Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کرملین امروز (سه‌شنبه) گفت، تهدیدهای آمریکا در خصوص اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه به مثابه رگبار توپخانه قبل از رایزنی‌ها بر سر مساله تضمین‌های امنیتی است.

به گزارش ایسنا، روزنامه نیویورک تایمز اوایل ژانویه گزارش داد که آمریکا در حال تدارک تحریم های جدید علیه روسیه است و این تحریمها از جمله می توانند بر عرضه تمام لوازم الکترونیکی مصرفی و لوازم خانگی تأثیر بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف‌،‌ سخنگوی کرملین خطاب به خبرنگاران گفت: "بله، در واقع، ما می بینیم که مخالفان آمریکایی ما همچنان به تهدید اعمال تحریم هایی قریب الوقوع، همچون چیزی که ورد زبانشان است، ادامه می دهند. بدیهی است که اطلاعاتی به رسانه های مختلف همچون روزنامه مذکور در مورد نوع تحریم ها تزریق می شود. من می گویم که احتمالاً این مطلب در سطح آماده سازی رگبار توپخانه اطلاعات قبل از آن دور مذاکرات که دیروز برگزار شد، قرار می گیرد.

این مقام افزود، بعید است که این تهدیدها بر هیئت روسی در رایزنی ها بر سر مساله تضمین های امنیتی تأثیر بگذارد.

پسکوف خاطر نشان کرد: البته این به شکل‌گیری چنین فضای سازنده‌ای در آستانه رایزنی‌ها کمکی نمی‌کند، اما با این وجود، این واقعیتی است که ما باید با آن روبرو شویم، هیچ چیز وحشتناکی در این مورد وجود ندارد.

دیمیتری پسکوف همچنین خاطر نشان کرد، هیچ آمادگی برای انجام گفت‌وگو بین ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و جو بایدن، همتای آمریکایی‌اش درباره تضمین‌های امنیتی وجود ندارد و اضافه کرد که کار دیپلمات‌ها ادامه خواهد داشت.

پسکوف در ادامه به خبرنگاران گفت: بدیهی است که هنوز آمادگی برای انجام گفت‌وگویی سطح بالا وجود ندارد. یک بار دیگر تکرار می‌کنم، تصویر کلی هنوز ترسیم نشده است، ساده‌لوحانه است که باور کنیم یک دور مذاکرات نتیجه جامعی در پی خواهد داشت. تاکنون دلیل زیادی برای خوش بینی وجود نداشته است، اما کارها ادامه خواهند یافت.

دیمیتری پسکوف تصریح کرد، پس از تکمیل دو دور بعدی رایزنی‌ها درباره مساله تضمین‌های امنیتی، در مورد مذاکرات بعدی روسیه و آمریکا شفاف‌سازی خواهد شد.

این سخنگوی کرملین  در پاسخ به این سوال که آیا توافقات در مورد مرحله بعدی مذاکرات تا کنون حاصل شده است، خاطر نشان کرد: دور رایزنی ها که دیروز برگزار شد، مهمترین برش از تصویر اصلی را به دست داد، اما این روند هنوز کامل نشده است و تنها چند روز دیگر تکمیل خواهد شد. و پس از آن می توان به نحوی فهمید که در کدام جهت و چگونه حرکت کنیم و آیا روند کار منطقی است یا خیر. همه چیز پس از اتمام دو دور بعدی مشخص خواهد شد.

پسکوف تاکید کرد، تصمیم گیری در خصوص خارج شدن نیروهای صلحبان سازمان پیمان امنیت مشترک از قزاقستان امر انحصاری خود این کشور است و روسیه حقی برای مداخله در آن ندارد.

پسکوف در اظهار نظر درباره بیانیه قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان در خصوص این که سربازان صلحبان مذکور دو روز دیگر شروع به خارج شدن از این کشور خواهند کرد گفت: این کاملا امر انحصاری این کشور است که درخواستش را برای این نیروها نزد سازمان پیمان امنیت مشترک ثبت کرد. این تحلیل آنهاست و ما حقی برای مداخله در آن نداریم.

این سخنگو در پاسخ به این سوال که آیا مسکو در خصوص مشارکت کشورهای خارجی در قبال وضعیت در قزاقستان اطلاعاتی دارد، بیان کرد، سرویس های ویژه روسیه اطلاعات درباره وضعیت در این کشور حوزه آسیای میانه و "تروریست‌ها" را از جانب همکاران قزاقستانی دریافت می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روسیه مسکو دیمیتری پسکوف آمریکا تضمین های امنیتی رایزنی ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد