Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تغییر شکل برگزاری حراج اموال تملیکی از شکل سنتی به الکترونیک، کالاهای عرضه شده با ۶۳۷ میلیون ریال ارزش پایه کارشناسی اولیه به قیمت ۱۱۸۸ میلیون ریال فروخته شد که نشان از رشد ۸۷ درصدی دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ فضای نابسامان انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی که در چند ماه اخیر باعث اعتراض و انتقاد رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه شده بود، به انتخاب سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرکل سابق پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی به عنوان رئیس جدید سازمان اموال تملیکی منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله اقدامات درخور توجه اجتهادی در این سازمان، جایگزین کردن حراج الکترونیک فروش اموال این سازمان که حائز شرایط فروش بر اساس قانون هستند به جای شکل سنتی آن یعنی حراج حضوری است که با استقبال محافل حقوقی و اقتصادی کشور مواجه شده است.

سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد که سازمان اموال تملیکی، زیرمجموعه وزارت تحت امر او محسوب می‌شود 28 آذرماه در جریان بازدید از انبار‌های سازمان اموال تملیکی در جنوب تهران از سامانه آزمایشی حراج اموال تملیکی رونمایی کرده بود.

به گفته خاندوزی این سامانه از یازدهم دی‌ماه به صورت رسمی آغاز به کار کرده است.

به این ترتیب و با اجرای حراج الکترونیک، شبهات و مشکلاتی که در حوزه فروش اموال‌ سازمان اموال تملیکی وجود داشت، برطرف شد و امکان مشارکت برای آحاد مردم و هزاران متقاضی خرید در فضایی شفاف، با قدرت رقابت برابر و منصفانه به وجود آمد.

گفتنی است؛ سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی با ورود و پیگیری‌های دستگاه قضائی راه‌اندازی شد که از نتایج بازدید رئیس قوه قضائیه از انبارهای اموال تملیکی بود.

به این ترتیب سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی طبق برنامه‌ای که از قبل اعلام کرده بود کالاهای تحت اختیار خود را با بهره‌گیری از سامانه www.haraj.tamliki.ir به فروش رساند. متقاضیان شرکت در نخستین حراج اموال تملیکی طبق برنامه اعلام شده به صورت الکترونیک از یازدهم تا چهاردهم دی از ساعت 9 تا 14 از کالاهای مطرح شده در حراج، بازدید کردند و تاریخ چوب‌زنی (برگزاری) ساعت 10 صبح روز چهارشنبه پانزدهم دی‌ماه برگزار شد.

حالا قوه قضائیه طی آماری اعلام کرده است؛ در آخرین حراج، تعداد افراد ثبت‌نامی در سامانه حراج الکترونیک در 4 روز به رقم 4073 نفر رسید که از این تعداد 784 نفر به صورت همزمان حضور داشتند. این در حالی است که در گذشته در حراج‌های حضوری در شلوغ‌ترین روزها، تنها 150 نفر شرکت می‌کردند.

ارزش پایه کارشناسی کالاهای عرضه شده در حراج الکترونیک 637 میلیون ریال بود که در نهایت به قیمت 1188 میلیون ریال فروخته شد که نشان از 87 درصد افزایش قیمت نسبت به پایه کارشناسی دارد؛ و این یعنی افزایش چشمگیر درآمد دولت از محل فروش اموال تملیکی.

استقبال خریداران از حراج حضوری 1100 تخته فرش سازمان اموال تملیکی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قانون قوه قضائیه قانون قوه قضائیه سازمان اموال تملیکی حراج الکترونیک میلیون ریال فروش اموال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفتگو با ما در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

منبع: خبرآنلاین

tags # مسکن سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • فروش ۲.۹ تن طلا در ۲۱ حراج در ایران
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟