Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه سی‌ان‌بی‌سی، در تحقیقات این گروه یک واگرایی جهانی توصیف شده که کشورهای فقیرتر از نرخ پایین تر واکسیناسیون کرونا برخوردارند و در نتیجه با مشکلات اقتصادی طولانی مدت تری روبه رو هستند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی که امروز سه شنبه منتشر شد، اعلام کرد: کووید – ۱۹  و عواقب اقتصادی و اجتماعی آن همچنان تهدیدی حیاتی برای جهان ایجاد می کند و نابرابری در زمینه توزیع واکسن و بهبودی اقتصادی نابرابر خطر ترکیب شکاف های اجتماعی و تنش های ژئوپولیتیکی را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در گزارش این مجمع آمده است: این واگرایی جهانی در داخل و خارج از مرزها ایجاد تنش می کند و خطر وخامت تاثیرات همه گیری و پیچیده تر کردن هماهنگی های لازم برای مقابله با چالش های مشترک را به همراه دارد.

به گفته بسیاری از کارشناسان مسائل اقتصادی، جدای از مرگ و میر ناشی از همه گیری، یکی از اصلی ترین تاثیرات این بیماری، افزایش نابرابری است.

کارشناسان مزبور تاکید کردند که بسیاری با ناامنی شغلی مواجه شده اند و از ابزار لازم برای آموزش آنلاین به دلیل اعمال قرنطینه ها برخوردار نیستند.

کشورهای ثروتمندتر دسترسی زودتر به واکسن های کرونا دارند و بسیاری همین حالا هم دُز سوم واکسن و حتی دُز چهارم را توزیع کرده اند. اما کشورهای فقیرتر برای دستیابی مردمان این کشورها به دُز اول دست و پا می زنند.

در اتیوپی، تنها ۱.۳ درصد از مردم به طور کامل واکسینه شده اند. در نیجریه، این رقم ۲.۱ درصد است. اما در مقایسه، در آمریکا ۶۲ درصد از مردم کاملا واکسن زده اند و در امارات متحده ربی و پرتغال این رقم حدود ۹۰ درصد است.

در این گزارش تقریبا یک هزار کارشناس و رهبر جهانی از مراکز دانشگاهی، تجاری، جامعه مدنی، دولتی و سازمان های دیگر تاکید کردند که خطرات اجتماعی از زمان شروع همه گیری، بدتر شده است. این خطرات ویژه شامل انسجام اجتماعی و بدتر شدن سلامت روانی است.

در همین حال، تنها ۱۶ درصد از افرادی که مورد تحقیق قرار گرفتند نسبت به چشم انداز وضعیت آینده جهان دیدگاه مثبتی داشتند و فقط ۱۱ درصد گفتند که به اعتقاد آنها بهبودی جهانی، سرعت می یابد.

برچسب‌ها ویروس کرونا مجمع جهانی اقتصاد واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مجمع جهانی اقتصاد واکسن کرونا ویروس کرونا مجمع جهانی اقتصاد واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!