Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، صبح امروز در محور بهبهان-رامهرمز در استان خوزستان دو تصادف زنجیره‌ای به وقوع پیوست که در این تصادفات ۵ نفر جان خود را از دست دادند و ۴۱ نفر مصدوم شدند. همچنین چند ماشین در آتش سوختند.

سرهنگ رضا دولتشاهی رئیس پلیس راه استان خوزستان در گفتگویی با صدا و سیما در توضیح جزئیات تصادف زنجیره‌ای در خوزستان اظهار کرد: در یک لاین ۹ خودرو با هم برخورد کرده‌اند و در لاین مقابل، در فاصله حدود ۲۰۰ متری، حدود ۵۰ خودرو تصادف کرده و سه خودرو آتش گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سرهنگ دولتشاهی اغلب محورهای خوزستان در روزهای اخیر مه آلود هستند و چنین حوادثی در روزهای اخیر هم اتفاق افتاده است.

«مه» عامل تصادف زنجیره‌ای در محور بهبهان-رامهرز است!

سرهنگ عین الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور در گفت و گویی با شبکه خبر اعلام کرد آنچه در گزارش‌های اولیه به دست آمده است در این محور «مه» شدید حاکم بوده و دید رانندگان به حداقل رسیده است؛ رانندگان به جای اینکه در چنین شرایطی از سرعت خود بکاهند همچنان با سرعت در شرایط عادی به مسیر خود ادامه داده‌اند و به همین دلیل چند خودرو بهم برخورد کرده‌اند و این تصادف را رقم زده‌اند.

وی ادامه داد: در ماده‌های ۱۲۹ و ۱۳۰ قانون راهنمایی و رانندگی ذکر شده است که اگر رانندگان در یک مسیر حرکت می‌کنند و دیدشان به حداقل رسید باید فاصله بیش از ۵۰ متر را رعایت کنند و حتماً سرعتشان را کاهش دهند یا اصلاً در یک جای امن توقف کنند تا شرایط به حالت طبیعی بر گردد.

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا تصریح کرد: متأسفانه صبح امروز رانندگان با همان سرعت قبل به مسیر خود ادامه دادند و موجب به وجود آمدن این تصادف شده و خودشان را گرفتار کردند.

جهانی ادامه داد: اگر «مه» تمام جاده را بگیرد معمولاً پلیس و راهداری جاده را مسدود می‌کنند اما وقتی «مه» به صورت مقطعی و تکه تکه است خود رانندگان باید موارد ایمنی و آئین نامه‌ای را رعایت کنند.

به گفته وی در این جاده شرایط به گونه‌ای نبوده است که پلیس بخواهد ورود و جاده را مسدود کند.

معاون اجتماعی پلیس راهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در جاده در روزهای اخیر تصادفات مشابه داشته ایم، گفت: بله در روزهای اخیر هم موارد مشابهی داشته ایم.

جهانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه پس چرا با وجود اینکه در این جاده در روزهای اخیر تصادف رخ داده است باز پلیس ورود نکرده و جاده را ایمن سازی نکرده است، گفت: مقامات استانی اطلاعیه و هشدارهایی مبنی بر مه آلود بودن جاده در روزهای اخیر منتشر کرده بودند.

آیا پلیس فقط باید طبقه قانون عمل کند یا فراتر از آن هم می‌تواند ایده داشته باشد؟

درست است که طبق قانون پلیس تنها در زمانی باید جاده را مسدود کند که «مه» سرتاسری باشد اما مانند مواردی نظیر طرح موتوریار که ایده‌ای فراتر از قانون بوده و توسط پلیس برای ایجاد رفتار مناسب ترافیکی مورد استفاده قرار گرفت؛ می‌شد در این جا هم پلیس ورود کرده و از علائم هشداردهنده در جاده استفاده کند.

شاید در برخی موارد بتوان بدون نیاز به رد شدن از مرزهای قانونی برای حفظ جان هموطنان اقدامی کرد تا شاهد چنین حوادثی نبود.

کد خبر 649192 برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی پلیس راهور - جاده‌ها تصادف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی پلیس راهور جاده ها تصادف روزهای اخیر پلیس راهور زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت

سرهنگ مصطفی کول‌زاده  اظهار کرد: این تعداد فوتی و مجروح نتیجه ۱۰۰ فقره تصادف در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان بوده است.

وی سرعت زیاد، انحراف و تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز را از دلایل عمده بروز حوادث رانندگی این مدت در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود: بیشترین تصادفات این مدت به سرعت زیاد و عدم توجه به جلو اختصاص دارد.

فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به هشدار هواشناسی مبنی بر بارندگی در جنوب استان گفت: باتوجه به اینکه بارش باران و لغزنده بودن معابر درون و برون شهری، منجر به افزایش تصادفات و واژگونی ها شده لازم است رانندگان وسایل نقلیه، با احتیاط بیشتری رانندگی و دو موضوع اصلی شامل رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب را مد نظر قرار دهند.

وی تاکید کرد: رانندگان توجه داشته باشند، هنگام بارش باران میدان دید راننده محدود می‌شود و احتمال بروز تصادف به مراتب بالاتر می‌رود. از این رو لازم است تجهیزاتی مثل برف‌پاک‌کن و بخاری که نقص آن‌ها می‌تواند در دید راننده تاثیرگذار باشد، مورد بازبینی و در صورت نیاز رفع نقص قرار گیرند.

سرهنگ کول زاده با بیان اینکه در بارندگی، سرعت خودرو بایستی به مراتب کمتر از سرعت در راه‌های خشک باشد زیرا که سطح اصطکاک بین راه و لاستیک به حداقل می‌رسد، گفت: هنگامی که آب زیادی در سطح معابر جاری می‌شود، چنانچه با سرعت وارد آن شوید آب موجود میان لاستیک و جاده قرار گرفته و در این حالت خودرو بر روی لایه‌ای از آب حرکت می‌کند و بسیار خطرناک و احتمال خروج از راه و تصادف و واژگونی را افزایش می دهد.

وی تاکید کرد: در مجموع خودداری از عجله در سفر و داشتن استراحت کافی برای حدود ۱۵ دقیقه پس از هر ۲ ساعت رانندگی برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی راننده وسیله نقلیه ضروری است تا بازگشت مسافران به شهر و دیار خود ایمن و سلامت انجام شود.
فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: رانندگان عزیز توجه داشته باشند رعایت فاصله طولی و رانندگی با سرعت مطمئنه می‌تواند از بروز بسیاری سوانح و تلفات جاده‌ای جلوگیری کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۴ کشته و مصدوم در تصادف محور مرگنلر-چایپاره
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه ۱۱ مصدوم داشت (فیلم)
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه ۱۱ مصدوم داشت
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه/ ۱۱ نفر مصدوم شدند
  • یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف تنگه راز
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • سوانح رانندگی خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • سوانح شهری خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف زنجیره ای در محور فسا - داراب
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف محور فسا - داراب