Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-تعطیلی ۱۱۴ واحد صنعتی-تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در سایه بی توجهی و عدم تدبیر سازمان صمت سبب نگرانی مردم و جامعه بیکاران شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج ، حمایت از تولید و سرمایه گذاری در سال‌های اخیر به صورت جدی در دستور کار مسئولان کشوری قرار گرفته و حمایت از سرمایه گذاران ورد زبان مدیران و متولیان امر است ولی این مهم تا حدود زیادی در حد شعار باقی مانده و در پیچ و خم بروکراسی‌های اداری جا خوش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی اجمالی به وضعیت واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد می‌توان به عمق این موضوع پی برد چرا که هم اکنون 114 واحد صنعتی این استان از مجموع 340 واحد صنعتی غیرفعال هستند.

این آمار تکان دهنده از تعداد واحدهای تولیدی غیرفعال نشان می‌دهد که برنامه ریزی لازم چه در احداث و چه در حمایت و رونق بخشیدن به واحدهای تولیدی استان وجود نداشته است.

با در نظر گرفتن هزینه و میزان اعتبار هزینه شده برای راه اندازی این واحدهای صنعتی و نیز تعداد افرادی که به دلیل تعطیلی این واحدها بیکار شده و یا سرمایه‌های خود را از دست داده‌اند، می‌توان عوارض اجتماعی آنها را نیز دریافت کرد و از سوی دیگر چیزی که نباید از آن غافل شد تزریق ناامیدی به جامعه  و افرادی بوده که تمایل دارند وارد حوزه تولید و کارآفرینی شوند.

حال باید دید متولیان امر چه برنامه کوتاه مدت و بلندمدتی برای رونق بخشیدن به واحدهای تولید غیر فعال دارند تا بار دیگر شعف را به دل کارگران و سرمایه گذاران واحدهای تولیدی برسانند.

آخرین وضعیت شهرک‌های صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه 21 شهرک و نواحی صنعتی مصوب داریم که 13 مورد در حال واگذاری است، گفت: یک هزار و 546 هکتار مساحت اراضی در اختیار بوده که 501 هکتار مساحت زمین صنعتی است که 281 هکتار واگذار شده و 220 هکتار باقی مانده است.

سید هاشم موسوی افزود: تاکنون 999 قراداد واگذاری زمین منعقد شده که تعدادی در حال ساخت وساز بوده و یا دنبال تسهیلات هستند و ناگفته نماند تعدادی نیز انصراف داده و یا فسخ قرارداد شده است.

وی با بیان اینکه از 999 قرارداد 497 مورد در داوری مطرح شده و تعهد داده‌اند که کار  کنند و در غیر این صورت فسخ قرارداد می‌شود، ادامه داد: واقعیت امر برخی نیز در دستگاه قضایی در آستانه فسخ قرارداد هستند.

موسوی خاطرنشان کرد: بیشترین مساحت زمین واگذار شده در شهرک‌های و نواحی صنعتی در شهرستان‌های بویراحمد با 47 درصد، گچساران 17 درصد، کهگیلویه 16 درصد و باشت 14 درصد بوده و بیشترین قراردادهای منعقد شده در شهرستان بویراحمد با 52 درصد و گچساران 38 درصد است.

راکد بودن 110 واحد صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه 238 واحد در شهرک‌های صنعتی استان به عنوان بهره بردار فعال داریم، یادآور شد: برای فعالیت در شهرک‌های صنعتی مجوز از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اصناف صادر می‌شود.

موسوی از راکد بودن 110 واحد بهره بردار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبر داد و گفت: زمین خالی را کسی در این شهرک‌ها اجازه خرید وفروش ندارد زیرا این موضوع شرایط خاص دارد و باید تابع قانون باشد.

وضعیت خدمات در شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفته که 13 شهرک و نواحی صنعتی استان دارای شبکه آب، برق و گاز بوده و 9 مورد هم دارای تلفن ثابت، 4 شهرک فیبر نوری و 4 شهرک نیز دارای ایستگاه آتش نشانی است.

موسوی از گازرسانی به 4 شهرک صنعتی استان با اعتباری افزون بر 30 میلیارد ریال خبر داد و عنوان کرد: شهرک صنعتی خلیج فارس لیکک، خان احمد، شهرک صنعتی یاسوج 4 و توسعه شهرک صنعتی بردیان چرام از جمله این 4 پروژه است.

شهرک‌های صنعتی سامان در چهارمحال و بختیاری از نبود آب رنج می‌برندظرفیت صندوق «پیشرفت و عدالت» برای احیای طرح‌های صنعتی راکد لرستان به کار گرفته شودیک بام و دو هوای شهرک‌های صنعتی استان گلستان در ماجرای پساب آلوده شهرک گنبد

وی خاطرنشان کرد:  برای گازرسانی به این شهـرک‌ها بیش از 30 کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال به همراه سه ایستگاه تقلیل فشار اجرا و به بهره برداری رسید.

موسوی توسعه زیرساخت‌ها بویژه گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی را یکی از اولویت‌های مهم عمرانی شرکت شهرک‌های صنعتی دانست و تصریح کرد: بهره‌مندی از انرژی ارزان و پاک از ضرورت‌های زیرساختی شهرک‌های صنعتی بوده که سبب کاهش هزینه‌های تولید و ترغیب‌ سرمایه‌گذاران برای ایجاد و احداث واحدهای تولیدی می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد به عنوان تامین و فراهم کننده زیرساخت‌ها برای سرمایه گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کار خود را به درستی انجام داده ولی سازمان صمت به عنوان حمایت و هدایت کننده صنعت برنامه‌ای برای فعال کردن واحدهای راکد ندارد و به نوعی دچار روزمرگی شده است.
انتهای پیام/541/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال سال رونق تولید بحران بیکاری و اشتغال سال رونق تولید شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد واحدهای تولیدی واحدهای تولید نواحی صنعتی صنعتی استان واحد صنعتی شهرک صنعتی شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی‌آرند، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک هفته معلم، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و تحولات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در جامعه مدیون تلاش معلم است.

وی از اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه در نواحی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و افزود: زنگ سپاس در پاسداشت مقام معلم در مدارس استان نواخته شد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هفته گرامیداشت مقام معلم از ۹۴ معلم نمونه شهرستانی و منطقه‌ای تجلیل می‌شود.

وی با گریزی به طرح رتبه‌بندی معلمان، این طرح را از خدمات ارزشمند نظام به جامعه فرهنگیان دانست و تصریح کرد: ۵۸۱ نفر در مهر سال‌جاری در آموزش و پرورش استان به عنوان معلم استخدام می‌شوند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: برنامه‌محوری و قانون‌مداری دو اصل هستند که به عنوان سیاست کاری در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد مدنظر است.

وی افزود: دو ناحیه‌ای شدن آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد از قبل مطرح بوده و هم‌اکنون نیز در حال بررسی است.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ظرفیت شایستگان در بدنه مدیریتی آموزش و پرورش استان استفاده می‌شود و هرگز دنبال نگاه قومی و جغرافیایی در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیستیم.

وی با اشاره به مشکل مسکن فرهنگیان افزود: جهت حل مشکل مسکن فرهنگیان در حال رایزنی با حوزه استانداری استان هستیم.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: برنامه ابتکاری «بام» از طرف آموزش و پرورش استان ارائه شده‌ است و از اول مهر سال‌جاری در مقاطع ابتدایی استان با هدف کاستن از میزان مشق دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

کد خبر 749375

دیگر خبرها

  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد