Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@06:42:35 GMT

مواد غذایی مرگ آور و کشنده را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۴۲۸۲

مواد غذایی مرگ آور و کشنده را بشناسید

1. هسته میوه ها 2. ریواس 3. جوز هندی 4. سیب زمینی 5. بادام  6. لوبیا لیما 7. عسل خام 8. بادام زمینی 9. گوجه فرنگی 10. جوانه لوبیا 11. تن ماهی 12. دانه های کرچک 13. کاساوا 14. بادام هندی خام

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ انسان ها یکی از مخلوقات باهوش روی کره زمین هستند اما بسیاری از مسائل را نیز نادیده می گیرند که برای آن ها حیاتی می باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ما معمولاً از رفتارهای یکدیگر تقلید می کنیم و بسیاری از کارهایمان را بدون فکر پیش می بریم. تا جایی که ممکن است با رفتارهای اشتباه باعث آسیب های بدنی و یا مرگ یک دیگر نیز می شویم اما بدن ما بیشتر از این ها نیاز به مراقبت دارد. آلرژِی از شایع ترین علل مرگ می باشد که اگر در این باره مطمئن نیستید از خوردن خوراکی مد نظر اجتناب کنید.

به همین دلیل باید محدودیت هایی را مخصوصاً از لحاظ مواد غذایی برای بدن خود در نظر بگیریم. یکی از مهم ترین مسائلی که رعایت کردن آن می تواند باعث نجات جان شما شود، محدود کردن مواد غذایی مصرفی می باشد. در این قسمت از سلامت  مواد خوراکی را به شما معرفی می کنیم که سمی و آسیب زننده هستند و هرگز نباید از آن ها حتی در مقادیر بسیار کم نیز استفاده کنید.

1. هسته میوه ها

هسته های میوه هایی مثل سیب، گیلاس و آلبالو حاوی یک نوع هیدروژن سیانید هستند که به آن پروسیک اسید می گویند. هرگز نباید دانه و هسته های این میوه ها را مصرف کنید. هسته هلو و زردآلو نیز جزء همین دسته قرار می گیرد.

2. ریواس

برگ های ریواس حاوی اکسالیک اسید هستند که باعث ایجاد سنگ کلیه می شوند. برگ های آن اگر به مقدار زیاد مصرف شوند، کشنده خواهند بود اما در اکثر موارد بیماری جدی ایجاد نخواهند کرد.

3. جوز هندی

جوز هندی یک ماده توهم زا است. مصرف جوز به مقدار بالا می تواند عاملی برای تشنج باشد و همچنین حملات عصبی و یا سکته را منجر شود. خوردن یک جوز کامل می تواند عاملی برای توهم فرد باشد و یا تمایل به خودکشی را در او افزایش دهد.

4. سیب زمینی

گلیکوآلکالوئید ماده ای است که در بعضی از برگ ها ، ساقه ها و ریشه های سیب زمینی یافت می شود. همچنین می تواند در داخل سیب زمینی نیز راه پیدا کند که معمولاً در شرایطی اتفاق می افتد که مدت زمان طولانی سیب زمینی در معرض نور و در یک جا مانده باشد.

وارد شدن این ماده به بدن ، عاملی برای اسهال ، سردرد و یا حتی کما و مرگ می باشد. اگر در هر کیلوگرم از وزن بدن شما 3 الی 6 میلی گرم از این ماده وارد شده باشد ، مرگ حتمی خواهد بود . پس سیب زمینی هایی که رگه های سبز در آن ها به وجود آمده است را استفاده نکنید.

5. بادام

دو نوع بادام داریم. بادام شیرین و بادام تلخ. بادام تلخ حاوی مقدار زیادی هیدروژن سیانید می باشد. مصرف 7 الی 10 عدد بادام خام تلخ می تواند عاملی برای بیماری در جوانان و یا حتی مرگ کودکان شود.

 6. لوبیا لیما

این لوبیا جز حبوبات بی خطر محسوب می شود اما تا زمانی که خام مصرف نشود. مصرف خام این نوع لوبیا کشنده است زیرا حاوی مقدار زیادی سیانید می باشد، بنابراین موقع استفاده باید از پخته بودن آن مطمئن بود.

7. عسل خام

عسل خام یعنی عسلی که تحت پروسه پاستوریزه شدن قرار نگرفته است و در نتیجه ممکن است که بسیاری از سم های آسیب زننده آن کشته نشده باشند. عسل خام غیر پاستوریزه اغلب حاوی سم می باشد. این عسل می تواند عاملی برای سرگیجه، ضعف، عرق زیاد، حالت تهوع و استفراغ به مدت 24 ساعت باشد. یک قاشق غذاخوری از این سم ها علائم بالا را به وجود می آورد. مصرف چند قاشق از آن نیز ممکن است باعث بیماری های جدی تر شود.

8. بادام زمینی

این نوع آجیل از دسته کشنده ترین خوراکی ها است البته اگر به آن آلرژی داشته باشید . گفتنی است بادام زمینی شایع ترین علت مرگ مرتبط به آلرژی مواد غذایی به شمار می رود پس چنانچه مطمئن نیستید به این خوراکی حساسیت دارید یا خیر باید بیشتر احتیاط کنید.

9. گوجه فرنگی

ریشه ها و برگ های گوجه فرنگی حاوی سم آلکالی هستند که عاملی برای تحریک معده می باشند. گوجه فرنگی هایی که نرسیده و کال هستند و سبز می باشند، نیز همین تاثیر را در بدن خواهند داشت. در نتیجه مصرف زیاد آن ها می تواند کشنده باشد. البته خطر اصلی آن هنوز مشخص نشده اما باید از خوردن بعضی گوجه فرنگی ها جداً خودداری کنید.

10. جوانه لوبیا

این جوانه ها به خصوص زمانی که در سالاد و ساندویچ استفاده شوند، بسیار خوشمزه هستند اما باید مراقب آن ها باشید که خام مصرف نشوند زیرا ممکن است منجر به بیماری های شدید نیز شوند که تاکنون 30 مورد گزارش شده است.

11. تن ماهی

خطری که در مورد این ماهی وجود دارد ، جیوه ای است که ماهی به خود از می کند. زمانی که جیوه وارد بدن شما شود، می تواند به کلیه برسد و یا حتی وارد مغز شده و جان شما را بگیرد. سازمان جهانی سلامت و بهداشت پیشنهاد می کنند که کودکان و خانم های باردار نباید از تن ماهی استفاده کنند. البته این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که فرد مقدار زیادی از آن را در یک زمان مشخص استفاده کرده باشد. بهتر است که بیش از هفته ای یک بار از این ماهی استفاده نکنید.

12. دانه های کرچک

این دانه ها حاوی سمی به نام ریسین هستند که جز مرگ آورترین سم ها برای انسان ها محسوب می شوند. حتی گاهی در برخی از کشورا ماموران مخفی از این سم برای کشتن استفاده می کنند.

13. کاساوا

برگ ها و ریشه های کاساوا به طرز عجیبی حاوی سیانید هستند . سیانید یک ماده بسیار خوشمزه می باشد اما ممکن است که این لذت فقط یک بار برای فرد به وجود آید و بعد از آن جان خود را از دست بدهد. کاساوا جزء سبزیجاتی است که در مناطق مرطوب رشد می کند و از آمریکای جنوبی گرفته شده است اما در آفریقا طرفداران بسیار زیادی دارد. بسیاری از افراد در دنیا آب کاساوا را مصرف می کنند.

14. بادام هندی خام

بادام هندی خام برای همه در دسترس می باشد. اگر تنقلات تحت بخار قرار بگیرند، یک ماده شیمیایی حاوی سم از آن ها خارج می شود. این ماده شیمیایی مانند سم پیچک یا بلوط عمل می کند. مصرف بیش از حد این ماده شیمیایی کشنده خواهد بود. افرادی که به سم پیچک آلرژی دارند، در صورت مصرف بادام هندی خام ، جان خود را از دست خواهند داد.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مرگ مواد غذایی خوراکی ریواس هسته میوه تواند عاملی بادام هندی خام مواد غذایی گوجه فرنگی سیب زمینی حاوی سم میوه ها عسل خام برگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب‌دیده اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب‌دیده است، اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان‌پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کند، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان می‌پردازد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که دندانی پوسیدگی سطحی دارد با ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد، دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده می‌شود و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان‌پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی مواد غذایی گفت: دندان‌ها وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارند، نخستین حساسیتی که نشان می‌دهند نسبت به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد، این مواد لابه‌لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده می‌شود که پس از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان‌پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماده غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل می‌گیرد و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله احتمال دارد دندان دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد، دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه‌روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی‌مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته باشد، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی افراد عادت دارند لیموترش را با دندان فشار دهند؛ این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زودهنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشک وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار است، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر است و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک‌بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به‌خوبی رعایت می‌کنند و از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید استفاده می‌کنند، مراجعه آن‌ها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک‌بار انجام شود.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، مراجعه کودکان به دندان‌پزشک باید هر شش ماه یا سالی یک‌بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده است و مداخله زودتر، هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندان‌پزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اگر در موارد انتهای پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به ما تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان نیز ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد