Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی‌ موعود(عج) کشور گفت:جامعه انتظار جامعه تعلیم و تربیت است و فضای آن صداقت‌محوری و عمل‌گرایی است.

حجت‌الاسلام محمدرضا نصوری، معاون  آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی‌ موعود(عج)، ۲۲ دی‌ماه در همایش تخصصی «مهدویت؛ فرصت‌ها و تهدیدها» که در سالن همایش‌های سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: در کتب روایی از گفت‌وگوی اباخالد کاهلی با امام سجاد(ع) سخن به میان آمده است که در آن امام چهارم شیعیان ویژگی‌های زمانی که مردم از وجود امام حاضر محروم هستند و به تعبیری دوران غیبت را بیان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در دوران غیبت با چند مقوله مواجه هستیم، اضافه کرد: مهمترین مقوله‌ها و ویژگی‌های دوران غیبت فاصله با امام، حیرت و سرگردانی، فتنه‌ها و ناامیدی است که برای هر کدام از این چالش‌ها راهکار وجود دارد.

فاصله و دوری از امام موجب حیرت و سرگردانی شده و هجمه‌ها ایجاد می‌شوند

نصوری با بیان اینکه فاصله و دوری از امام موجب حیرت و سرگردانی شده و هجمه‌ها ایجاد می‌شوند و هر قدر دوران غیبت طولانی شود فاصله از امام بیشتر می‌شود کمااینکه راه مقابله با فتنه‌هایی که وجود دارد دفاع از امام است، بیان کرد: امیدآفرینی راه مقابله با چالش یأس و ناامیدی در دوران غیبت است و کسانی که در دوران غیبت، منتظر امام خود باشند بهترین مردمان زمان خود هستند.

وی با تأکید بر اینکه جامعه انتظار باید چگونگی شناخت امام زمان را با منطق و استدلال بیاموزد، ادامه داد: شرط نخست شناخت امام زمان معرفت خداست و اگر انسان باور به خدا نداشته باشد نمی‌تواند امام زمانش را بشناسد.

معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی‌ موعود(عج) با اشاره به اینکه کسانی که به دنبال معرفت امام زمان هستند به چند دسته تقسیم می‌شود، عنوان کرد: عده‌ای به دنبال معرفت امام هستند و معرفت آنان برای مقابله با امام است که نمونه آن وجود چهار دانشگاه در رژیم صهیونیستی است که فقط پیرامون امام زمان کار می‌کنند و هدف آنان مقابله است.

وی با تأکید بر اینکه عده‌ای به دنبال معرفت امام زمان هستند تا با امام معامله کنند و عده‌ای به دنبال معرفت عاشقانه با امام زمان هستند و ما نیز باید در زمره این افراد باشیم، افزود: آخرالزمان و باور به منجی در بین تمام ادیان دنیا وجود دارد؛ امام زمان منجی عدالت است ولی عده‌ای از بی‌عدالتی سود می‌برند به همین سبب به دنبال شبهه‌افکنی در خصوص آخرالزمان و منجی عالم بشریت هستند.

با پیروزی انقلاب، مهدویت پویایی پیدا کرد

نصوری با تأکید بر اینکه قبل از انقلاب نگاه به مهدویت انزواگرایانه بود و با پیروزی انقلاب، مهدویت پویایی پیدا کرد و رهبری تأکید بر تمدن‌سازی اسلامی فرهنگ مهدوی دارند، به تشریح ویژگی‌های جامعه منتظر اشاره کرد و گفت: فضای جامعه انتظار فضایی شریعت‌محور، دارای عقلانیت و توأم با تفکر است.

معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی‌ موعود(عج) با یادآوری اینکه در زمان ظهور امام زمان(عج) حکمت‌ها رشد می‌کند و ۲۵ باب علم گشوده می‌شود، ادامه داد: جامعه انتظار جامعه تعلیم و تربیت است و فضای آن صداقت‌محوری و عمل‌گرایی است.

وی با اشاره به اینکه برخی جریانات منحرف که وارد کشور شده به دنبال شبهه‌افکنی در خصوص آخرالزمان هستند، اظهار کرد: جریانات منحرف در قالب جریان‌های شرفی، غربی، التقاطی، مدعیان دروغین و فرقه‌های وهابیت و بهائیت در کشور فعالیت دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی رژیم صهیونیستی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج انقلاب ایسنا لرستان دنبال معرفت دوران غیبت جامعه انتظار زمان هستند امام زمان موعود عج عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار