Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:20:13 GMT

قرار گرفتن برندسازی پزشکان همدانی در دستور کار

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۸۹۰۶

قرار گرفتن برندسازی پزشکان همدانی در دستور کار

ایسنا/همدان مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با اشاره به اینکه بسته‌های خدمتی ویژه برای بیماران سلامت در همدان آماده شده است، گفت: در صورت همکاری واسطه‌ها می‌توان بیماران را ساماندهی کرد و تاکنون تعامل خوبی بین ما و واسطه‌ها شکل نگرفته است.

دکتر ویدا سمیعی در نشست "بررسی ظرفیت‌های گردشگری سلامت در همدان" که در دفتر خبرگزاری ایسنا برگزار شد، با بیان اینکه گردشگری سلامت تلفیقی از دو بخش گردشگری و سلامت است، گفت: گردشگری سلامت چهارمین صنعت پولساز دنیا است و ورود هر گردشگر سلامت همتراز با ۷۵ بشکه نفت ارزآوری برای کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی ورود ارز به کشور اهمیت فراوانی دارد، افزود: از طرف دیگر کادر پزشکی کشور جایگاه قابل قبولی دارد و از تخصص‌های خوبی در این حوزه برخوردار هستیم، استان همدان نیز در غرب کشور از لحاظ پزشکی و با حضور متخصصین و جراحان ورزیده و بنام کشوری موقعیت بسیار خوبی دارد.

سمیعی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰ پزشک رفرنس کشوری در استان همدان داریم، مطرح کرد: در بخش خصوصی بیمارستان‌ بوعلی، کلینیک جراحی افق و کلینیک جراحی شفا و در بخش دولتی بیمارستان‌های بعثت و قلب فرشچیان دارای مدرک IPD یا واحد بیماران بین‌الملل از وزارت بهداشت هستند.  

وی اظهار کرد: در سال ۹۷ فعالیت‌های گردشگر سلامت در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا آغاز و از آن زمان تکمیل زیرساخت‌ها شروع شد، همچنین بخش‌های IPD و VIP ویژه بیماران خارجی فعال شد، آموزش پرسنل و تجهیزات اتاق‌ها در دستور کار قرار گرفت و سعی شد مسیر ورودی و همچنین کیفیت و کمیت ارائه خدمات پزشکی به بیماران بین‌الملل در خور شان شهر تاریخی و ارزشمند همدان باشد. 

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا ادامه داد: برای پنج مرکز قلب فرشچیان، بیمارستان‌های بعثت و بوعلی و کلینیک‌های افق و شفا مجوز پذیرش بیماران بین‌الملل را از وزارت بهداشت اخذ کرده‌ایم.  

وی با بیان اینکه در سال اول فعالیت‌ گردشگری سلامت در معاونت درمان دانشگاه رشد ۲۰۰ درصدی را برای پذیرش بیمار داشتیم، تصریح کرد: در بهمن ماه سال ۹۸ به دلیل شیوع کرونا ورود بیمار به صفر رسید و دوباره از اواخر مهرماه سال جاری ورود گردشگر سلامت به همدان آغاز شده است.

سمیعی با اشاره به اینکه ارائه خدمت به گردشگر سلامت به دلیل وجود پزشکان حاذق در همدان دارای آینده بسیار خوبی است، عنوان کرد: در خصوص آماده کردن زیرساخت‌ها و برنامه‌های آموزشی برای پرسنل تدارک‌های لازم را دیده‌ایم، علاوه بر این شرکت در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی، آپدیت نگهداشتن سایت‌های چند زبانه مراکز و استفاده از نیروهای مسلط به زبان خارجی از دیگر فعالیت‌های حوزه درمان است.  

وی با بیان اینکه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا دید مثبتی به گردشگری سلامت دارد، گفت: آنچه در توان داریم برای تقویت گردشگری سلامت در همدان به کار می‌گیریم و در صدد رفع مشکلات این حوزه هستیم چراکه معتقدیم باید خدمات خوبی ارائه دهیم تا اعتبار کسب کرده و در منطقه شناخته شویم.

سمیعی رقیب همدان را در این حوزه استان‌های غربی کشور دانست و اضافه کرد: این رقابت به دلیل بیماران ورودی از کردستان عراق به همدان و استان‌های کرمانشاه، کردستان و ایلام است.

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در رابطه با واسطه‌های بیمار مطرح کرد: دو دسته واسطه بیمار در این سیستم وجود دارد که یک دسته از آنها آگاهی مناسبی درباره گردشگری سلامت دارند و در انتقال بیمار فعال بوده و بال کمکی برای بخش گردشگری سلامت هستند و اما گروه دوم واسطه‌های تخریبگر هستند که اطلاعاتی از سیستم بهداشتی و پزشکی ندارند و با انتخاب غیر صحیح پزشک و انجام خدمات در مطب‌ها و اسکان بیماران در خانه مسافرهای بدون مجوز به این صنعت صدمه زده و صرفا به خاطر پول بیشتر فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم با بخش گردشگری و سازمان‌های مرتبط با این حوزه هستند ارتباط گرفته و تلاش کنیم که واسطه‌های بیمار به معاونت درمان مراجعه و خود را معرفی کنند تا اطلاعات لازم به آنها ارائه شود و آمار دقیقی از بیماران به دست بیاوریم.

سمیعی با بیان اینکه ارتباط و هم‌افزایی سازمان‌های مربوطه نیاز گردشگری سلامت است، افزود: شرکت‌های تسهیلگر سلامت توسط وزارت بهداشت تدوین و اجرایی شده و کادر پزشکی جز هیئت مدیره این شرکت‌هاست، این شرکت‌ها صرفا در زمینه آوردن بیمار و انجام امور درمانی در مراکز دارای مجوز به صورت تخصصی فعالیت می‌کنند، تا پیش از شیوع کرونا موفق شدیم سه شرکت تسهیلگری گردشگری سلامت را در همدان را به ثبت برسانیم و دو شرکت دیگر هم متقاضی هستند.

وی با اشاره به اینکه بسته‌های خدمتی ویژه برای بیماران سلامت آماده شده است، اضافه کرد: در صورت همکاری واسطه‌ها می‌توان بیماران را ساماندهی کرد و تعامل خوبی بین ما و واسطه‌ها شکل نگرفته است.

سمیعی با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس دستورالعمل وزارتی تعیین قیمت می‌توانیم تا چهار برابر هزینه بیمار خصوصی را از بیمار بین‌الملل دریافت کنیم و این تعرفه در سایت‌های بیمارستان به صورت بسته‌های قیمتی ثابت تدوین شده است، گفت: به واسطه‌ها اعلام کرده‌ایم بسته‌ها را به بیماران معرفی کنند و ۲۵ درصد حق واسطه را دریافت کنند اما متاسفانه به این تعهد پایبند نیستند و علاوه بر این درصد، مبلغی را هم از بیمار دریافت می‌کنند و این اتفاق سیستم درمانی و گردشگری سلامت را تخریب می‌کند. 

وی با بیان اینکه واسطه بیمار با واسه یا دلال مسکن و ماشین تفاوت بسیاری با هم دارند، عنوان کرد: گاهی اوقات واسطه بیمار می‌تواند ضربه‌های جبران ناپذیری به سیستم درمان بزند، از طرف دیگر گردشگر سلامت با گردشگر معمولی تفاوت دارد چرا که در گردشگری سلامت با بیمار و همراهان نگران روبرو هستیم که به توجه، حمایت و صبوری خاصی نیاز دارند.

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه برندسازی پزشکان همدان در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: لازمه این کار داشتن اطلاعات مناسب از پزشکان است و با گذر زمان مناسب تحقق می‌پذیرد. 

سمیعی تصریح کرد: با راه‌اندازی سایت جامع گردشگری سلامت در همدان موافق و در حال انجام مقدمات آن هستیم، همچنین باید توجه داشت که سیستم بهداشت و درمان طی دو سال گذشته با درگیری با کووید ۱۹ دوران سختی را پشت سرگذاشته و در این مدت به دلیل درگیری بیمارستان‌ها و مراکز با کرونا و همچنین بسته بودن مرزها، گردشگری سلامت نیز مانند سایر رشته‌های گردشگری در انزوا قرار گرفته بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري گردشگري سلامت گردشگری سلامت سلامت در همدان معاونت درمان گردشگر سلامت بین الملل واسطه ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دستور اصلاح قبوض گاز تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی صادر و بر این اساس دستور محاسبه هزینه گاز تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی برای نیمه اول سال ۱۴۰۲ نیز با تعرفه یک‌چهارم اعلام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر شالبافیان؛ معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: در سال گذشته پیرو تصویب آیین‌نامه نرخ تعرفه گاز مصرفی صنایع و خدمات توسط هیات وزیران، نرخ بهای گاز مصرفی تاسیسات گردشگری به میزان یک چهارم نرخ صنعت کاهش یافت.

او افزود: با توجه به مصوبه دولت، نرخ مصوب از  نیمه دوم سال گذشته برای تاسیسات گردشگری اعمال شد و با طرح ادله قانونی و پذیرش آن توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری و اهتمام وزیر محترم، نرخ مصوب یک چهارم برای نیمه نخست سال گذشته نیز تعمیم یافت و مقرر شد قبوض مشترکین تاسیسات گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی اعلام شده، تعدیل شود. از این رو هزینه بهای گاز تاسیسات گردشگری برای نیمه اول سال 1402 با تعرفه یک چهارم محاسبه می‌شود و این موضوع با اصلاح قبوض، حمایت از فعالین بخش خصوصی را در پی خواهد داشت.

شالبافیان تصریح کرد: با عنایت به  مصوبه ارزشمند دولت در ماده 9 آیین نامه جزء 2 و3 ماده 100 قانون برنامه ششم موضوع تصویب نامه شماره 238093/19546 مورخ 23 اسفندماه 1402 هیات وزیران، دستگاه‌های متولی حوزه آب، دفع فاضلاب و انرژی مکلف شدند  نسبت به تدوین تعرفه ویژه بخش گردشگری اقدام نمایند. با اهتمام صورت گرفته، تعرفه ویژه تاسیسات گردشگری در زمینه گاز، برق و سوخت شناور ها تصویب گردید و ذینفعان مربوطه ازآن بهره‌مند شدند. تعرفه آب و فاضلاب نیز در شرف تدوین است. 

بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلمان و استادان دانشگاه

معاون گردشگری در ادامه اظهار کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات و تعرفه‌های انرژی است. سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف اقدام می‌کنند و یکی از ملزومات و مولفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در زمینه انرژی است.

شالبافیان در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مصرف بهینه انرژی در تاسیسات گردشگری گفت: رویکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی همواره حمایتی بوده و بر پشتیبانی و مساعدت حداکثری از فعالان حوزه گردشگری تاکید دارد.  

لازم‌به‌ذکر است اقدامات مذکور در حالیست که با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال گذشته، نرخ برق تأسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی دارای پروانه بهره‌برداری از این وزارتخانه، در تمام فصول به میزان 132 تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد که این نرخ در میان تعرفه‌های بخش صنعت، پایین‌ترین نرخ به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود
  • روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود