Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دفتر حفاظت و مدیریت زیست محیطی آب و خاک سازمان محیط زیست گفت: باید ضوابط و استانداردهای استفاده از آب شیرین‌کن‌ها را طوری پیش‌بینی کنیم که هم شامل ضوابط و استانداردهای استفاده از آب دریاها باشد و هم منابع پذیرنده داخل فلات مرکزی را شامل شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ تورج فتحی با اشاره به ضرورت تدوین ضوابط و استانداردهای استفاده از آب‌شیرین‌کن‌ها، اظهار کرد: موضوع استفاده از آب‌شیرین‌کن‌ها بیش از یک دهه به یکی از مسائل و دغدغه‌های سازمان حفاظت محیط زیست تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی با گزارش‌ها و استعلام‌های گوناگون درباره مشکلاتی که بعضی از واحدهای شیرین‌سازی برای کشور ایجاد کرده‌اند، روبه‌رو شدیم، به این نتیجه رسیدیم که نیاز است برای نمک‌زدایی از آب دریا نسبت به گذشته ضابطه‌مندتر عمل کنیم.

وی افزود: در جلساتی که با وزارت نیرو داشتیم به این جمع‌بندی رسیدیم طرح مطالعاتی در این موضوع اجرا شود تا بر مبنای آن نسبت به تدوین ضوابط و استانداردهای شیرین‌سازی آب دریا اقدام کنیم. طرح یاد شده تقریبا از اواخر سال 1398 اجرایی شده است و قرارداد آن در سال 1399 بسته شد و پس از شروع کار، گزارش‌های میان کار را از مشاور دریافت کردیم.

معاون دفتر حفاظت و مدیریت زیست محیطی آب و خاک سازمان محیط زیست با معرفی دانشگاه تهران به عنوان مشاور انجام این مطالعات, گفت: در حال حاضر این طرح پیشرفت 70 درصدی داشته و تا انتهای سال جاری به پایان خواهد رسید.

فتحی با بیان اینکه طرح مطالعاتی مذکور دارای چندین بخش گوناگون است، تصریح کرد: یکی از بخش‌های این طرح، انجام مطالعات تطبیقی در سایر نقاط دنیا است. بر این اساس، این موضوع که در حال حاضر آب‌شیرین‌کن‌ها در چه مناطقی از دنیا استفاده می‌شود و چه کشورهایی از آب‌شیرین‌کن استفاده می‌کنند و این کشورها با چه معضلات زیست محیطی مواجه‌اند و برای رفع چالش‌های زیست محیطی چه راهکارها و تمهیداتی در نظر گرفته‌اند, در حال بررسی است.

وی توضیح داد: آب‌شیرین‌کن‌ها هم مثل دیگر حوزه‌های فناوری طی 3 دهه اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و فناوری‌های جدیدی وارد بازار شده است. محیط زیست هم به دنبال استفاده از فناوری‌های تازه برای کاهش اثرات زیست محیطی نمک‌ز‌دایی از آب دریا است. البته طبیعی است که وقتی فناوری‌های جدید وارد بازار می‌شوند، هزینه‌های بیشتری هم دارند.

معاون دفتر حفاظت و مدیریت زیست محیطی آب و خاک سازمان محیط زیست, انجام این مطالعات را پیش‌زمینه تدوین استانداردهای تخلیه به محیط‌های پذیرنده دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به این که ما در سرزمین پهناوری زندگی می‌کنیم و غیر از دریاها، در داخل خشکی هم منابع آب شور داریم و ممکن است بخواهیم در دهه‌های آینده از منابع آب شور داخلی نیز برای تامین منابع آب استفاده کنیم، باید ضوابط و استانداردهایی که پیش‌بینی می‌کنیم هم شامل ضوابط و استانداردهای استفاده از آب دریاها باشد و هم منابع پذیرنده داخل فلات مرکزی را شامل شود.

تأثیر نمک‌زدایی و آب شیرین‌کن‌ها بر آینده کشورهای حاشیه خلیج فارس بزرگ‌ترین پروژه‌ شیرین‌سازی آب دریا در هرمزگان به بهره‌برداری رسید / وعده دولت برای ‌افتتاح ‌طرح عظیم دیگر شیرین‌سازی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست آب شیرین کن آب شیرین کن ها شیرین سازی زیست محیطی آب دریا محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم

مدیرکل محیط زیست شهرستان ری گفت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

محمد رستگاری، مدیرکل محیط زیست شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با معضلات تولید و مصرف پلاستیک اظهار داشت:متاسفانه معضل پلاستیک در سطح کشور همه گیر شده است و در سطح ملی باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی افزود: خوشبختانه مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست‌محیطی دارند و در راستای استفاده از احکام جایگزین برای متخلفانی که جرایم زیست‌محیطی مرتکب شده‌اند یا موارد دیگری که قاضی صلاح می‌داند پاکسازی طبیعت را به عنوان جایگزین در نظر می‌گیرند و برخی محکومان  را برای انجام این کار  اداره کل محیط زیست معرفی می‌کنند. امروز هم برخی محکومان با جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی در حال گذراندن مجازات جایگزین حبس هستند.

وی بیان داشت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

رستگاری تاکید کرد: این کار شاید در پاکسازی شهرستان تاثیر چشمگیری نداشته باشد، ولی کار فرهنگی است و محکومان به تبعات ریختن زباله آگاه می‌شوند و گامی به جلو در فرهنگسازی و جلب مشارکت همگانی برای حفاظت محیط زیست محسوب می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم