Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار فتحی عصر امروز دوشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان بناب با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های ارائه شده میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روزها و هفته‌های اخیر بسیار کاهش یافته است، افزود: عادی انگاری سبب شیوع مجدد ویروس کرونا خواهد شد.

وی با اشاره به شیوع سویه ششم بیماری به صورت سریع خاطرنشان کرد: متأسفانه طی چند روز گذشته وضعیت چند شهرستان در کشور به حالت نارنجی برگشته که این مسئله به عنوان یک هشدار برای سایر شهرستان‌ها تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان بناب اضافه کرد: در حال حاضر به علت سهل انگاری عده‌ای مجدداً بیماری کرونا اوج گرفته و در صورت ادامه این روند مجبور به اتخاذ پروتکل‌های سخت گیرانه خواهیم شد.

فتحی تصریح کرد: خروجی این جلسات باید موجب کاهش مبتلایان به ویروس کرونا باشد و سمت و سوی این جلسات نباید صرفاً به ارائه آمار خلاصه شود.

وی ضمن تأکید بر ضرورت تزریق واکسن از سوی مردم از آنها خواست با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تزریق واکسن از ادامه شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنیم.

هنوز ۱۳ هزار نفر از شهروندان بنابی نسبت به تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند

مدیر شبکه بهداشت و درمان بناب نیز در این جلسه گفت: تاکنون ۱۳ هزار نفر از شهروندان بنابی نسبت به تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند.

بر اساس این گزارش، وحید با بیان اینکه وضعیت مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان بناب تقریباً ثابت است؛ گفت: در حال حاضر ۹ بیمار کرونایی در بیمارستان امام خمنی (ره) بناب بستری هستند.

وی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون در سطح شهرستان بناب اظهار کرد: از جمعیت ۱۴۷ هزار نفری این شهرستان در جمعیت بالای ۱۲ سال .۸۹.۳ درصد دوز اول واکسن را تزریق کرده‌اند، ۷۹.۶ درصد نیز دوز دوم را تزریق نموده و در شرایط فعلی تنها ۲۰ درصد از جمعیت واجد شرایط شهرستان دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند که از متوسط فرم کشوری بالاتر است.

این مدیر مسئول حوزه درمان شهرستان بناب سپس با انتقاد از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک توسط مردم تصریح کرد: شاهد هستیم که عده‌ای در سطح شهرستان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده‌اند و این درحالی است که استفاده از ماسک در شهرستان به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته که حداقل بایستی آن را به ۷۰ درصد افزایش دهیم.

رضایی خاطرنشان کرد: رسانه ملی در اوج ساعات بازدید مردم به جای تبلیغ و دعوت مردم برای تزریق واکسن به تبلیغ چیپس و پفک می‌پردازد.

کد خبر 5396766

منبع: مهر

کلیدواژه: بناب فرمانداری بناب ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه عکس استانها شهید گمنام تشییع و خاک سپاری شهید گمنام آمار کرونا خسارات سیلاب تشییع شهدا ایام فاطمیه دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی گرگان شهرستان بناب ویروس کرونا تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان