Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهم ترین مدارکی که برای دریافت پذیرش از بسیاری از دانشگاه های کانادا به آن نیاز خواهید داشت انگیزه نامه است. دانشگاه های برتر جهان از شما انگیزه نامه می خواهند تا از این طریق دریابند که شما چه برنامه ریزی برای آینده خود طراحی کرده اید و چگونه می خواهید به اهداف خود دست پیدا کنید. به کمک همین مدارک است که آن ها اطمینان حاصل خواهند کرد که گزینه درست را برای آموزش انتخاب کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل نکات لازم در نوشتن انگیزه نامه یا همان SOP از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که در این گفتار آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

نکات لازم در نوشتن انگیزه نامه برای تحصیل در دانشگاه های کانادا

باید در نظر داشته باشید که دانشگاه ها توجه ویژه ای به انگیزه نامه متقاضیان دارند و به همین دلیل است که دانشجویان باید به این مسئله بصورت جدی مد نظر داشته باشند. اولین نکته آن است که متقاضیان باید یک انگیزه نامه مختص به خود را ارائه کنند به طوری که مشخص شود آن را از انگیزه نامه فرد دیگری کپی نکرده اند. در نظر داشته باشید که تیم پذیرش انگیزه نامه های بسیاری را خوانده اند و در نتیجه به راحتی می توانند این موضوع را تشخصی دهند. سرقت ادبی در کانادا ممنوع است و متخلفان با برخوردهای شدیدی روبرو می شوند. بنابراین متقاضیان باید اطمینان حاصل کنند که همه چیز را به درستی در رابطه با خود نگارش کرده اند.

بیشتر بخوانید: نکات مهم اخذ ویزای تحصیلی کانادا

نباید در نگارش انگیزه نامه خود از نکات تکراری استفاده کنید در این صورت برای خوانندگان یکنواخت خواهد بود و ممکن است موجب نارضایتی شود. برای رفع این مشکل باید سعی کنید تا انگیزه نامه خود را با جذابیت کافی نگارش کنید. شما همچنین باید به کمیته پذیرش دانشگاه بگویید که اهداف کوتاه مدت و بلند مدت شما چیست و می خواهید برای ادامه زندگی خود چه کارهایی انجام دهید.

شما همچنین باید در نظر داشته باشید که انگیزه نامه شما باید دارای ثبات باشد. کمیته پذیرش در این صورت احساس خواهد کرد که یک داستان زیبا مملو از دستاوردها، آرزوها و بلند پروازی ها در رابطه با اهداف یک فرد را مطالعه می کند که سبب تمایز او از دیگران می شود.

بهتر است متقاضیان چندین انگیزه نامه موفق را مطالعه کنند تا بتوانند از این طریق با ادبیات نگارش انگیزه نامه قدرتمند برای دانشگاه های کانادا آشنایی پیدا کنند و سپس با توجه به دستاوردهای خود و همچنین آنچه در سر دارند، شروع به نگارش انگیزه نامه خود نمایند.

همچنین در نظر داشته باشید که هر دانشگاه محدودیت های مشخصی را برای نگارش انگیزه نامه در نظر گرفته است و شما باید در همان محدوده مجاز، کلمات را نگارش کنید و در غیر این صورت با امتیاز منفی روبرو خواهید شد و ممکن است شانس پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود را به راحتی از دست دهید.

فرمت نوشتن انگیزه نامه برای ویزای تحصیلی کشور کانادا

زمانی که پذیرش تحصیلی از دانشگاه دریافت شد، پذیرفته شدگان باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنند. از آنجا که آفیسر سفارت همه دانشجویان را قبول نمی کند، متقاضیان باید یک انگیزه نامه قوی در اختیار سفارت قرار دهند که به عنوان برگ برنده آن ها در دریافت ویزا باشد. در صورتی که به دنبال آن هستید که SOP شما مورد پذیرش قرار گیرد، حتما نکات زیر را در نگارش آن مورد توجه قرار دهید.

در اولین پاراگراف باید مشخص کنید که چرا کانادا را انتخاب کرده اید. صحبت کردن از کانادا و برتری های آن در این بخش چندان مطرح نیست بلکه شما باید دقیقا مشخص کنید که چرا کانادا را به نسبت سایر کشورهای برتر جهان ترجیح داده اید. باید اطمینان داشته باشید که فرصت های مطالعاتی کانادا، روش تدریس مبتنی بر تحقیق و سایر جنبه های برتری کانادا را به خوبی می شناسید.

در بخش دوم باید اشاره داشته باشید که پذیرش از دانشگاه مورد نظر شما چگونه می تواند دانش شما را افزایش دهد تا بتوانید در حرفه بلند مدت خود از آن استفاده کنید. شما باید مشخص کنید که پس از دریافت مدرک تحصیلی خود در این رشته چه اهدافی را دنبال خواهید کرد.

شما همچنین باید مشخص کنید که به چه دلیل یک دانشگاه خاص را برای تحصیل انتخاب کرده اید. دانشگاه های برتر کانادا بسیارند پس شما باید دلیل مشخصی برای انتخاب محل تحصیل خود داشته باشید. رتبه دانشگاه، نرخ تبدیل دانشجو به نیروی کار، امکانات پیشرفته، شهریه و سایر دلایلی که می تواند انتخاب شما را روشن کند باید در این بخش بیان شود. تحقیقات کاملی در رابطه با موسسه آموزشی خود انجام دهید تا بتوانید آفیسر را قانع کنید که با آگاهی تمام این موسسه آموزشی را انتخاب کرده اید.

شما همچنین باید در رابطه با سابقه تحصیلی خود نیز صحبت کنید، مشخص کنید که چه دوره هایی را گذرانده اید و البته اطمینان حاصل کنید که در این بخش توضیح داده اید که برتری های شما نسبت به سایر افراد در این زمینه چه بوده است. در بخش بعد نیز چشم اندازهای آینده خود را بیان کنید. شما وارد دانشگاه های بین المللی کشور کانادا شده اید پس باید یک هدف بزرگ داشته باشید. باید به افسران سفارت بگویید که پس از پایان دوره تحصیل خود در این کشور قصد دارید چه برنامه ای را پیگیری کنید.

مهم نیست که چقدر خوب توانسته اید انگیزه نامه خود را نگارش کنید، در صورتی که نتوانید پایان بندی خوبی برای آن مشخص کنید، قطعا یک شکست پیش روی شما خواهد بود. بنابراین انگیزه نامه خود را با افکار مثبت و امیدوار کننده معقول به پایان برسانید. در نظر داشته باشید که انگیزه نامه یکی از مهم ترین مدارکی است که شما برای دریافت پذیرش تحصیلی و ویزا به آن نیاز خواهید داشت. در صورتی که نتوانید به صورت دقیق این مدارک را آماده کنید، بدون شک در روند مهاجرت به کانادا دچار مشکل خواهید شد. حضور وکیل و مشاور رسمی مهاجرت کانادا RCIC با تجربه کافی در این زمینه می تواند به شما اطمینان دهد که انگیزه نامه شما مطابق با استانداردهای لازم تنظیم شده است. برای راهنمایی های بیشتر می توانید با شرکت مهاجرتی کاناداپاس در ارتباط باشید.

منبع: الف

کلیدواژه: نظر داشته باشید شما همچنین ویزای تحصیلی مشخص کنید انتخاب کرده دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

دکتر علی رضا حیدری معاون هیات های امنا و هیات های ممیزه مرکزی در این مراسم گفت: دستورالعمل اساتید نمونه بازنگری و ابتدای سال تحصیلی گذشته به همه دانشگاه ها ابلاغ شد، ۴ یا ۵ ماه فرصت داده شد تا دانشگاه ها افراد واجد شرایط رو معرفی کنند.

وی ادامه داد: تا ۳۰ دیماه فرصت داده شد افراد معرفی شوند. این درحالی بود که برخی از دانشگاه ها تاخیر داشته و تا فرودین نیز پرونده هایی از دانشگاه ها به دبیرخانه ارسال می شد.

معاون هیات های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم گفت: در این دوره ۱۵۰ پرونده بعد از مرحله اول ارزیابی توسط دانشگاه ها ارسال شد برخی دانشگاه نیز اعلام‌کردند بعد از ارزیابی افراد معرفی شده شرایط نداشتند و معرفی نشدند.

وی ادامه داد: در مجموع ۸۷ پرونده ارزیابی نهایی شد که تمامی ۸۷ نفر شایسته بودند ولی با توجه به یک سری معیارها ۶۵ نفر عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه انتخاب شدند که امیدواریم کمک بیشتر برای دانشگاه باشند.

کد خبر 6093045 زهرا سیفی

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان استان
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم