Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مهری‌مقدم روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع ثبت نام‌های صورت گرفته، ۳۰۲ پرونده مربوط به بخش صنعت، ۲۳۴ پرونده متعلق به بخش خدمات و ۴۴۷ پرونده نیز مربوط به بخش کشاورزی است.

وی بیان کرد: فرایند ثبت نام جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اردبیل از ۲۶ مهر آغاز شده و تا ۱۲ آذر ماه سالجاری ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با اشاره به معرفی برگزیدگان جشنواره نخبگان جامعه کار و تولید استان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در هفته کار و کارگر اظهار کرد: داوری مرحله استانی سی و سومین دوره جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید به اتمام رسیده است.

وی بیان کرد: نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل فنی و حرفه‌ای، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت داوری این جشنواره را برعهده داشتند.

مهری‌مقدم اضافه کرد: از میان پرونده‌های بررسی شده، یک کارگر و یک گروه‌کار در بخش صنعت، یک کارگر و یک گروه‌کار در بخش کشاورزی و یک واحد نمونه حائز امتیاز برتر شناخته شده و برای رقابت در مرحله کشوری به جشنواره ملی معرفی شدند.

وی همچنین گفت: این جشنواره در راستای تقویت روحیه رقابت پذیری در بین جامعه کارگری، ارج نهادن به اندیشه‌ها، تلاش‌ها و فعالیت‌های ارزشمند کارگران و تشـویق نیروهای کارگری مولد، متخصص و مبتکر به منظور ترویج و ارتقای هر چه بیشتر فرهنگ کار، رعایت انضباط در محیط کار، مشارکت، خلاقیت و نوآوری و ایجاد انگیزه در بین کارگران برگزار می‍شود.

به گزارش ایرنا، استان اردبیل یکهزار و ۱۴۱ واحد صنعتی و تولیدی با حدود ۱۵۰ هزار کارگر شاغل و بالغ بر ۱۰۰ هزار واحد اقتصادی خدماتی دارد.

برچسب‌ها استان اردبیل افزایش تولید اشتغال زایی جشنواره وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان اردبیل افزایش تولید اشتغال زایی استان اردبیل افزایش تولید اشتغال زایی جشنواره وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل کار و تولید جامعه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در حوزه‌های مختلف در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد پیشکاری پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه 14 هزار شهید جامعه کارگری اظهار داشت: جامعه شریف کارگران از ابتدای انقلای اسلامی تاکنون در همه عرصه‌های انقلاب حضور چشم‌گیر، تعیین‌کننده و تاثیرگذار داشته‌اند.

وی گفت: کارگران و کارفرمایان با شرافت و کرامت علاوه بر حضور درردوران دفاع مقدس، بعد از آن نیز با دست‌های پولادین و اندیشه والا و تفکر و خلاقیت خرابه‌های بعد از جنگ را بازسازی کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ از کارگران به‌عنوان ستون فقرات اصلی کشور و پیش قراول و سربازان جنگ نام برد و تصریح کرد: اگر شاهد شکوه و فعالیت در همه عرصه‌ها هستیم ناشی از زحمات جامعه کارگری است.

وی افزود: در دو سال اخیر با همراهی مسئولان و تشکلات و جامعه کارگری در حوزه روابط کار از 19 هزار و 284 واحد صنعتی و تولیدی سطح استان، بازرسی‌های مختلف صورت گرفت.

پیشکاری ایمنی و حفاظت از کارگران را یکی از راهبردهای وزارت کار عنوان و بیان کرد: در حوزه روابط کار در سال گذشته 10 هزار پرونده در حوزه‌های مختلف از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به برخورداری 224 هزار نفر کارگر کردستانی از مزایای سازمان بیمه تامین اجتماعی  اظهار کرد: 700 هزار نفر زیرپوشش جامعه هدف هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی و تحقق فصل هشتم جامعه کارگری؛ 92 کارگاه آموزشی برای ارتقای دانش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.

به گفته پیشکاری، 2040 تعاونی و 150 هزار نفر کردستانی در این حوزه فعالیت‌ می‌کنند. امیدواریم همواره بتوانیم خدمتگزار جامعه کارگری بمانیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • پخش زنده| جشنواره ملی امتنان از کارگران با حضور رئیس‌جمهور
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • بیش از ۲۶ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد+ تصویر
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • معرفی رایتل برای دومین بار به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور