Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان قزوین گفت: با نصب 3537 دستگاه کنتور هوشمند در چاههای کشاورزی استان بیش از 50 میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ شورای نظارت و پیگیری حقوق عامه و کارگروه صیانت از منابع آبی استان با حضور علی فولیان معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، یدالله ملکی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، قدرت الله مهدیخانی مدیرکل مدیریت بحران و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط در سالن جلسات شرکت آب منطقه ای قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید منصوری در این نشست گفت: از آنجا که در سال آبی جاری با پدیده خشکسالی روبرو شده ایم، چاههای کشاورزی زودتر از موعد روشن شد و در مدار قرار گرفت لذا شاهد افزایش میزان مصرف بودیم و مقداری با افت آب زیرزمینی روبرو شدیم.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان قزوین یادآورشد: با تکالیف تعیین شده در شورای عالی آب کشور تعداد 15 طرح تعریف شد که 11 طرح در وزارت نیرو، 3 طرح در کشاورزی و یک طرح در سازمان زمین شناسی است که 11 طرح در آب منطقه ای در حال اجراست.

منصوری یادآورشد: برای مدیریت منابع آبی نسبت به انسداد چاههای غیرمجاز و نصب کنتورهای هوشمند اقدام شد که در این راستا در اجرای طرح تعیین تکلیف چاههای شماره پنج 75 میلیون مترمکعب و تعیین تکلیف چاههای فرم یک بیش از 160 میلیون مترمکعب آب صرفه جویی شده است.

وی اضافه کرد: بیش از 1188 حلقه چاه فرم یک داریم که 70 حلقه آن پر شده، 245 حلقه پلمب شده و 61 حلقه مجوز دارد.

منصوری بیان کرد: حدود 5700 حلقه چاه مجاز در استان پروانه دارند و در زمینه چاههای فرم پنج نیز از مجموع 1703 حلقه چاه تعداد 785 حلقه پر شده و 390 حلقه نیز پلمب شده و 83 حلقه فعال است.

آب منطقه ای قزوین در صرفه جویی آب شاخص کشوری است

وی بیان کرد: شرکت آب منطقه ای استان قزوین در پر کردن چاههای غیرمجاز و حجم آب صرفه جویی شده در مدیریت منابع آبی در کشور رتبه برتر را کسب کرده است.

نصب 3537 دستگاه کنتور هوشمند در استان معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان قزوین اضافه کرد: با نصب 3 هزار و 537 دستگاه کنتور هوشمند در چاههای کشاورزی بیش از 50 میلیون مترمکعب آب صرفه جویی شده است.

منصوری راه اندازی رصد خانه آب در استان را گامی در اجرای سیستم هوشمند مدیریت آب دانست و تصریح کرد: یکی از راههای کنترل مصرف آب و مدیریت منابع آب زیرزمینی، مدیریت و کنترل توزیع و نحوه مصرف آب است که با راه اندازی رصد خانه آب می توانیم همه برداشت های آب را مونتیور کرده و در صورت نیاز نسبت به بستن چاههای پر مصرف و نیز تنظیم سهم تعیین شده اقدام کنیم.

وی گفت: از آنجا که میزان آب پشت سد طالقان مطلوب نیست بایستی مراقبت کنیم تا مصرف آب کنترل شود و در این زمینه تاکنون 52 شکایت، 65 اخطار، 53 فقره جمع آوری منصوبات چاه غیر مجاز انجام شده  است.

منصوری اضافه کرد: اخیرا شاهد گسترش نصب تانکر آب در اراضی کشاورزی و باغات اطراف شهر قزوین هستیم که به صورت غیر مجاز از آب کانال برای پر کردن این تانکرها استفاده می شود که در نهایت یک حقی هم برای صاحبان آن ایجاد کرده که غیر قانونی است و بایستی با آن برخورد شود.

وی گفت: طول رودخانه های استان قزوین حدود 960 کیلومتر است که تعیین حد و اعلام عمومی شده و نسبت به سند دار کردن این رودخانه ها و بستر آن اقدام شده که این کار از تصرف غیرمجاز پیشگیری خواهد کرد.

منصوری بیان کرد: میانگین صدور سند مالکیت برای اراضی و بستر رودخانه ها در کشور 800 هکتار است در حالی که در استان 1100 هکتار از اراضی و بستر رودخانه های استان را سند دار کرده ایم.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان قزوین افزود: برای تعیین تکلیف چاههای فرم پنج بایستی اقدام شود و چاههای فرم یک هم در کمیسیون صدور پروانه چون مشمول دریافت مجوز نشده اند اعتراض دارند که در این زمینه 300 پرونده تشکیل شده که از دستگاه قضایی انتظار داریم برای تسریع در رسیدگی اقدام لازم را صورت دهند تا امسال بخشی از کارها ساماندهی شود.

در این نشست در خصوص تسریع در انسداد چاههای غیر مجاز، بهبود برداشت آب، کاهش سطح کاشت چمن در فضای سبز شهرداری ها، رعایت الگوی کشت مناسب با شرایط کم آبی و استاندارد کشاورزی، تسریع در نصب کنتور هوشمند در صنایع و دامداری ها نیز بحث و تبادل نظر و تصمیماتی گرفته شد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمید منصوری آب منطقه ای قزوین آب صرفه جویی شده کنتور هوشمند میلیون مترمکعب رودخانه ها چاههای فرم منابع آب مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان از نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

محسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از خدماتی که شهرداری این کلان‌شهر با همکاری سازمان فاوا و شرکت پست استان برای شهروندان در نظر گرفته است، نصب پلاک‌های آبی هوشمند است.

وی با بیان اینکه در گذشته پلاک‌ها دارای رنگ‌ها، اندازه‌ها و ابعاد مختلفی بوده است، افزود: در حال حاضر با طراحی پلاک‌های جدید، استانداردسازی لازم انجام شده و از نظر زیباشناسی طراحی‌های لازم صورت گرفته است.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند در اختیار شهرداری و اطلاعات و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده و پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند پستی تهیه و طراحی شده است.

زمانی با اشاره به اینکه از طریق این بارکدهای روی پلاک‌های آبی رنگ هوشمند، اطلاعات عمومی ملک قابل بازخوانی است، گفت: این امر می‌تواند به ارائه خدماتی که متناظر به اطلاعات و مشخصات مکان‌مند ملک است کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: این خدمت برای راهنمایی مسیر، مکان‌یابی و ارائه خدمت با کیفیت‌تر نهاد و ارگان‌های خدمت‌رسان به شهروندان کمک می‌کند.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان با اشاره به مزیت‌های پلاک‌های آبی رنگ هوشمند گفت: چنانچه هرگونه تغییر کاربری در ملک اتفاق افتد، اطلاعات توصیفی پلاک به‌صورت خودکار بر اساس اطلاعات موجود در دیتابیس شهرداری به‌روزرسانی می‌شود و نیازی به تعویض و تغییر پلاک نیست.

وی اضافه کرد: در حالت کلی، اصل موضوع مزیت پلاک‌های هوشمند، اطلاعات عمومی ملک است که در پایگاه‌های اطلاعاتی شهرداری اصفهان به‌نوعی در بطن پلاک‌ها نهفته و توسط گوشی‌های هوشمند قابل بازخوانی است و حتی شهروند می‌تواند اطلاعاتی مانند کد نوسازی، نقشه‌های هوایی، عوارض نوسازی، میزان عقب‌نشینی و سرویس‌های سایر ارگان‌های خدمت‌رسان مانند آب، برق، گاز و اورژانس را مشاهده کند.

زمانی با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تاکنون ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۴ نصب شده است و عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی، سازمان فاوا و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 749218

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد