Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران با تاکید بر لزوم محاسبه بهای تمام شده خدمات فعالیت ها و پروژهای عمرانی شهر تهران در سطح مناطق این طرح را نیازمند اصلاح دانسته و به کمیسیون مربوطه بازگرداند.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری برنا؛ در جریان بررسی طرح الزام شهرداری تهران به راه اندازی سیستم محاسبه بهای تمام شده خدمات فعالیت ها و پروژهای عمرانی شهر تهران در سطح مناطق، محمد آخوندی گفت: با اصل موضوع مخالفتی وجود ندارد و در اسناد بالادستی هم به آن تاکید شده و نهایتا با توجه به اینکه در تبصره 8 بودجه 1400 به طو رمفصل به آن توجه شده و شهرداری مکلف به پیاده کردن آن شده و در مجموع با توجه گزارش معاونت اقتصاد شهری و با توجه به اینکه وظیفه ذاتی معاونت اقتصادی است و برای اینکه ساختار جدید تشکیل شود نظر کمیسیون بر این است که در بودجه سالیانه شهرداری مجدد بر این امر تاکید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری باید گزارش دهد که چه کاری انجام داده و نظر کمیسیون بر رد نظر ایجاد ساختار جدید است.

قائمی گفت: شهرداری برای جلب مشارکت همکاران راهکارهای تشویقی در نظر بگیرید.

اقراریان در مخالفت با این طرح گفت: پروژه هایی  در تهران انجام می شود که برای شهرداری گران تمام می شود.

وی افزود:  شهرداری باید بتواند ادعا کند که چرا این طرح را باید رد بکنیم. من مخالف رد این موضوع هستم.  

تشکری هاشمی د ر موافقت با رد این طرح گفت: اصل اینکه بهای تمام شده مشخص شود امر ضروری و جواب ده است و نمی توانیم بگوییم خزانه ای داریم همه از آن برداشت کنند و باید بهای تمام شده هر خدمت و کالایی در شهرداری تهران مشخص شود.

وی ادامه داد: ما در بحث نظارت این  نقص را داریم که بهای خدمات را نداریم و این مساله در کارهای شورا اولی است.

علوی سیستم فاینس شهرداری را کامل دانست و گفت: ما در اجرا مشکل داریم.

اقراریان گفت: در بند دوم می گوید شهردای بعد از تصویب طرح ظرف  2 ماه باید کارگروه تشکیل دهند و فهرست بهای تمام شده خدمات را منتشر کند و من می گویم این مصوبه در مسیر شفافیت است و نشان می دهد با چه قیمتی خدمات به شهروندان ارائه می دهیم.

وی رد این طرح را ضد شفافیت دانست و گفت:  شهروندان تهرانی حق دارند بدانند کارهایی که شهردای انجام می دهد چقدر پایشان حساب شده است.

محمدرضا زارعلی، مدیرکل مالی و اموال شهرداری تهران گفت: در سال 90 با تاکید چمران این الزام در  شورای سوم با کمک مدیران وقت مثل آقای امانی این طرح پیاده شد و برای سازمان ها و شرکت ها از سال گذشته در حال پیاده سازی آن هستیم.

وی افزود: 3 هزار نوع فعالیت و 328 نوع خدمات شناسایی شده اند و برای پیاده سازی نهایی برای اینکه بتوانیم علاوه بر عددی که در بودجه می نویسیم بودجه بریزیم، اما این کار  2 سال و نیم زمان می برد.

به گفته وی این فعالیت در ذیل مدیرکل مالی و اموال شهرداری تهران از سال گذشته فعالیتش را آغاز کرده است.

چمران خواست عنوان این طرح عوض شود به پیگیری طرح الزام راه اندازی تغییرکند.

آخوندی گفت: اگر دغدغه ما نظارت است، نظارت شهرداری ربطی به شورا ندارد ودغدغه ما نظارت شوراست و ایجاد کارگروه نظارتی آن را حل نمی کند.

وی ادامه اد: ما از نظر بحث تشکیلاتی گفتیم این طرح رد می شود.

پیرهادی گفت: نظارت و پیگیری حق شورا است اما  گزارش اقدامات باید در شورا اعلام شود.

اقراریان با اشاره به اینکه این موضوع در دوره شهرداری قالیباف مطرح شده تا به دوره ما رسیده است،گفت: چرا در  این فهرست بهای تمام شده برای یک خدمت واحد در مناطق قیمت های متفاوتی عنوان می شود.

امانی با اشاره به اینکه در مناطق تشکیلاتی وجود دارد اما قیمت تمام شده و فهرست واحد نرسیده اند افزود: باید بیینیم این سیستم به مرحله ای رسیده که همه نیازهای شهرداری در یک فهرست واحد مطرح شود.

وی افزود: این طرح باید اصلاح شود نه رد.

چمران درباره قیمت مناطق و کارهای عمرانی در مناطق مختلف فرق می کند و وقتی آسفالت از کارخانه آسفالت سازی بردارید و بریزید قیمتش متفاوت است حتی قیمت کارگر در نقاط مختلف فرق میکند و شاید این را نتوانیم در کارهای عمرانی و پروژه های خاص به قیمت واحد برسیم.

این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون ارسال شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تهران شهر تهران بودجه اقتصاد شهرداری شورای شهر شهرداری تهران مدیریت شهری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته

معاون استاندار تهران با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است گفت: ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته بازداشت و شش نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، میرمحمد غراوی در همایش روز شوراها که پیش از ظهر امروز در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، اظهار کرد: در استان تهران ۸ شهر داریم که ترکیب اعضای شورای اسلامی شهر آن‌ها بیش از ۹ نفر است و هفت شهر شورای هفت نفره و ۲۶ شهر نیز شورای شهر پنج نفره دارند.

وی با بیان اینکه تعداد شهرهایی که شورا ندارند و توسط قائم مقامی اداره می‌شوند پنج شهر هستند، افزود: در سطح استان تهران تعداد زنان عضو شورا ۲۰ نفر و تعداد مردان اعضای شورا ۲۳۱ نفر هستند.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: از تعداد ۲۵۱ نفر عضو شورا ۴ نفر دارای مدرک دکتری، ۸۲ نفر داری مدرک کارشناسی ارشد، ۱۴۱ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۱۵ دارای مدرک کاردانی و مدرک ۹ نفر نیز دیپلم است.

غراوی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲ جلسه شورای حل اختلاف برای شوراها در استانداری تشکیل شده است، تصریح کرد: برخی موارد در هیأت تطبیق تأیید و برخی رد شدند که در کل ۱۴۲ مصوبه داشتیم و ۱۰۲ مورد از آنها تأیید نظر شوراها بوده است همچنین ۳۷ نفر از اعضای شوراها در استان تهران سال گذشته به دلیل برخی تخلفات با دستور قضائی بازداشت شدند و ۶ نفر از اعضای شورای شهرها و ۱۲ نفر از اعضای شورای روستاها سلب عضویت شدند.

واریز ۱۱ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها

وی با بیان اینکه انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراها است، اضافه کرد: در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، گفت: طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748843

دیگر خبرها

  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • انتخابات ۱۴۰۲ توسط ۷۵ هزار نفر عوامل اجرایی استان تهران برگزار شد