Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، یک جامعه پویا به منابع انسانی پویا نیازمند بوده و جمعیت اصلی‌ترین سرمایه در کشور محسوب می‌شود.

با توجه به منابع زیرزمینی و توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی میزان آن باید با حجم جغرافیایی کشور تطابق عینی داشته باشد.

ایران مرکز ثقل تشیع و سنگر واقعی مهدویت و اسلام علوی در کره زمین بوده اما متاسفانه نهادهای متولی سیاست متمرکز و مدون در زمینه سیاست افزایش جمعیت را در سال‌های گذشته جدی نگرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزند‌آوری و افزایش جمعیت یکی از تاکیدات  جدی رهبر معظم انقلاب بوده که باید دولت به ان توجه کرده و زیرساخت‌های لازم را فراهم کند.

خبرنگار خبرگزاری فارس با زوج جوانی که به تازگی صاحب چهار قلو شدند گفت‌و‌گویی انجام داده که با هم می‌خوانیم.

 

فارس: چندمین فرزند است که به دنیا آمدند؟


مادر فرزند: یک پسر هشت ساله دارم و در این بارداری خداوند به من چهار فرزند عطا کرده است. ساکن روستای «رحمت‌آباد» از توابع شهر «فاضل‌آباد» هستم و در بیمارستان صیاد شیرازی گرگان زایمان کردم.

 

فارس: به نظر شما چرا زوج‌های جوان رغبت به فرزندآوری ندارند؟


مادر فرزند: بسیاری از خانواده‌ها به خاطر افزایش هزینه‌های فرزندآوری و فرزند پروری دچار ترس و واهمه هستند و به قول معروف رغبتی به این کار ندارند.

خاطرم هست در کتاب تعلیمات اجتماعی دوره ابتدایی مهمترین نیازهای اولیه یک انسان را خوراک، پوشاک و مسکن برشمرده بود.در حال حاضر اگر از مسکن که مشکل بسیاری از هموطنان است فاکتور بگیریم مشکل خوراک و پوشاک کمتر از مسکن نیست.

رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی بر افزایش جمعیت و فرزندآوری توسط زوج‌های جوان دارند اما به نظر من‌ باید زیرساخت‌های اولیه فراهم شود.

 

فارس: به نظر شما چه شرایط و زیرساخت‌هایی در این راستا نیاز است؟


مادر فرزند: در زمینه بهداشت و درمان نهادهای مرتبط تا رسیدن فرزند به چهار سالگی حمایت‌های لازم را داشته باشند.

همچنین با توجه به بالا بودن هزینه‌های زندگی و شاغل بودن والدین نیاز است که کمک‌های جانبی‌ مانند‌ مرخصی با حقوق به مادران، بیمه، کمک‌های‌مالی، حمایت های مختلف مادران در زمان بارداری و غیره انجام شود.

در مجموع زیرساخت‌های لازم فراهم شود تا جوانان آن را در جامعه لمس کرده و انگیزه لازم برای فرزندآوری داشته باشند. فرزندآوری و مزیت‌های آن فقط در حد سخنرانی و برگزاری همایش نباشد.

 

فارس: داشتن چند فرزند در خانواده چه مزایایی دارد؟


مادر فرزند: وقتی یک خانواده چند فرزند دارند وقت کمتری را با بچه‌ها می‌گذرانند و فرزندان با یکدیگر بازی می‌کنند در صورتی که تک فرزندان از والدین خود هرچند شاغل باشند انتظار دارند با آنها بازی کنند.

در خانواده چند فرزند، فرزندان تفاوت‌های میان خود و خواهر و برادران خود را دیده و این امر سبب می‌شود تا علاقمندی خود را شناخته و توانمندی خود را بهتر شکل دهد.

در هر صورت زوج‌های جوان و والدینی که مانند ما در یک زایمان چند قلو به دنیا می‌آورند با توجه به هزینه‌های سرسام‌آور زندگی انتظار حمایت‌های ویژه از مسئولان و دولت محترم دارند.

 

 

انتهای پیام/۲۳۰۷/م

منبع: فارس

کلیدواژه: داشتن چند فرزند بیمارستان گرگان بارداری منابع انسانی ۴ قلو به دنیا آورد فرزندآوری در گرو حمایت های دولت مادر فرزند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه‌های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کار‌های علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود، اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جا‌هایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیرو‌های دولتی وارد منزل ما شدند و هول و هراس ایجاد کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • جزئیات تسیهلات ازدواج و فرزندآوری
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت