Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- تحقیقات اولیه واکسن کورب واکس (Corbevax) توسط ماریا النا بوتازی و پیتر هوتز از مرکز توسعه واکسن بیمارستان کودکان تگزاس رهبری شد.

واکسن جدید کووید که توسط محققان بیمارستان کودکان تگزاس و کالج پزشکی بیلور ساخته شده است، بدون ثبت اختراع به تولیدکنندگان واکسن در سراسر جهان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش‌های انسانی نشان داده که این واکسن بی‌خطر و مؤثر است یعنی عوارض جانبی کمتر با پاسخ‌های ایمنی بهتر ایجاد کردهاست. هند قبلاً اجازه استفاده از آن را تا بیش از ۱۰۰ میلیون دوز در ماه را داده است.

این واکسن بر اساس یک فناوری سنتی مبتنی بر پروتئین است که برای چندین دهه به طور ایمن استفاده شده مانند سایر واکسن‌های کووید-۱۹، این واکسن روی پروتئین اسپایک کروناویروس تمرکز دارد، اما به جای استفاده از mRNA برای هدایت سلول‌های ما به تولید پروتئین‌ها در داخل، پروتئین‌های اسپایک رشد یافته در آزمایشگاه را به بدن می‌رساند.

محققان ژنی را که برای پروتئین اسپایک کد می‌کند،را گرفتند و مخمری برای تولید آن مهندسی کردند. این پروتئین‌ها جمع آوری و خالص می‌شوند و با یک ادجوانت (تحریک کننده غیر اختصاصی سیستم ایمنی بدن علیه آنتی ژن) برای تقویت پاسخ‌های ایمنی ترکیب می‌شوند. سال‌هاست که از این روش دقیق برای تولید واکسن هپاتیت B استفاده می‌شود و با توجه به برآورد هزینه‌ای، مقرون به صرفه است.

پاسخ‌های آنتی‌بادی خنثی‌کننده به کورب واکس نشان می‌دهد که این واکسن باید حداقل ۸۰ درصد در جلوگیری از علائم کووید از نوع دلتا مؤثر باشد. به زودی انتظار می‌رود داده‌های خاصی در مورد نوع امیکرون ارائه شود، اما فرض بر این است که حداقل به اندازه اکثر واکسن‌های موجود در حال حاضر موثر باشد، تولیدکنندگان این واکسن را هدیه به جهان نامیدند.

منبع : نیواطلس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید