Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی احمدزاده با اشاره به اینکه گازرسانی به زیلایی از طریق شهرستان لردگان انجام می‌شود، گفت: عملیات گازرسانی به زیلایی سال آینده به اتمام می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس سیدعلی احمدزاده در جمع‌بندی سفر یک روزه به منطقه محروم زیلایی گفت: زیلایی یکی از مناطق محروم در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد است که به این منطقه سفر کردیم و از نزدیک وضعیت خدمات عمومی را مشاهده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: عمده مشکلات مردم از سادات زیرنا و چاهن گرفته تا بردپهن جاده دسترسی است که در سفر رئیس جمهور به استان و همچنین بعد از سفر اعتباراتی به استان ابلاغ شد که ۱۱۰ میلیارد تومان برای جاده‌های روستایی زیلایی و سیلاب و کلوار اختصاص داده شد.

وی با اشاره به اینکه این میزان اعتبار برای آسفالت جاده‌های روستایی و اصلی و همچنین زیرساخت جاده‌ها اختصاص داده شد، گفت: تا پایان سال آینده مشکل راه زیلایی و سیلاب و کلوار حل می‌شود.

مقام عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به گازرسانی به منطقه زیلایی گفت: به دلیل نزدیکی منطقه به شهرستان لردگان و همچنین سرعت در کار، از سمت لردگان گازرسانی انجام می‌شود، ۱۷۰ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده که تا پایان سال ۱۴۰۱ گازرسانی به زیلایی به اتمام می‌رسد و مردم از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند‌.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اداره برق مارگون مشکل روشنایی در چاهن و بردپهن را حل کند، افزود: بهسازی و اجرای طرح هادی روستاهای زیلایی در دستور کار است و از دهه فجر کار بهسازی آغاز می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: دانش‌آموزان در مقطع دبیرستان در زیرنا و چاهن با کمبود فضای آموزشی مواجه هستند که از ظرفیت خیرین و همچنین اعتبارات ملی و استانی برای احداث فضای آموزشی استفاده شود.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال گفت: ۳ هزار هکتار زمین در کنار رودخانه خرسان وجود دارد اما نتوانستیم سهم آبی استان را از این رودخانه بگیریم که با تخصیص سهم استان از این رودخانه، اراضی قابل کشاورزی را به شبکه آبرسانی متصل و در اراضی که قابل کشاورزی نیست هم باغ احداث کنیم.

مقام عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مبلغ ۳۵ میلیارد تومان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به این موضوع اختصاص داده شده که با توجه به عمق محرومیت در منطقه زیلایی به این بخش سوق داده شود.

احمدزاده بیان کرد: از مردم دعوت می‌کنیم که برای ایجاد اشتغال از تسهیلات کم‌بهره استفاده کنند، نیاز داریم که بخشی بیشتری از مرغ مورد نیاز مردم در خود استان تولید شود لذا از طرح‌های تولید مرغ گوشتی و تخم‌گذار در این منطقه با اعطای تسهیلات حمایت می‌کنیم.

وی بیان کرد: همچنین مقرر شد در کنار رودخانه خرسان طرح‌های پرورش ماهی و آبزیان ایجاد شود.

مقام عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد بر رفع مشکل آب زیلایی تاکید کرد و گفت: برای رفع مشکلات در زیلایی نیازمند کار جهادی در همه ابعاد هستیم تا ظرف دو سال آینده مشکلات زیلایی و سیلاب و کلوار حل شود و مردم تحول در خدمات‌رسانی را احساس کنند.

احمدزاده بیان کرد: برخی روستاهای زیلایی مشکل اینترنت دارند و دانش‌آموزان با مشکلاتی مواجه هستند که تلفنی با مدیرعامل مخابرات صحبت کردیم و قول گرفتیم تا عید مشکل اینترنت حل شود.

مقام عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مردم گلایه‌هایی در حوزه بهداشتی داشتند مقرر شد ظرف یک ماه آینده بهورز خانم و آقا مستقر و از پزشکانی که ملزم به خدمات در مناطق محروم هستند استفاده شود تا مشکل نبود پزشک در زیلایی را اساسی حل کنیم.

احمدزاده در پایان با اشاره به استقرار پایگاه اورژانس در زیلایی عنوان کرد: مشکلات زیلایی را در مرکز استان بررسی و اقدامات لازم برای رفع آنها را انجام خواهیم داد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد طی بارش‌های اخیر
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • شدت و حجم باورنکردنی باران در کهگیلویه‌وبویراحمد | ویدئو