Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی حمله معترضان لبنانی به یکی از نیروگاه‌های نزدیک بیروت برق سراسری لبنان قطع شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شرکت برق لبنان اعلام کرد که بعد از ظهر روز گذشته معترضان لبنانی به ایستگاه اصلی نیروگاه «آرامون» در نزدیکی بیروت حمله کردند و در پی دستکاری تاسیسات داخل نیروگاه، برق سراسری در این کشور شب گذشته قطع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، معترضان لبنانی در اعتراض به قطعی‌های مکرر برق به نیروگاه آرامون حمله کرده و به تاسیسات موجود در آن آسیب زدند. همین امر منجر به بروز اختلالاتی در شبکه برق سراسری لبنان شد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که برق فرودگاه بین المللی بیروت نیز بعد از این اتفاق قطع شد.

در همین حال شرکت برق لبنان با صدور بیانیه‌ای به شهروندان هشدار داد که به منظور حفظ امنیت شخصی و جلوگیری از آسیب رسیدن به اموال عمومی کشور وارد نیروگاه‌ها نشوند.

در بیانیه شرکت برق لبنان آمده است، با توجه به شرایط سخت اقتصادی و مالی و پولی کنونی در کشور مجدداً از همه مسئولان و نیروهای امنیتی می‌خواهیم تا از همه امکانات موجود برای محافظت از نیروگاه‌های برق استفاده کنند؛ زیرا در صورت آسیب جدی به تاسیسات، بازسازی شبکه برق ممکن نیست و قطعا این امر به منافع عمومی ضرر می‌رساند.

مخالفت میقاتی و حریری با درخواست عون برای انجام گفتگوی ملی لبناناختلافات روزافزون 14 مارسی‌ها در آستانه انتخابات لبنان/ هجمه تند جریان المستقبل علیه «جعجع»

شبکه خبری الجدید لبنان اعلام کرد که قطعی برق با درگیری‌ها در نزدیکی نیروگاه برق این شرکت در شهرک آرامون در نزدیکی بیروت مرتبط است.

به دلیل بحران شدید اقتصادی، لبنان نتوانسته است سوخت لازم برای نیروگاه‌های این کشور را در شش ماه گذشته تامین کند و این امر منجر به قطعی‌های روزانه برق در این کشور که گاه به 20 تا 22 ساعت می‌رسند، شده است.

بحران برق در لبنان در عملکرد سازمان‌های دولتی، بیمارستان‌ها و کارخانه‌ها اختلال ایجاد کرده است.

پیش‌تر سازمان برق لبنان اعلام کرده بود که ذخایر سوخت دو نیروگاه این کشور رو به اتمام است و این مسئله باعث خواهد شد تولید این دو نیروگاه به طور کامل متوقف شود.

شرکت برق دولتی لبنان در بیانیه‌ای تایید کرد که تاسیسات ترمو الکتریک در نیروگاه الزهرانی متوقف شده است. فعالیت تاسیسات دیر عمار هم چندی قبل متوقف شد. تعطیلی دو نیروگاه تاثیر مستقیمی بر ثبات شبکه برق داشته و باعث قطعی کامل شده و ازسرگیری فعالیت آنها در این فاصله ممکن نیست.

بسیاری از مردم لبنان از ژنراتورهای خصوصی که با دیزل کار می‌کنند، استفاده می‌کنند اما عرضه دیزل هم دچار کمبود است. بحران اقتصادی لبنان را فلج کرده و تامین سوخت وارداتی را با مشکل روبرو کرده است. ارزش ارز لبنان از سال 2019 به میزان 90 درصد سقوط کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لبنان لبنان برق سراسری نیروگاه ها برق لبنان شرکت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۱۹ حمله حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • حمله موشکی حزب الله به پادگان «برانیت» رژیم صهیونیستی
  • حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان
  • پلیس آمریکا با گاز اشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه فلوریدای جنوبی حمله کرد
  • حمله پلیس به محل تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • حمله با گازاشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • موج حمله موشکی جدید از لبنان به اراضی اشغالی
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه