Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: بارش های سیلابی در دوازدهم، و سیزدهم دی ماه ۱۴۰۰ در مناطق جنوب استان فارس بویژه در شهر بیرم و روستاهای این منطقه باعث خسارات جانی و مالی فراوانی شد.

سیلاب باعث شد خسارات فراوانی به زیرساخت ها و همچنین خانه های مردم بیرم وارد شود.

اما با گذشت نزدیک به یک هفته از سیل، مردم همچنان گلایه مندند که بعضی از مسولان فقط برای مشاهده اوضاع به شهر سیل زده می آیند و پس از آن از کمک رسانی خبری نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها می گوید شهر سیل زده بیرم آتلیه عکاسی شده اما خبری از کمک رسانی نیست.

نیازمند ماشین آلات راهسازی هستیم

شهردار بیرم در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهر بیرم قریب به ۴۰۰ منزل مسکونی دچار آبگرفتگی شدید شده بود که بسیاری از منازل و معابر، قطع تأسیسات انرژی و مسدود شدن راه های ارتباطی را در پی داشت.

عبدالله زارع درنیانی گفت: با ورود سامانه قوی بارشی در این منطقه بارش های زمستانی در سطح بیرم به صورت سیلی ویرانگر درآمد که طی سه ساعت بارش باران، قریب به ۱۷۳ میلیمتر به ثبت رسید.

وی افزود: از مسولین رده بالای کشوری می خواهیم ماشین الات راهسازی را به سمت بیرم گسیل کرده تا شهرداری بتواند به راحتی به وظایف و مسولیت های اجتماعی وشهری خود برسد.

بارش های سیلابی بیرم باعث جان باختن مادر خانواده شد

در این رهگذر آقای قاسمی که همسر خانم ۵۰ساله خود را در سیل از دست داد، گفت وگو خبرنگار مهر گفت: ساعت۲۳شب بود که باران شدیدی می بارید برای نجات جانمان به اتفاق فرزندان و همسرم مرحومم از خانه به سمت مدرسه ای نوساز که روبروی منزل مسکونی مان بود شدیم ناگهان سیلی سهمگین همسرم را با خودش برد و هر کدام از ماها نیز خودمان را به درختانی که در اطراف بود آویزان کردیم.

وی افزود: حوالی ساعت یک و نیم بامداد بسیجیان چاهورز به همراه عده ای از اقوام به داد ما رسیدند و جانمان را نجات دادند، و وقتی که همسرم را یافتند و از آب بیرون آوردند با پیکر بی جانش مواجه شدند.

بیرم آتلیه عکاسی نیست

صداقت یکی از شهروندان بیرمی نیز در گفت وگو با مهر اظهار داشت: بیش از ۲۰ مسئول استانی و کشوری به بیرم آمدند و وعده های فراوانی دادند، ای کاش بجای این ۲۰ مسئول ۲۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی می آمد و این رودخانه ها را لایروبی و منازل تخریب شده که احشام در زیر آنان تلف شده را آواربرداری می کردند.

وی افزود: رودخانه ها نیاز به لایروبی مجدد دارد، با دست خالی که نمی شود کاری را انجام داد.

صداقت با اشاره به اینکه در بیرم وضعییت بهداشتی مناسبی ندارد، اظهار داشت: منازلی که تخریب شده اند هنوز آواربرداری نشده و حیوانات نیز در زیر آوارها مانده اند.

وی افزود: مسئولینی که قول داده اند هنوز به وعده های خود عمل نکرده اند، فقط عکس و فیلم می گیرند، من نمی دانم این شوی تبلیغاتی است یا آتلیه عکاسی را راه انداخته اند.

وی ادامه داد: جلسات مکرر و رفت و آمدها این می شود که بنیاد مسکن وامی را با هزار زحمت، و با بروکراسی اداری به مردم دهد.

وی گفت: مردم، مصیبت دیده هستند و تمام زندگی شان را از دست داده اند و استدعا داریم مسولین دیگر به بیرم نیایند و مردم خسته شده اند.

دام هایی که به همراه منزل مسکونی نابود شد

یکی دیگر از ساکنین شهر بیرم که منزل مسکونی اش به همراه ۳۵راس گوسفند تلف شده نیز در گفت وگو با مهر اظهار داشت: قریب به ۱۰ روز از سیل می گذرد اما کسی تا کنون اقدامی موثری انجام نداده است.

وی با اشاره به اینکه قریب به ده میلیون کاه و یونجه را خریداری کرده ام که همه اموالم نابود شد، تصریح کرد: دیگر توانایی کارکردن ندارم آیا فریادرسی هست؟

وی می گوید: از مسئولین می خواهیم یک لودر را بیاورید تا آواربرداری کنیم و منزل تخریب شده مان را جمع آوری و گوسفندان تلف شده را بیرون بیاوریم.

تقاضای یک سیل زده بیرمی از رئیس جمهور

آقای باران یکی دیگر از شهروندان بیرمی ضمن تشکر از هلال احمر و بسیج می گوید: دیگر هیچ چیزی نداریم تمام سرمایه ام که همین منزل بود از دستم رفت، از آقای رئیس جمهور می خواهیم به داد ما برسند، بیرم خراب شد، بیرم ویران شد.

وی افزود: تمام اموال و زندگی ۵۰ ساله ام نابود شده است و از مسئولین می خواهیم به جای حرف زدن در عمل به داد و فریاد ما برسند.

جهیزیه ای که سیل برد

یکی دیگر از شهروندان بیرمی نیز در گفتگو به خبرنگار مهر گفت: از آنجایی که شغلی مناسب پیدا نکردم مجبور شدم دوره تعمیرات و سرویس وسایل برقی(پیکر، اینورتر، دریل، بتن شکن و..) را بگذرانم و هم اکنون در این سیل ویرانگر قریب به ۴ میلیارد ریال وسایل مردم را که برای تعمیر امانتی دستم بود را آب گرفته که پاسخ مردم را چگونه بدهم.

وی گفت: چند هفته دیگر قصد عروسی داشتیم که تمام تجهیزات عروسی مان به زیر آب رفت و نابود شد.

وی ‌افزود: تمام منزل مان تخریب و به زیر آب رفت و غیرقابل سکونت شده است.

شهر بیرم قریب به هشت هزار نفر جمعیت دارد و در ۱۷۰ کیلومتری شهرستان لارستان قرار دارد و این روزها چشم انتظار کمک های همه جانبه مسئولان امر است.

کد خبر 5397395

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر بيرم سیل فارس سیل ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه قاسم سلیمانی آمار کرونا عکس استانها شهید گمنام گرگان آلودگی هوا سانحه تصادف ایلام واکسن کرونا شیوع کرونا منزل مسکونی آتلیه عکاسی شهر بیرم نابود شد گفت وگو سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،سازمان جهانی عکاسی، برندگان جوایز عکاسی بین‌المللی سونی ۲۰۲۴ را اعلام کرد.

ژولیت پاوی، عکاس فرانسوی، برای مجموعه عکس‌هایش از پیشگیری اجباری از بارداری و عقیم‌سازی ناخواسته زنان گرینلند، جایزه بهترین عکاس سال را دریافت کرد.

پروژه عکاسی او به بررسی فصلی تاریک از تاریخ گرینلند می‌پردازد که در آن زنان اسکیموی گرینلند، یا «اینوئیت‌ها»، تحت یک برنامه کنترل بارداری غیرارادی قرار گرفتند.

دبیرخانه رقابت‌های امسال جشنواره عکس سونی، بیش از ۳۹۵ هزار عکس از بیش از ۲۲۰ کشور و منطقه جهان دریافت کرد. این رقم بیشترین تعداد عکس فرستاده شده در تاریخ برگزاری این رقابت‌ها محسوب می‌شود.


پروژه پیشگیری اجباری از بارداری و عقیم‌سازی ناخواسته زنان گرینلند، ژولیت پاوی
عکس ایکس‌ری از یک آی‌یو‌دی در بدن زن ساکن گرینلنN
مقامات دانمارکی بین سال‌های ۱۹۶۶ و ۱۹۷۵ برنامه‌ای را برای پیشگیری اجباری از بارداری زنان گرینلند وضع کردند.

این برنامه شامل کاشت تقریباً ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه جلوگیری از بارداری (IUD) در رحم زنان و دختران اسکیموی اینوئیت بود که برخی از آنها تن‌ها ۱۲ سال سن داشتند.

خانم پاوی در پروژه مستند خود از فرمت‌های مختلف عکاسی شامل مناظر شهری نووک، اشعه ایکس، عکس‌های آرشیوی و پرتره‌ها برای افزایش آگاهی در مورد خشونت علیه زنان اینویت و عواقب روانی وحشتناک این کارزار دولتی استفاده کرده است.


نووک، مرکز گرینلند Juliette Pavy/Hors Format
خانم پاوی از بین ۱۰ فینالیست در رده عکاسی حرفه‌ای انتخاب شد و جایزه ۲۵ هزار دلاری را به همراه تجهیزات عکاسی سونی و فرصتی برای ارائه یک مجموعه جدید از آثار در نمایشگاه جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۵ دریافت کرد.


سالا مایور (اتاق نشیمن)، سیوبهان دوران
اتاق نشیمن به سبک فیلیپینی

در رقابت‌های بخش معماری و طراحی، سیوبهان دوران با پروژه مستند سالا مایور مقام اول را به دست آورد.

در این مجموعه عکس‌ها، تصاویری صمیمی از عمارت‌های تاریخی و آبا و اجدادی در فیلیپین توسط عکاس گرفته شده‌اند.

اتاق نشیمن اصلی، معروف به «سالا مایور»، یک نقطه کانونی در زندگی شهروندان فیلیپینی است که معماری و سبک زندگی مردم محلی را به نمایش می‌گذارد.

پروژه هزار بریدگی، سوجاتا ستیا
سوجاتا ستیا در بخش بهترین خلاقیت با پروژه عکس «هزار بریدگی» جایزه مقام اول را به خود اختصاص داد.

پروژه عکس هزار بریدگی

این پروژه آزار خانگی را در جوامع جنوب آسیا روایت می‌کند و در آن با الهام از روش شکنجه باستانی آسیایی «لینگچی» (مثله کردن آهسته یا مرگ با هزاران بریدگی روی پوست) ماهیت دوره‌ای از آزار و سوء‌استفاده به تصویر کشیده شده است.


پرتره‌ها دارای بریدگی‌هایی هستند که نشان‌دهنده جراحت مداوم روح افراد تحت آزار است. این پرتره‌ها روی کاغذ نازک چاپ شده‌اند تا نماد شکنندگی باشند.


پژواک‌های کندو، ماهه الیپ
ماهه الیپ در بخش محیط زیست با پروژه عکاسی «پژواک‌های کندو» مقام نخست را به دست آورد.

کندوداران در مکزیک
این پروژه تاثیر مسمومیت غم‌انگیز زنبور‌های ملیپونا را، که برای مردم مایا مقدس هستند، در شهر کامپچه در جنوب مکزیک به تصویر می‌کشد.

هدف عکاس مطابق انچه او گفته است، نشان دادن اهمیت زنبور‌ها برای جوامع بومی و تهدیداتی است که آنها از سوی صنعت کشاورزی با آن روبرو هستند.


پروژه «منطقه قربانی»، ادو هارتمن
ادو هارتمن در بخش منظره‌ها با پروژه عکاسی مستند «منطقه قربانی» مقام نخست را به دست آورد.

محل آزمایشات هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی در قزاقستان
محل آزمایشات هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی در قزاقستان EDDO HARTMANN/The Sony World Photography Awards ۲۰۲۴
وی در این مجموعه یک منطقه دورافتاده از قزاقستان به نام «پولیگون» را بررسی کرده است که زمانی محل تاسیسات اصلی آزمایشات هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی سابق محسوب می‌شد.

این تصاویر با استفاده از یک دوربین فرو سرخ گرفته شده‌اند تا تهدیدی را تداعی کنند که به همان اندازه برای چشم انسان نامرئی است: تشعشعات ناشی از انفجار‌های هسته‌ای.

پروژه پدر و پسر، والری پشتاروف
والری پشتاروف با مجموعه عکس‌های پروژه «پدر و پسر» مقام اول را در بخش پرتره به دست آورد.


این پروژه پیوند عاطفی بین پدران و پسران را بررسی می‌کند و لحظه‌ای قدرتمند را به تصویر می‌کشد که آنها پس از سال‌ها یا حتی دهه‌ها جدایی دست یکدیگر را می‌گیرند.

در فرهنگ‌های مختلف در بلغارستان، گرجستان، ترکیه، ارمنستان، صربستان، و یونان، این کار نشان‌دهنده بیان عاطفی و حفظ فرهنگ مشترک است.

دنیا‌های معلق، اوا برلر
اوا برلر با پروژه «دنیا‌های معلق» در بخش حیات وحش و طبیعت مقام نخست را کسب کرد.

دنیای تار عنکبوت
این عکاس در پروژه خود بر شبکه‌های تار عنکبوت تمرکز کرد و بدینگونه خلاقیت‌های تصادفی هنرمندانه‌ای را در آنها یافت؛ در جهان‌های سست و ناپایداری که معمولاً مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

تصاویر برگزیده سونی در سال ۲۰۲۴ در نمایشگاهی به همین نام در سامرست هاوس لندن برای عموم به نمایش درآمده‌اند.

این نمایشگاه تا روز ۶ مه ۲۰۲۴ ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما