Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان از پیش بینی رقم‌های مناسبی در بودجه سال ۱۴۰۱ برای احیای قنوات خبر داد و گفت: با استفاده از ظرفیتی که در بودجه پیش بینی شده است باید سعی کنیم بخشی از گرفتاری‌های مردم را برطرف کنیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید رضا مرتضوی در نخستین جلسه شورای اداری مشترک بین مسئولان استان و شهرستان شهرضا، اظهار کرد: شورای اداری مشترک استان با شهرستان‌ها، فرصتی برای تصمیم گیری و اجرای بعضی از مسائل حل نشده است، چون دستگاه‌ها کنار هم حضور دارند و در کنار هم به جمع بندی می رسند که مسیر را باز می‌کنند، همه مدیران استانی و شهرستانی در این نشست‌ها تلاش می‌کنند به واسطه رویدادی که اتفاق افتاده و انتظاری در این شهرستان ایجاد شده، به شکلی پیش بروند که مردم شهرستان در پایان روز احساس کنند با این سفر، بخشی از گرفتاری هایشان کم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انگیزه اصلی مدیران استانی برای سفرهای شهرستانی را انجام بررسی‌های میدانی و بازکردن گره‌ها در جلسات مشترک دانست و ادامه داد: انتظار از مسئولان و دستگاه‌های اداری شهرستان‌ها این است که مسائل عمده شهرستان را مطرح و بررسی کنند، همانطور که در دوره فرمانداری به خاطر دارم در جلسات شورای اداری یک نیم روز وقت می‌گذاشتیم و مشکلات را با حضور دستگاه‌های مختلف رتق و فتق می‌کردیم.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه باید از جلسات اداری مشترک کار و مصوبه بیرون بیاید و منجر به رضایتمندی مردم شود، توضیح داد: برای رسیدن به این هدف، مدیران شهرستان‌ها نیز باید مباحث را جدی تر بگیرند و با برنامه مفصل و کار آمدتری به سمت برگزاری این بازدیدهای یک روزه مدیران استان بروند، مدیران استان نیز وقت بیشتری صرف کنند تا هدیه مشخصی به مردم شهرستان بدهند.

مرتضوی بازدید میدانی از مشکلات و شنیده شدن صحبت مردم به تعبیر رهبر معظم انقلاب را از مهم‌ترین کارکردهای بازدید مدیران استانی از شهرستان‌ها معرفی کرد و گفت: اینکه جلساتی با مردم برگزار می‌شود و از نزدیک صحبت‌هایشان شنیده می‌شود، سبب آرامش بیشتر و اعتماد مردم می‌شود از جمله گلایه‌ای که درباره تبعیض در کیفیت آب دو منطقه شهرضا وجود داشت در حالی که با توضیحات معاون شرکت آب و فاضلاب مشخص شد این آب از یک مخزن می‌آید و از یکجا به شبکه مصرف پمپاژ می‌شود.

وی با اشاره به کارشناسی تر شدن پی گیری های مسئولان استان پس از بازدیدهای شهرستانی، افزود: گاهی فکر می‌کنیم کاری که انجام می‌دهیم به نفع مردم است اما وقتی به آنها نزدیک می‌شویم می‌بینیم کاری که از ما می‌خواهند، چیز دیکری است بنابراین از مسئولان استان می‌خواهم در کنار جلسات شهرستانی، زمانی را برای بازدیدهای میدانی خالی کنند و محیط را از نزدیک ببینند تا تصمیماتشان کارشناسی تر شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در اتاق بسته و در بسته نسبت به امورات مردم تصمیم نمی‌گیریم، اظهار کرد: این اردوی یک روزه کاری، هر دو هفته یکبار یا ماهی دوبار یا بیشتر برگزار خواهد شد و ستادی نیز در دفتر حوزه استانداری و دفتر نظارت و ارزیابی استانداری برای پی گیری مصوبات سفر، تشکیل می‌شود تا ماموریت‌های تعیین شده در هر شهرستان را به شکل جداگانه پیش ببریم.

وی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان خواست دست به دست هم دهند تا رضایتمندی عمومی در شهرستان‌ها افزایش یابد و گفت: فراموش نکنیم یکی از رویکردهایی که باید در این سفرها داشته باشیم این است که از سمت ضعفای جامعه خدمت رسانی را گسترش دهیم به سمت برخوردارها، چون قشرهای برخوردارترها گاهی به دفتر ما مراجعه می‌کنند و پای رفتن و آمدن و مطالبه کردن را دارند اما در بسیاری اوقات، در بعضی بخش‌های جامعه مردم از حداقل حقوق خود خبر ندارند و به عنوان مثال خانواده‌هایی که بیش از دو معلول دارند نمی‌دانند که می‌توانند از یک مسکن دولتی بهره مند شوند.

مرتضوی با اشاره به اینکه این جهت گیری، به معنای بخشی کردن جامعه نیست، توضیح داد: کار ما وسیه و گسترده است اما جهت گیری به این سمت باشد که اگر در شهرستانی حاضر شدیم حتماً نگاه به بخش‌های محروم‌تر جامعه هم توجه داشته باشیم.

وی از پیش بینی رقم‌های مناسبی در بودجه سال ۱۴۰۱ برای احیای قنوات خبر داد و افزود: با استفاده از ظرفیتی که در بودجه پیش بینی شده است باید سعی کنیم بخشی از گرفتاری‌های مردم را برطرف کنیم، مسئولان شهرستان‌ها نیز نگاه اقتصادی داشته باشند و پروژه‌ای که هزینه و فواید آن با اولویت‌ها و شرایط کنونی جامعه هم خوانی ندارد را مطرح نکنند.

استاندار اصفهان طرح برخی از پروژه‌ها را باعث بالا بردن انتظارات عمومی در جامعه دانست و گفت: اینکه بعد از مدتی اعلام شود که پروژه هنوز به جایی نرسیده خیلی بد است، البته منظور این نیست که افق و نگاه بلند مدت برای سندهای بالادستی نداشته باشیم که بدانیم هدف‌های بندمدت در شهرستان‌ها چیست بلکه در جایی که قرار است طرح را تبدیل به مصوبه کنیم، موضوعی که انظار عمومی را بالا می‌برد مطرح نشود مل اینکه بگوییم شهرضا نیاز به فرودگاه دارد، بهتر است در مرحله انجام مطالعات نیز به اولویت‌ها و نیازهای روزمره مردم بیشتر نزدیک شویم.

کد خبر 548669

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرضا شهرستان شهرضا سید رضا مرتضوی رضا مرتضوی قنوات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استاندار اصفهان مدیران استان شهرستان ها دستگاه ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو

به گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: ابهامی درباره جداول ۱۴ و ۲۱ در خصوص نرخ ارز وجود دارد که ما همین بحث را در حوزه دارو داریم، باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا چهار هزار و ۲۰۰ تومانی چیست چون در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود به خصوص در مورد موضوع دارو که بحث مهمی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در این باره اظهار کرد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: مبنای ما برای تامین ارز دارو نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود لذا سازوکار در بخش اول بودجه به تصویب رسیده و ما به آن عمل می‌کنیم.

قالیباف مجددا تصریح کرد: با این توضیح آقای منظور، یعنی به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌شدن دارو است.

مجددا منظور توضیح داد: همانطور که سال گذشته عمل شد کار در دو قسمت پیش می‌رود یکی باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولید کنندگان بدهد و قسمت دوم مابه‌التفاوت نرخ ارز است لذا ما سازوکار سال گذشته را عینا برای دارو امسال اجرا می‌کنیم. از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم.

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: این صحبت‌ها بدان معناست که بانک مرکزی مبنا را ۲۸ هزار و ۵۰۰ می‌گذارد و بخشی از اقدام در راستای سیاست‌های حمایتی با نرخ ۴۲۰۰ تومان است و دولت مابه‌التفاوت ریال با بانک مرکزی را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: این موضوع را همین جا می‌گویم اگر دولت ۱۸۰ همت برا دارو پیش‌بینی نکند وضعیت مثل پارسال می‌شود که ارز تامین نشده یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود نتیجه هم مشکل در بازار دارو است.

وی تاکید کرد: دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک نیز مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه مجددا توضیح داد: مدیریت یارانه دارو مثل بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است که ما آن را تامین می‌کنیم سال گذشته عملکرد در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم. سازوکار تخصیص هم همان چیزی است که مجلس شورای اسلامی در بخش اول بودجه تصویب کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تصویب اعتبار شرکت‌های دولتی در بودجه ۱۴۰۳
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • آقای گل پرسپولیس و پیش‌بینی جالب تیم قهرمان!
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری