Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه سامسونگ و ال جی برای پرداخت عوارض گمرکی کمتر از گمرکات متعدد قطعات وارد کرده گفت: آنها نسبت به پرداخت ۴۷۰۰ میلیارد تومان عوارضی بی توجهی کردند.

به گزارش مشرق، علی اکبر کریمی عضو کمیسیون صنایع  و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۴۷۰۰ میلیارد تومان بدهی گمرکی ال‌جی و سامسونگ اظهار داشت: متأسفانه علی‌رغم پیگیری‌هایی که صورت گرفته است این جرایم از سوی این شرکت‌های کره‌ای تاکنون وصول نشده است اما مجلس یازدهم پیگیر این موضوع که بخشی از حقوق ملت ایران است بوده و از آن کوتاه نخواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مذاکرات زیادی برای تسویه عوارض گمرکی از سوی ال‌جی و سامسونگ صورت گرفته است ولی تاکنون این امر محقق نشده است که باید دولت سیزدهم در این زمینه اقدامات لازم را صورت دهد که در غیر این صورت به دنبال سؤال مجدد از وزیر صمت با این موضوع خواهیم بود.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم به دنبال در جریان افتادن چرایی عدم پرداخت عوارض گمرکی ال‌جی و سامسونگ است چرا که این موضوع حقوق تضییع شده مردم ایران است که باید به بیت‌المال بازگردد.

کریمی گفت: با تدابیر انجام شده در طول ماه‌های اخیر از حضور مجدد شرکت‌های ال‌جی و سامسونگ در بازار ایران جلوگیری شد ولی بایستی به گذشته آنان رسیدگی کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر این عوارض از سوی ال‌جی و سامسونگ کره جنوبی به ایران نشود واکنش مجلس چیست؟ عنوان کرد:‌ شرکت‌هایی که این کالاها به نام آنها به کشورمان آمده‌اند مسئولیت اصلی را برعهده دارند این در حالی است که شرکت‌های متعددی مسئولیت واردات هر کدام از بخش‌های مختلف محصولات ال‌جی و سامسونگ را به ایران برعهده دارند اما پشت صحنه آنها ال‌جی یا سامسونگ است.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در توضیح اینکه قطعات محصولات ال‌جی و سامسونگ از طریق روش‌های مختلف و از گمرکات متعدد وارد کشورمان می‌شود، اظهار داشت: ال‌جی و سامسونگ قطعات منفصله محصولات خود را در بخش‌های مختلف و از طریق مبادی مختلف به کشورمان وارد می‌کردند این در حالی است که حتی کارتن و پلاستیک‌های آنها هم به این بهانه که در ایران توان تولید آنها وجود ندارد، از خارج از کشور وارد ایران می‌شد.

کریمی خاطرنشان کرد: متأسفانه محصولات سامسونگ و ال‌جی در حالیکه همه قطعات آنها از خارج وارد می‌شد در ایران مونتاژ شده و به نام تولید ایرانی به بازار عرضه می‌شد چرا که آنها بنا داشتند قطعات محصولات خود را با تعرفه پایین‌تری وارد کشور کنند تا صرفه بیشتری برای آنها نسبت به واردات محصولات کامل ایجاد شود.

وی افزود: گمرک ایران در طول سال‌های اخیر با شناسایی نحوه ورود قطعات محصولات ال‌جی و سامسونگ تخلف آنها را احراز کرده است و در مجموع محاسبه تخلف گمرکی آنها به رقم ۴۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت سامسونگ عوارض گمرک کمیسیون صنایع مجلس مجلس یازدهم خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت عضو کمیسیون صنایع ال جی و سامسونگ عوارض گمرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو (فیلم)

 

 

 

منبع : راهنماتو

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر پنیری به سبک رستوران‌های مشهور (فیلم) طرز تهیه گوجه بادمجان به سبک فرانسوی (فیلم) طرز تهیه سیب زمینی توپی سوخاری با مغز پنیری (فیلم)

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو (فیلم)
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • تشریفات گمرکی برای ۱۰ واگن باری ارسال شده به مرز شمتیغ انجام نشده است
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی