Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی صالح در آیین تکریم و تودیع رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: پیگیری‌های دکتر بهبودی در دوران مدیریت خود بر این مجموعه بسیار ارزنده بوده و آقای فرشکاران نیز دارای علم و تجربه ارزشمندی در این زمینه بوده و امیدواریم با همکاری و همراهی این دو چهره و نیز سایر صاحب نظران و کارشناسان این حوزه شاهد تحقق اهداف و انجام دقیق مأموریت های محوله به مجموعه مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم کارکرد مطلوب و برنامه‌مند سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای پیشبرد امور هم در سطح استان‌ها و هم در سطح ملی خاطرنشان کرد: با توجه به اتفاق نظر حاکمیت و دولت بر ضرورت تمرکززدایی امور، مدیران به ویژه در حوزه مدیریت و برنامه‌ریزی سال آینده باید توجه جدی به تسهیل فرآیندهای مربوط به این مهم داشته باشند.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های سازمان برنامه و بودجه افزود: خوشبختانه در لایحه بودجه سال آینده دولت موضوع تصمیم‌گیری و اثرگذاری استان‌ها بر نظام مالی و بانکی کشور را برای اولین بار به صورت یک تجربه جدید در نظر گرفته است و امیدواریم با مساعدت و همراهی نمایندگان مجلس و پس از تصویب لایحه بودجه، توسط صندوق‌های مربوط به این بخش که دو هزار میلیارد تومان اعتبار در سال اول برای آنها دیده شده، در کنار استفاده از منابع استانی قدم‌های مؤثری در مسیر سیاست‌های تمرکززدایی برداشته شود.

صالح با بیان اینکه با اجرایی شدن این امر به عنوان یکی از مطالبات جدی استان‌ها اختیار تجهیز و تخصیص منابع به خود استان‌ها سپرده می‌شود، اظهار داشت: نقش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در تعامل با سایر سازمان‌ها و دستگاه‌ها برای تحقق این امر بسیار ویژه بوده و شکسته شدن رشد اقتصادی در استان‌ها و حتی تا سطح شهرها نیز دیگر اولویت سازمان برای استقرار سیستم تمرکززدایی در استان‌ها محسوب می‌شود که باید توسط ادارات استانی به طور جد پیگیری شود.

انتهای پیام/60015

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون امور مجلس علی صالح فارس تبریز رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی لایحه بودجه سال آینده بودجه 1400 معاون امور مجلس مدیریت و برنامه ریزی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند

 علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی‌ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقاد‌ها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیاز‌ها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش