Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانشیری با اشاره به اینکه شورای ملی زعفران دستاوردی برای زعفران‌کاران نداشته است، گفت: باید شورای جدیدی شامل زعفران‌کاران ،فراوری کنندگان زعفران، اهالی صنعت زعفران و صادر کنندگانی که اهلیت دارند و به فکر منافع کشور هم هستند تشکیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ مهدی جهانشیری، رییس شورای اسلامی شهرستان تربت حیدریه شنبه شب در نشست هم اندیشی شورای اسلامی خراسان رضوی که با حضور جمعی از اعضای این شورا با موضوع حمایت از کشاورزان و با رویکرد مدیریت ارزش زنجیره صنعت زعفران در تربت حیدریه برگزار شد، اظهار کرد: با تمام تلاشی که کردند قیمت زعفران تنها چند درصد به صورت مقطعی آن هم به دلیل شرایط بازار خارجی پایین آمد اما آن ها با کمال وقاحت به این و آن گفتند چون کشاورزان در مقابل ما ایستادند قیمت زعفران را پایین آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امروز اما خودشان فهمیدند آن قدر تولید زعفران امسال کم بوده که اگر شروع به خرید نمی‌کردند تا سه ماه دیگر زعفران به این قیمت ها در بازار پیدا نمی‌شود،حالا با واسطه شروع به خرید کردند.

جهانشیری با اشاره به اینکه شورای ملی زعفران دستاوردی برای زعفران‌کاران نداشته است گفت: باید شورای جدیدی شامل زعفران‌کاران ،فراوری کنندگان زعفران، اهالی صنعت زعفران و صادر کنندگانی که اهلیت دارند و به فکر منافع کشور هم هستند تشکیل شود.

وی بیان کرد: همه مسئولان شهرهای زعفران خیز کشور باید خیانت این افراد را به زعفران‌کاران آشکار کنند.

محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:  قیمت هر کیلو زعفران ۴۵ میلیون تومان نیست بلکه ۶۰ میلیون تومان است و با کمک مجلس، دولت و کشاورزان زعفران را به جایگاه اصلی‌اش می‌رسانیم.

وی افزود: در مسیر حمایت از زعفران‌کاران به شایعات توجه نمی‌کنم. برای بنده نیز شایعاتی در این زمینه درست کردند ولی همچنان تمام ‌قد برای حمایت از زعفران‌کاران ایستاده‌ام و معتقدم زعفران نگین خوب باید هر کیلو ۶۰ میلیون تومان به فروش برسد و ان شاءا... تا یک ماه آینده به این رقم دست خواهیم یافت.

زنگنه اظهار کرد: نهادهای قدرتمندی که در حوزه زعفران شکل گرفته‌اند و همه جا نفوذ دارند، مانع از این شدند که این حوزه سر و سامان پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زعفران کاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • مراسم تجلیل از باستانی کاران اسدآباد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه جهانی به وظیفه خود برای توقف جنگ ظالمانه غزه عمل کند
  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • خسارت سیل به مزارع زعفران آبیز 
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید