Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کمبود ۱۸ هزار کلاس درس و نیاز به ساخت سالانه ۲ هزار کلاس در سیستان و بلوچستان نیازمند بسیج همگانی و نهضت مدرسه‌سازی در این استان است که اگر صورت نگیرد با یک بحران جدی در این زمینه روبرو خواهیم بود.

به گزارش ایسنا- مدرس خیابانی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: اگر به دنبال استان و کشور پیشرفته هستیم باید آموزش و پرورش توسعه یافته و مترقی داشته باشیم چرا که این دستگاه به عنوان تربیت کننده نیروی انسانی، رکن اصلی توسعه و پیشرفت آبادانی جامعه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بیان کرد: نیروی انسانی در هر جامعه، پرورش یافته آموزش و پرورش است؛ بنابراین اگر بخواهیم مدیران، پزشکان، مهندسان و نیروهای متخصص و توانمند در آینده کشور داشته باشیم باید به توسعه و تقویت آموزش و پرورش توجه ویژه ای داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: برای توسعه پایدار به آموزش و پرورش قدرتمند نیاز داریم و باید کمک کنیم با ایجاد فضای آموزشی مورد نیاز ، بدنه آموزش و پرورش را بیش از پیش قدرتمند تر کنیم.

مدرس خیابانی انتخاب سیستان و بلوچستان به عنوان مقصد دومین سفر استانی وزیر آموزش و پرورش را نشان دهنده اهمیت این استان برای وزارتخانه عنوان کرد و گفت: کمبود ۱۸ هزار کلاس درس و نیاز به ساخت سالانه ۲ هزار کلاس در سیستان و بلوچستان نیازمند بسیج همگانی و نهضت مدرسه‌سازی در این استان است که اگر صورت نگیرد با یک بحران جدی در این زمینه روبرو خواهیم بود.

وی تصریح کرد: برای حل مشکل کمبود فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان باید از ظرفیت دستگاه های درآمدزا در کشور استفاده شود و نگاه دولتمردان نسبت به این موضوع جدی شده و می طلبد از روی کاغذ بر روی زمین پیاده شود.

مدرس خیابانی اظهار کرد: با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی مردم در استان، ایجاد مدارس شبانه روزی برای کاهش هزینه های تحصیل یک نیاز ویژه است و یک برش ویژه می‌طلبد.

وی تصریح کرد: برخلاف تصور رایج، مردم این استان با تحصیل فرزندان خود مخالفتی ندارند بلکه به دلیل نداشتن توان مالی برای پرداخت هزینه ایاب و ذهاب و سایر هزینه‌ها فرزندانشان مجبور به ترک تحصیل می‌شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در استانی که در تمامی شاخص های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در رتبه آخر است و با میانگین کشوری فاصله کهکشانی دارد، باید نگاهی ویژه به مشکلات موجود داشت و راه حل ویژه اتخاذ کرد.

مدرس خیابانی ضرورت توسعه هنرستان ها در استان را راهبردی عنوان کرد و گفت: سیستان و بلوچستان استانی تجاری است که از محل درآمدهای تجاری برای توسعه صنایع در این استان استفاده می‌کنیم و بر همین اساس برای داشتن نیروهای فنی و بومی برای به کار گیری در این صنایع، به رشته‌های فنی و حرفه ای بیش از سایر رشته ها نیازمندیم که ایجاد و توسعه هنرستان ها را ضروری می‌کند.

وی با اشاره به مشکل عدم ماندگاری معلمان و نیروی انسانی  در سیستان و بلوچستان، بر ایجاد و تقویت مشوق‌ها در استان تاکید کرد.

وی ایجاد فضاهای آموزشی و دانش آموزی در سواحل مکران  را یکی از عوامل مهم توسعه این منطقه عنوان کرد و گفت: زمین اردوگاه دانش آموزی در چابهار تامین است و آموزش و پرورش باید برای ساخت آن اقدام کند.

وی همچنین بر ایجاد آموزش و پرورش ناحیه ۳ زاهدان و ساخت مدرسه در مدارس حاشیه شهر زاهدان و چابهار تاکید کرد.

مدرس خیابانی در پایان خاطر نشان کرد: شورای آموزش و پرورش استان وقتی تاثیرگذار خواهد بود که با در دست داشتن اختیارات لازم، بتواند به طور مستقل برای حل مشکلات داخل استان تصمیم گیری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش مدرس خیابانی هزار کلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۳۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند

مدیر اموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت:برای سال تحصیلی جدید در این شهرستان به ۱۰۹ کلاس جدید نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مجید بهدانی امروز_ پنج شنبه ششم اردیبهشت _در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقای سطح آموزش و پرورش هر کشور در بخش‌های مختلف است.

وی گفت: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» با هدف ارتقای جایگاه معلم در بیرجند برگزار شد که در سال‌جاری هم این پویش را در هفته معلم برگزار خواهیم کرد.

بهداری افزود: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولان، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان و تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت از جمله برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم در بیرجند است.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این راستا رسانه‌ها وارد کار خواهند شد تا فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش‌آموزان را برای آگاهی مردم منعکس کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند تصریح کرد: در جلسه تقدیر استانی از معلمان نمونه در شانزدهم اردیبهشت از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند هم تجلیل خواهد شد.

وی با اشاره به این نکته که تأکید ما بر استفاده از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر است، ادامه داد: در بیشتر مدارس شهرستان بیرجند نماز جماعت برگزار می‌شود.

بهدانی گفت: از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد و تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را هم در این خصوص حل کنیم.

وی افزود: در شش ماه گذشته ۳۶۰ محفل قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته کشور و دانش‌آموزان بیرجندی برگزار شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند خاطر نشان کرد: در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» اجرا شد که در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی گفت: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» هم سه هزار دانش‌آموز از شهرستان بیرجند شرکت کرده‌اند.

بهدانی افزود: در راستای عدالت آموزشی هم هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی توسط آموزش و پرورش پرداخت شد.

وی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، خاطر نشان کرد: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به دلیل معلولیت میسر نشد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: درحال حاضر در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است و مهر سال جاری به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی نیاز داریم.

وی ادامه داد: در مجموع در مهر سال جاری در همه مقاطع تحصیلی نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند داریم.

بهدانی افزود: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر برای دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر و ۲۹ نفر هم فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در این شهرستان جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

کد خبر 747928

دیگر خبرها

  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است