ابرو بالا می‌رود. گونه‌های افتاده نیز با این روش درمان می‌شود.

لیفت شقیقه برای چه کسانی مناسب است؟

با اینکه این نوع عمل جراحی، روشی کم تهاجمی است، اما مناسب هر فردی نیست. لیفت شقیقه برای کسانی توصیه می‌شود که به‌دلیل افزایش سن دارای پلک‌های افتاده و یا ابروهای افتاده‌ای هستند و همین باعث شده است که نگران چهره‌شان باشند. در حقیقت، شلی پوست در ناحیه شقیقه نشانه رایج‌تری از پیر شدن نسبت به افتادگی ابرو محسوب می‌شود. برای همین، لیفت شقیقه روشی ایده‌آل برای افرادی است که به‌دنبال جوانسازی چهره‌شان با کمترین روش تهاجمی هستند.

برای مثال، اگر از روش بوتاکس برای جوانسازی پیشانی و اطراف ابرو استفاده می‌کنید، ممکن است به لیفت گوشه‌های بیرونی ابرو نیز برای داشتن ظاهری جوان‌تر نیاز داشته باشید. افرادی که خطوط عمیقی در انتهای ابرو و در هر دو طرف چشم دارند و می‌خواهند اثرات پیرشدگی را در چهره‌شان از بین ببرند، می‌توانند این روش جراحی را انتخاب کنند. باید بگوییم که لیفت شقیقه هیچ محدودیت سنی ندارد و همه افراد می‌توانند این روش را برای جوانسازی پوست‌شان انتخاب کنند.

تفاوت لیفت شقیقه و ابرو

لیفت ابرو که به آن بالا بردن ابرو نیز گفته می‌شود نوعی جراحی است که برای از بین بردن چین‌وچروک پیشانی، خطوط اخم، شیارهای بین ابرو و افتادگی ابروها به‌وسیله لیفت داخل ابرو و ناحیه پیشانی انجام می‌شود. در مقایسه، لیفت شقیقه نوعی عمل جراحی لیفت شقیقه است که فقط گوشه بیرونی یا دُم ابرو را لیفت می‌کند که در شقیقه قرار گرفته است. این عمل لیفت شقیقه، قسمت میانی ابرو یا کل ناحیه پیشانی را تغییر نمی‌دهد. همچنین این عمل بر لیفت بافت‌های گونه نیز تاثیر می‌گذارد و از شل‌شدن گوشه چشم نیز جلوگیری می‌کند.

 انواع روش‌های لیفت شقیقه

لیفت شقیقه دارای دو نوع است که عبارتند از لیفت شقیقه بدون جراحی و لیفت شقیقه با جراحی.

انواع لیفت شقیقه بدون جراحی

افرادی که از عمل جراحی را ترجیح نمی‌دهند می‌توانند از این گزینه استفاده کنند. خود لیفت شقیقه بدون جراحی نیز دارای انواع متفاوتی است:

لیفت شقیقه با بوتاکس

لیفت شقیقه با بوتاکس روشی است که در آن خطوط اخم بین ابروها درمان می‌شود. همچنین در این روش ابروهای‌تان به‌وسیله تزریق بولوتونیوم توکسین نوع A بالا کشیده می‌شود. در این روش، عضلات بین دو ابرو صاف می‌شود و برای همین ابرو به بالا کشیده می‌شود. بوتاکس برای افراد بالای 18 سن و افراد مسن مناسب است. بسیاری از افراد برای اینکه نتیجه بهتری از بوتاکس شقیقه ابرو بگیرند، به‌طور همزمان بلفاروپلاستی را نیز انتخاب می‌کنند.

لیفت شقیقه با نخ

لیفت شقیقه با نخ، روشی کم تهاجمی است که برای لیفت و سفت‌کردن بافت شل‌شده در صورت استفاده می‌شود. این روش که بدون جراحی انجام می‌شود، ماندگاری طولانی دارد و ظاهری طبیعی به فرد می‌بخشد. این روش به‌خاطر اینکه نیاز به دوره نقاهت کمی دارد، طرفداران زیادی دارد و اگر کاندیدای مناسبی برای این روش لیفت شقیقه باشید، پزشک متخصص این روش را به شما پیشنهاد خواهد داد.

لیفت شقیقه با جراحی

لیفت شقیقه با جراحی از طریق برش‌های کوچ دو الی 2.5 سانتی در ناحیه شقیقه انجام می‌شود و چون اندازه این برش‌ها کوچک است، هیچ نیازی به زدن مو در هنگام جراحی ندارید. این جراحی با روش‌های اندوسکوپی و بدون اندوسکوپی انجام می‌شود. امروزه، روش لیفت اندوسکوپی از ابزارهای جدید اندوتاین استفاده می‌کند. جراحی لیفت شقیقه هیچ محدودیت سنی ندارد و می‌تواند بر روی افرادی که دچار شل‌شدگی عضلات شده‌اند انجام گیرد.

آیا لیفت شقیقه بدون جراحی تاثیری دارد؟

برخی افراد روش‌های جراحی را دوست ندارند و روش‌های غیر جراحی را ترجیح می‌دهند. روش‌هایی مانند تزریق ژل دوام زیادی ندارند و هر چند ماه یکبار باید تکرار کنید. اما روش جراحی ماندگاری طولانی‌تری دارد و بهترین نتیجه را هم از روش جراحی خواهید گرفت. بهترین روش برای اینکه بدانید آیا عمل لیفت شقیقه مناسب شما است یا نه، این است که با پزشک متخصص مشورت کنید و پزشکی را انتخاب کنید که از مهارت و تخصص کافی برخوردار است.

روش جراحی لیفت شقیقه 

جراحی لیفت شقیقه می‌تواند تحت بیهوشی یا بدون بیهوشی انجام شود. پزشک متخصص بعد از معاینه فرد، تصمیم خواهد گرفت که از بیهوشی استفاده کند یا خیر. در این روش، جراح برش‌های کوچکی در قسمت شقیقه و پوست یا لایه‌های پوست ایجاد می‌کند. امروزه، دو روش مانند SMAS (لایه میانی زیر پوست) یا MACS (لایه بسیار عمیق زیر پوست) برای کشیدن پوست شقیقه استفاده می‌شود. در این روش‌ها، لایه‌های زیرین پوست کشیده می‌شوند که منجر به بهتر دیده شدن و لیفت طولانی‌تر پوست می‌شود.

در روش SMAS (Superficial Musculoaponeurotic System) سیستم عضلانی آپورونوتیک سطحی، لایه سطحی عضله زیر پوست برداشته می‌شود. در لیفت شقیقه با روش MACS (Minimal Access Cranial Suspension)، لایه پریوستئال زیر پوست کشیده می‌شود. واضح است که اندازه و عمق برش و مقدار کشیدگی پوست کاملاً به تجربه و مهارت جراح بستگی دارد. عمل لیفت شقیقه تقریبا یک الی دو ساعت طول می‌کشد. اگر عمل با بیهوشی انجام شود، فرد باید هشت ساعت قبل از عمل چیزی نخورد. همچنین چند روز قبل از عمل، از مصرف دارویی‌هایی مانند آسپرین خودداری شود.

مراقبت‌های بعد از عمل لیفت شقیقه

درد، تورم و کبودی شقیقه‌ها و اطراف چشم‌ها بعد از جراحی لیفت شقیقه، کاملاً نرمال است. داروهای مسکن و آنتی‌بیوتیک‌ها معمولاً بعد از جراحی تجویز می‌شوند. معمولاً پانسمان بعد از 24 الی 48 ساعت برداشته می‌شود، اما باید یک تا 10 هفته برای برداشتن بخیه‌ها منتظر بمانید. برای کاهش ورم و کبودی، بهتر است به‌مدت یک هفته تا 10 روز موقع خواب سر خود را بالا نگه دارید. برای این کار باید چند بالش زیر سرتان بگذارید.

معمولاً بعد از دو الی سه روز می‌توانید به حمام بروید. باید مراقب باشید تا آب به‌طور مستقیم وارد زخم‌ها نشود و اطراف شقیقه را به‌دقت و به‌آرامی بشوئید. کمپرس آب سرد را می‌توانید برای کاهش ورم و کبودی استفاده کنید. هرگز نباید یخ را به‌صورت مستقیم بر روی پوست یا ناحیه‌ای که عمل شده است قرار دهید. می‌توانید یخ را در نایلون فریرز قرار دهید و دور آن یک حوله بپیچید. می‌توانید یک حوله خیس را در فریزر قرار دهید و بعد از اینکه سرد شد از آن استفاده کنید. کبودی بعد از یک الی دو هفته از بین می‌رود. البته ممکن است تا دو ماه کبودی وجود داشته باشد که اکثر زنان با آرایش کردن می‌توانند این کبودی را پنهان کنند.

 سخن آخر

لیفت شقیقه  به‌عنوان روشی مجزا با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. اما اگر بیمار درخواست کند از طریق بیهوشی نیز انجام می‌شود. در این مقاله به توضیح روش جراحی لیفت شقیقه پرداختیم و توضیح دادیم که لیفت شقیقه و ابرو چه تفاوت‌هایی باهم دارند. فراموش نکنید که لیفت شقیقه برای پیشگیری از فرآیند پیرشدن نیست بلکه با ایجاد ظاهری زیباتر به بهبود کیفیت زندگی‌تان کمک می‌کند.  اگر دارای خطوط پنجه کلاغی هستید و ابروهای افتاده‌ای دارید و چین‌وچروک گوشه پیشانی‌تان باعث ناراحتی‌تان شده است، بهترین گزینه درمانی برای شما، عمل لیفت شقیقه است.

اگر قصد انجام لیفت شقیقه را دارید، در انتخاب جراح دقت بالایی داشته باشید. گروه جراحی زیبایی و درمانی الو جراح به صورت تخصصی در حوزه لیفت شقیقه با جراحی فعالیت می‌کند.

رسالت این گروه ارائه کلیه خدمات مورد نیاز فرد به جهت انجام موفق جراحی در قالب یک پکیج واحد است.

• ارائه مشاوره تخصصی به جهت راهنمایی در تصمیم‌گیری برای جراحی

• انجام جراحی با تکنیک‌ها و گروه جراحی کاملا بروز متخصص، توسط دکتر فرید مرادیان

• پشتیبانی کامل بیمار بعد از جراحی و همراهی وی به جهت گذراندن موفق دوران نقاهت بعد از عمل

• انجام جراحی با قیمت‌های مناسب برای عموم اقشار جامعه

می‌توانید برای ارتباط بیشتر با مجموعه الوجراح و دریافت وقت ویزیت و مشاوره تخصصی برای درمان برجستگی گوشتان، از طریق شماره تماس 28429706 -021 اقدام نمایید.

کد خبر 647024 برچسب‌ها رپرتاژ آگهی مجله پوست و مو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی انجام می شود عمل جراحی روش جراحی روش جراح زیر پوست گونه ها روش ها چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکی به شرط کسب درآمد!

«گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است. باید نگران آینده پزشکی باشیم.» این جمله‌ای است که ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان ایران می‌گوید. الان در برخی رشته‌های مهم و حیاتی مثل جراحی عروق، جراحی کودکان، حتی یک داوطلب برای تحصیل نداریم. انگیزه‌ای نیز برای ورود به رشته‌های پر زحمت و طولانی‌مدت وجود ندارد، ولی برعکس در رشته‌هایی مانند جراحی پلاستیک و امثال آن داوطلبان فراوانی وجود دارد. 

به گزارش ایسنا، زهرا چیذری در یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ با شرکت بیش از نیم میلیون داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی برگزار شد تا پرونده کنکور امسال بسته شود. نکته قابل تأمل اینکه در همین روزها و در شرایطی که گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب بیشترین تعداد داوطلب را در کنکور ۱۴۰۳ به خودش اختصاص داده و همچنان پرمتقاضی‌ترین گروه در میان گروه‌های آموزشی آزمون ورودی دانشگاه‌ها به شمار می‌رود، رئیس سازمان نظام پزشکی یک‌بار دیگر از خالی ماندن ظرفیت‌های پزشکی در رشته‌های قلب و عروق ابراز نگرانی کرد. نامعادله پر متقاضی‌ترین گرایش در کنکور ورودی به دانشگاه و خالی ماندن صندلی‌ها در تحصیلات تکمیلی و آزمون دستیاری پزشکی در کنار انصراف چیزی نزدیک به نیمی از پزشکان عمومی از طبابت و روی آوردن به مشاغل دیگر موضوعی است که ریشه‌یابی آن می‌تواند راه‌حل آن را در دسترس‌تر کند. 

ماجرای خالی ماندن برخی از رشته‌های پزشکی در دوره دستیاری و نگرانی از آینده پزشکی کشور موضوعی است که مدت‌هاست به دغدغه‌ای جدی تبدیل شده‌است. در حالی که در چنین روزهایی می‌توان به عینه شاهد سر و دست شکستن دانش‌آموزان و والدین آن‌ها برای شرکت در کنکور تجربی و ورود به رشته پزشکی است، اما پس از ورود به دانشگاه و فارغ‌التحصیلی از این رشته و برای ادامه تحصیل در دوره تخصص به یکباره همه چیز تغییر می‌کند. این سر و دست شکستن‌ها اگرچه برای رشته‌های پول‌سازی همچون جراحی پلاستیک و ترمیمی ادامه دارد، اما رشته‌های پرریسک‌تر مانند کودکان، قلب یا بیهوشی جزو رشته‌هایی هستند که اقبالی به آن‌ها نیست و چند سالی می‌شود صندلی‌های این رشته‌ها خالی می‌ماند. ماجرا به گونه‌ای پیش رفته که کم‌کم این نگرانی به شکل جدی‌تر مطرح می‌شود که قرار است آینده پزشکی کشورمان به کجا برسد؟!

 وقتی همه نگرانند

«گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است. باید نگران آینده پزشکی باشیم.» این جمله‌ای است که ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان ایران می‌گوید. الان در برخی رشته‌های مهم و حیاتی مثل جراحی عروق، جراحی کودکان، حتی یک داوطلب برای تحصیل نداریم. انگیزه‌ای نیز برای ورود به رشته‌های پر زحمت و طولانی‌مدت وجود ندارد، ولی برعکس در رشته‌هایی مانند جراحی پلاستیک و امثال آن داوطلبان فراوانی وجود دارد. 

رئیس جامعه جراحان ایران با بیان اینکه باید شرایط تشویق‌کننده باشد تا انگیزه کافی با امکانات تشویقی برای ورود پزشکان به رشته‌های تخصصی پر زحمت و طولانی‌مدت برقرار شود، می‌افزاید: «باید برای افرادی که بخش عمده‌ای از عمر خود را صرف تحصیل یک دوره تخصصی دشوار و طولانی می‌کنند، انگیزه‌های قوی ایجاد کرد؛ وقتی وضعیت معیشتی و زندگی نسل فعلی پزشکان مطلوب باشد، این یک انگیزه خوب و اثرگذار برای جذب و ماندگاری پزشکان جوان خواهد بود. باید سیاستگذاری‌ها طوری برنامه‌ریزی شود تا جامعه از این بابت صدمه نبیند.»

 خالی ماندن مجدد صندلی‌های تخصص قلب 

محمد رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران هم در سخنرانی‌اش در کنگره مشترک قلب و عروق ایران از خالی ماندن ظرفیت‌های پزشکی در رشته‌های قلب و عروق ابراز نگرانی کرد. 

به گفته رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران به رغم وجود ۱۰۰ هزار پزشک عمومی در کشور، ظرفیت برخی رشته‌های تخصصی در حد زیر ۴۰ درصد پر می‌شود. امسال در رشته مهم جراحی قلب و عروق حدود ۳۰ درصد ظرفیت تربیت نیروی جراح قلب در کشور پر شد، در جراحی قلب اطفال اوضاع به مراتب نگران‌کننده‌تر است، در جراحی عروق تقریباً به عدد صفر نزدیک شده‌ایم، در رشته بیهوشی ۲۰ درصد، در رشته اطفال ۳۶ درصد، در طب اورژانس زیر ۵ درصد ظرفیت‌ها پر شده‌است. 

وی با بیان اینکه مهاجرت شغلی و جغرافیایی هشدارها را به صدا در آورده است، افزود: «بی‌توجهی مفرط به اقتصاد سلامت و کاهش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی، به ادامه خدمات در بخش دولتی و خصوصی آسیب‌های جدی وارد کرده‌است.»

از نگاه رئیس‌زاده دلیل این کم‌اقبالی به رشته‌های پزشکی عدم اجرای قوانین بالادستی از جمله اجرای سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی رهبری، عدم به روزرسانی قوانین قدیمی مثل طرح ضریب K، مداخلات غیرتخصصی خلاف قانون، وضعیت نیروی انسانی حوزه سلامت و زنجیره تربیت نیروی متخصص در نظام سلامت کشور را از هم گسسته است. 

 پزشکی به شرط درآمد

تا اینجای کار به نظر می‌رسد ماجرای کم اقبالی به پزشکی در برخی از رشته‌های تخصصی خلاصه شود. به طور خاص رشته‌هایی که چندان پردرآمد نیستند. درست شبیه رشته اطفال یا بیهوشی و حتی رشته قلب. ماجرا به قدری جدی است که گزارش‌هایی از روی آوردن برخی متخصصان قلب به تزریق ژل و بوتاکس حکایت دارد! ماجرایی که اثبات می‌کند یکی از اصلی‌ترین دلایل کم‌اقبالی به برخی رشته‌های تحصیلی مسائل مالی و آلوده‌شدن دامن پاک طبابت به انگیزه‌های مالی است، به گونه‌ای که این ماجرا توانسته آموزش پزشکی را هم تحت‌تأثیر قرار دهد. 

حکایت کم‌اقبالی به پزشکی و طبابت، اما به تخصص خلاصه نمی‌شود و پزشکان عمومی یعنی همان گروهی که برای دکتر شدن در سال‌های کنکور سر و دست می‌شکاندند و تمام هم و غمشان را برای قبول‌شدن در کنکور گذاشته‌اند. 

 آنطور که بابک پورقلیچ، پزشک عمومی و رئیس دفتر تهران انجمن پزشکان عمومی بر اساس آمار سازمان نظام پزشکی، بیش از ۹۵ هزار پزشک عمومی در کشور داریم که ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر از آن‌ها مشغول طبابت هستند و بقیه یا دیگر طبابت نمی‌کنند و همان‌طور که گفتم، به مشاغل دیگر رو آورده‌اند یا خیلی از آن‌ها هم از کشور مهاجرت کرده‌اند. 

از نگاه وی پزشک عمومی در کشورهای دیگر جایگاه والایی دارد و مردم جایگاه او را قبول دارند. در ایران، اما تعریف نشده که پزشک عمومی چه کاره است. 

به همین خاطر هم در ایران - به‌خصوص در شهرهای بزرگ - اگر فردی بیمار شود، در بسیاری از موارد برای ویزیت نزد پزشک عمومی نمی‌رود و مستقیم سراغ متخصص و فوق‌تخصص می‌رود. در حالی که طبق سیستم ارجاع، شما اول باید نزد پزشک عمومی بروید و او تشخیص دهد که لازم است پیش متخصص بروید یا نه؟

 چرخه معیوب 

شاید اگر پزشک خانواده و نظام ارجاع اجرایی می‌شد، بخشی از این چالش‌ها در کشورمان حل‌شده و بهتر می‌شد نظام سلامت را مدیریت کرد. بدین معنا که مردم در سطح اول به پزشکان عمومی مراجعه می‌کردند و در سطوح بعدی با واقعی‌شدن یا همان افزایش تعرفه‌ها فقط کسانی راهی مطب متخصصان می‌شدند که واقعاً به درمان‌های تخصصی نیاز دارند و از همه مهم‌تر بیمه‌ها هم پای کار می‌آمدند. این چرخه، اما معیوب است. به همین خاطر هم خانواده‌ها با تصور پول‌سازی و آینده‌دار بودن و منزلت اجتماعی پزشکان اصرار دارند فرزندانشان در رشته‌های پزشکی درس بخوانند و همچنان کنکور تجربی پرمتقاضی‌ترین رشته کنکور است. رشته‌ای پر متقاضی که شاید همیشه آن درآمد رؤیایی مدنظر بچه‌ها و خانواده‌ها را نداشته باشد!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم