Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@05:51:53 GMT

اروپا در محاصره اومیکرون؛ مسری‌ترین سویه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۳۶۳۹

اروپا در محاصره اومیکرون؛ مسری‌ترین سویه کرونا

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از رویتزر، با وجود مطالعات اولیه که احتمال بستری ناشی از ابتلا به سویه اومیکرون را بسیار کم پیش‌بینی می کرد؛ شبکه بهداشت و درمان در کشورهای اسپانیا، انگلیس، ایتالیا و دیگرکشورهای عضو اتحادیه اروپا در وضعیت نامناسبی به سر می‌برند.

انگلیس که از آغاز شیوع کرونا بیش از ۱۴ و نیم میلیون مورد ابتلا و ۱۵۰ هزار مرگ و میر را ثبت کرده است، در هفته های اخیر نیز با میزان قابل توجهی موارد ابتلا روبروست و به مراکز درمانی مهم خود دستور آماده‌باش و پرهیز از اعمال جراحی مختلف حتی درمان‌های سرطانی را داده؛ زیرا ممکن است میزان بستری شدن مبتلایان و مرخصی کارکنان بیمارستان‌های دولتی را به شدت درگیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این کشور جمعه گذشته (۱۷ دی) همچنین از نیروهای مسلح خواست به نیروهای بیمارستان ها کمک کنند.

موارد بستری در بیمارستان در انگلیس از فوریه سال قبل (بهمن/ اسفند ۱۳۹۹) به بیشترین میزان رسیده است و البته انتظار می رود با موارد بیشتر ابتلا دست‌کم میان سالمندان نیز روبرو شود.

اسپانیا نیز با وضعیت مشابهی روبروست و مسئولان ایالت آراگون در آخرین روز سال ۲۰۲۱ از نیروهای درمانی بازنشسته خواستند به کمک نیروی درمان بیایند. رافائل بنگوآ یکی از بنیانگذاران موسسه سلامت و راهبرد بیلبائو و از مقامات پیشین سازمان بهداشت جهانی گفت: اسپانیا نتوانسته اقدامات کارآمدی برای ارائه خدمات ضروری را انجام داده و فشار بر این نیروی درمان این کشور افزایش می یابد.

کارکنان درمانی در خط مقدم یعنی پرستاران و پزشکان فیزیوتراپی در معرض بیشترین خطر هستند و اتحادیه پرستاران اس ای تی اس ای در بیانیه ای اعلام کرد در شهر اندولس ۳۰ درصد از اعضای این اتحادیه تنها در نیمه اول ماه دسامبر در مرخص استعلاجی بوده اند.

وضعیت در آمریکا نیز بهتر نیست و بیمارستان ها اعمال جراحی غیرضرور را به تعویق انداخته اند.

ابتلای ۲۵ درصدی نیروهای درمان هلند به کرونا

هلند نیز با مساله ای مانند دیگر کشورهای اروپایی روبروست، موارد ابتلا بین کارکنان بیمارستانی  به ویژه پرستاران و بهیاران در حال افزایش است و مرکز پزشکی دانشگاه آمستردام اعلام کرده از هر ۴ نفر نیروی درمان ۱ نفر به کرونا مبتلاست. بیمارستان های هلند در حال بررسی و تغییر شرایط قرنطینه هستند تا کارکنان درمانی مبتلا به کرونا ولی بدون علایم بتوانند سرکار خود حاضر شوند. 
ایتالیا هم با موارد فراوان ابتلا به کرونا دست و پنجه نرم می کند، تنها در هفته گذشته شاهد ابتلای ۱۲ هزار و ۸۰۰ نیروی درمان بود ضمن اینکه ۴ درصد از کل نیروی درمان نیز واکسن نزدند و به این دلیل از کار تعلیق شدند.

رافائل بنگو آ پیش‌بینی کرد ظهور و شیوع سویه‌های عفونی تر و مرگبارتر از اومیکرون غیرمحتمل باشد. ضمن ابزاز خوش بینی مبنی بر اینکه موج فعلی به معنای پایان همه گیری باشد گفت: همه گیری ها با افزایش شدید و یکباره پایان نمی یابند بلکه با موج های کوچک به پایان می رسند زیرا افراد زیادی مبتلا شده یا واکسن زده اند بعد از اومیکرون باید فقط نگران موج های کوچک باشیم.                                      

برچسب‌ها کرونا اتحادیه اروپا محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اتحادیه اروپا محدودیت های کرونا کرونا اتحادیه اروپا محدودیت های کرونا بیمارستان ها نیروی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟
  • آزادی ۶ مرزبان ایرانی بازداشت شده توسط طالبان
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تقدیر فرمانده کل ارتش از رزمندگان عملیات وعده صادق