Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، هر چند به برکت نظام جمهوری اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد از بن‌بست خارج شده و دیگر به مانند گذشته سفر به اصفهان و شیراز و تهران از نقاط مختلف استان سخت و طاقت فرسا نیست.

اما هنوز کارهای نکرده و راه‌های نرفته زیادی در حوزه راهسازی استان باقی مانده است وضعیت راه های استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر استان‌های کشور به هیچ وجه قابل مقایسه نیست حتی راه های استان های مرزی و دور افتاده بسیار بهتر و دارای استاندارد بیشتری نسبت به راه های این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانی که حتی یک متر آزادراه ندارد از داشتن راه‌آهن به کل محروم است و راه هوایی آن که دیگر اظهر من الشمس است.

با وجود همه خدماتی که نظام جمهوری اسلامی داشته اما به دلایل مختلف از جمله کم‌کاری ها، کج سلیقگی‌ها و سیاسی‌کاری‌ها حتی در حوزه راه موجب گردیده که استان کهگیلویه و بویراحمد وضعیتی به مراتب پایین تر از سایر استانهای کشور در حوزه راه‌های مواصلاتی داشته باشد.

محور ملی پاتاوه به دهدشت که استارت آن از سفر پر خیر و برکت رهبری انقلاب در سال ۷۳ زده شد هنوز بعد از ۲۷ سال به سرانجام نرسیده و مسئولان در 100 و اندی کیلومتر راه درمانده شدند و هر سال وعده سال بعد برای افتتاح و رونمایی از این جاده را می‌دهند.

سایر محورهای استان هم که وضعیت خوبی نداشته و تنها قتلگاهی برای مسافران شده جاده هایی که بیشترین نقاط حادثه خیز را در خود جای داده و هر هفته خبرهای هولناک و غم انگیزی از تصادفات جاده‌ای منجر به مرگ در این جاده ها شنیده می‌شود.

اما یکی از خونبارترین جاده های مواصلاتی استان کهگیلویه و بویراحمد محور کمربندی یاسوج است که بنا به آمار رسمی بیشترین تلفات جاده ای در این محور اتفاق می‌افتد محوری که بخشی از کریدور شمال به جنوب بوده و تردد بی‌امان خودروهای باری و مسافربری و شخصی در آن از کمربندی یاسوج قتلگاهی هولناک ترسیم کرده است.

چرا پروژه کمربندی یاسوج تعطیل شد؟!

در آمار رسمی اعلام شده از سوی دستگاه‌های ذیربط و گزارش‌های پلیس از این محور به عنوان خطرناک ترین جاده در تصادفات منجر به مرگ یاد می‌شود که همین موجب شده در تابستان ۱۴۰۰ مسئولان استانی بالاخره به فکر چاره افتاده و استارت تعویض کمربندی یاسوج را با تبلیغات زیاد بزنند.

کار ها تا حدودی خوب پیش میرفت و مسئولان نیز به برخی از وعده‌های خود جامه عمل پوشاندند مسافران و عابرانی که از این محور عبور می‌کردند تقریباً امیدوار شده بودند که متاسفانه خبری ناامیدکننده یعنی تعطیلی پروژه شنیده شد.

دست اندرکاران ساخت این جاده می‌گویند کمربندی یاسوج به سمیرم افزون بر ۱۲ سال قبل در دستور کار قرار گرفت اما به دلیل عدم اعتبارات و معارضات نیمه کاره رها شد آنها می گویند در چند ماه اخیر که وارد عمل شدیم پیشرفت خوبی در این محور مواصلاتی صورت گرفت و ۱۷ میلیارد تومان در این جاده هزینه تاکنون شده است.

آنها می‌گویند دستگاه‌ها می بایست به وعده‌های خود در خصوص رفع معارضات در حوزه دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب و برق و گاز عمل کنند اما اکنون می‌بینیم که معارضین سد راه ساختن و تعریض این محور پرخطر شده‌اند و علی رغم میل باطنی پروژه را تعطیل کرده‌ایم.

به گزارش فارس اکنون مسئولان استانی از جمله استاندار باید به دلیل اهمیت پروژه کمربندی یاسوج و تلفات گسترده انسانی که در آن رخ داده با یک همت جهادی دستگاه های خدمات رسان را وارد کار کرده و اجازه ندهند بیش از این معارضات به توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد ضربه وارد کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز استان کهگیلویه و بویراحمد کمربندی یاسوج دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ چهار بانده شدن جاده ملاثانی به مسجدسلیمان به کجا رسید؟

تین نیوز

مردم شهر مسجد سلیمان از استاندار خوزستان تسریع در احداث جاده چهاربانده محور ملاثانی به مسجدسلیمان را مطالبه کردند. 

به گزارش خبرنگار تین نیوز، در این کارزار خطاب به علی اکبر حسینی محراب؛ استاندار خوزستان آمده است: شهر نفت خیز و تاریخی مسجدسلیمان که در تاریخ کشور در عرصه هنر و علم پزشکی و ادبیات کهن و داشتن انسان هایی فرهیخته، عالم و خدوم و همچنین احداث بناهای جدید و مدرن در کشور از اولین ها بوده و اولین چاه نفت خاورمیانه را در خاطره ها دارد و توریسم و گردشگران زیادی برای دیدن این دکل و چاه نفتی به این شهر می آیند و در حال حاضر نیز از ثروت خدادادی نفت و گاز بهره مند است و نیز تیم فوتبال در لیگ کشور دارد، از داشتن جاده چهار باند بین شهرهای ملاثانی و مسجدسلیمان بی بهره است.

در ادامه عنوان شده که تصادفات رانندگی زیادی به دلیل دوطرفه بودن جاده مذکور موجب تلفات جانی و مالی شده است و این در حالیست که بیشتر جاده های کشور از نعمت یک طرفه بودن جاده و داشتن اتوبان بهره مند هستند ولی در خوزستان ثروت خیز سزاوار نیست جاده ای با استانداردهای قدیم بین شهرهای ذکر شده داشته باشیم؛ لذا برای رفاه حال ساکنین این شهر و تردد کم خطر به مرکز استان از آن مقام تقاضا داریم که در امر تسریع احداث جاده چهار باند بین شهرهای ملاثانی و مسجدسلیمان دستور مقتضی معمول فرمایید.

این کارزار در حالی از روز 2 اردیبهشت ماه مطرح شده که معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان چند روز پیش پیرامون آخرین وضعیت چهار خطه کردن محور اهواز ملاثانی مسجد سلیمان تشریح کرد: ۱۳ کیلومتر از مسیر ملاثانی به سمت مسجدسلیمان به صورت کامل چهار خطه شده است.

مطلب پربازدید استان ها را بخوانید:

طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود

رحمان بهرامی طرح چهارخطه کردن محور ملاثانی به سمت مسجدسلیمان را بسیار مهم و پرتردد عنوان کرده و گفته: در این محور، عملیات چهار خطه کردن مسیر ملاثانی به مسجدسلیمان در قالب پنج قطعه، به طول ۳۴ کیلومتر توسط پیمانکاران در حال اجرا بوده و عمده اعتبارات این طرح نیز تامین شده است.

به گفته معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در صورت تکمیل و اتمام این طرح ها حدود ۴۷ کیلومتر از این محور پر تردد به حالت چهار خطه تبدیل می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحلیلگر صهیونیست: جنگ علیه غزه باید متوقف شود/ حماس شکست نمی‌خورد
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • ◄ چهار بانده شدن جاده ملاثانی به مسجدسلیمان به کجا رسید؟
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال