Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه‌ها همیشه از مهم‌ترین زیرساخت‌هایی است که در سیل آسیب می‌‌بیند. در جریان سیلاب‌های اخیر در چهار استان جنوبی کشور هم راه‌های ارتباطی متحمل خسارت شدید شده است. هرچند در حال حاضر بسیاری از راه‌های اصلی و درون شهری این استان‌ها باز شده اما فرهاد مهریاری، مدیر کل مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به «ایران» گفت: تا عصردیروز (جمعه) سه راه اصلی در مناطق سیلزده کماکان بسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه ایران:یکی از این راه‌ها راه ارتباطی کنارک به جاسک است که جایگزینی برای آن تعیین نشده است اما دیگر راه‌های ارتباطی مسدود راه ارتباطی بندر خمیر به بندر لنگه است که مسیر جایگزین آن بندر خمیر به دژگان است. همچنین بندر خمیر به بندر عباس همچنان مسدود است. وی تصریح کرد: حجم بالای نخاله و شن و ماسه موجود در راه‌ها شرایط را برای بازگشایی راه‌ها سخت کرده است.مهریاری همچنین از تخریب چندین پل در جریان سیلاب خبر داد و گفت: پل محور کنار – جاسک یکی از این پل‌ها است که آب آن را برده و مشغول احداث پل موقت برای آن هستیم.وی خاطرنشان کرد: در مجموع سیلاب در 4 استان جنوبی کشور به 2 هزار کیلومتر راه خسارت وارد کرده که حداقل میزان خسارت آن هزار و 500 میلیارد تومان می‌‌شود.مدیرکل مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: جدا از مشکلاتی که سیلاب برای مردم در راه‌های ارتباطی چهار استان به وجود آورده بود روز پنجشنبه و جمعه با بارش برف در کرمان و خراسان جنوبی روبه‌رو بودیم که موجب مسدودی موقت برخی راه‌های اصلی شد.سیل ۸۰۰ میلیارد تومان به راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان خسارت زداز سوی دیگر معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به بارندگی بیش از ۳۵۰ میلیمتری باران طی چند روز در جنوب استان گفت: سیلاب و بارندگی‌ها ۸۰۰ میلیارد تومان به راه‌های ۱۳ شهرستان جنوبی این استان خسارت وارد کرد.به گزارش ایرنا،علی بامری اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر ۸۰ محور با یکهزار و ۶۰ کیلومتر راه، ۲۷۷ ابنیه فنی آسیب جدی دیده و تخریب شده است.وی افزود: ۱۰۰ روستای جنوب سیستان و بلوچستان براثر بارندگی شدید اخیر در محاصره سیل قرار داشتند که تاکنون ۴۵ محور روستایی محصور در سیلاب توسط راهداران این اداره کل بازگشایی شده و تلاش برای بازگشایی ۵۳ محور روستایی ادامه دارد.بامری گفت: تاکنون یکهزار و ۵۰۰ مترمکعب ریزش برداری مسیرها انجام شده و تعداد ۱۵۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین و ۴۴۰ نیروی فعال شامل اکیپ‌های مختلف راهداری در شهرها و روستاهای مختلف تا پایان عملیات بازگشایی و آسان‌تر کردن ترددها فعال هستند.معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) گفت: محورهای روستایی در دشتیاری فاقد ابنیه فنی هستند و در پی بارندگی‌ها تخریب شده‌اند. تلاش برای بازگشایی ۲ مسیر بسته شده در محدوده جلگه - هودیان و محور مرزی ریمدان و کُنارک با قوت ادامه دارد.بامری با اشاره به اینکه ۱۳ هزار کیلومتر طول راه‌های حوزه استحفاظی این اداره کل شامل یکهزار و ۴۰ کیلومتر راه اصلی آسفالت، ۴۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۶۶۳ کیلومتر راه فرعی و هشت هزار و ۶۶۲ کیلومتر راه روستایی در حوزه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان است، خاطرنشان کرد: راه‌های روستایی استانداردهای لازم را ندارند و می‌طلبد با تخصیص اعتبارات ویژه اقدامات لازم برای استانداردسازی آنها انجام شود.

 انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان کیلومتر راه اداره کل راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان هواشناسی در اطلاعیه‌ای با صدور هشدارهای سطح زرد و نارنجی، فعالیت سامانه بارشی از آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه‌ها، سیلاب و خسارت به محصولات کشاورزی خبر داد.

بر این اساس، امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، بارش پراکنده و در سایر مناطق کشور رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد و شدت بارش در جنوب و شرق کشور خواهد بود. امروز مناطق مرکزی خلیج فارس جمعه تنگه هرمز، جمعه و شنبه دریای خزر مواج است.

فردا (جمعه ۱۴ اردیبهشت) در نوار غربی کشور رگبار و رعد و برق، در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز شرق و شمال شرق بارش پراکنده و در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب شرق، بارش خفیف باران و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود. جمعه بارش‌ها در غرب و جنوب غرب شدت خواهد داشت.

شنبه در نوار شمالی، برخی مناطق شرق و غرب کشور، رگبار پراکنده رخ خواهد داد. یکشنبه در نوار شمالی کشور ابرناکی و بارش خفیف باران دور از انتظار نیست.

دوشنبه سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور شده و در نیمه غربی کشور موجب ابرناکی و رگبار و رعد برق موقتی خواهد شد.

کد خبر 6094840 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان