Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه ایران با انتشار بیانیه‌ای نسبت به ترکیب داوری بخش فیلم کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر اعتراض کرده و تاکید کرده است: انجمن فیلم کوتاه ایران نه سیاست‌ها و روش تصمیم‌گیری، نه ساز و کار انتخاب فیلم‌های کوتاه در جشنواره فیلم فجر را تایید می‌کند و نه انتخاب داوران جشنواره‌ی فیلم فجر را.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، روز گذشته (۲۳دی‌ماه)  مرکز اطلاع‌رسانی روابط عمومی جشنواره فیلم فجر با انتشار پیامی خبر از معرفی اعضای هیأت انتخاب و داوری بخش سینمای کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر داد. در این خبر طی احکامی از سوی «مسعود نقاش‌زاده» دبیر جشنواره فیلم فجر، «احمدرضا معتمدی» (کارگردان، نویسنده، نظریه‌پرداز و استاد دانشگاه)، «دانش اقباشاوی» (نویسنده و کارگردان) و «حامد جعفری» (تهیه‌کننده) به عنوان اعضای هیأت انتخاب و داوری بخش سینمای کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.

اما صبح امروز (۲۴دی‌ماه) هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه طی بیانیه‌ای اعتراض رسمی خود را نسبت به ترکیب داوری اعلام کرد.

در این بیانیه خطاب به محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی آمده است:

«با معرفی اعضا هیات انتخاب و داوری بخش فیلم کوتاه جشنواره فیلم فجر، انجمن فیلم کوتاه ایران اعتراض رسمی خود را نسبت به ترکیب داوری اعلام می‌دارد.

بارها تاکید کرده‌ایم که سیاست‌ها و تصمیم‌گیری‌های مربوط به فیلم کوتاه جز با حضور و مشورت دست‌اندرکاران واقعی این حوزه نتیجه‌ی قابل قبول نخواهد داشت.

با احترام به حق انتخاب دبیر محترم جشنواره فیلم فجر و احترام به اعضا محترم داوران اعلام شده لازم است سوال شود چرا هیچ یک از افراد موثر ، متخصص و تاثیر گذار فیلم کوتاه در ترکیب داوران معرفی شده وجود ندارد؟ آیا این امکان وجود نداشت که به ترکیب داوران اعلام شده، یک نفر از اعضا صنف فیلم کوتاه نیز اضافه شود؟

انجمن فیلم کوتاه ایران بیش از ۳۶۰ نفر عضو باسابقه و فعال در سینمای کشور دارد که برخی از فیلمسازان سینمای بلند و برخی از مدیران بخش‌های فرهنگی ‌و سینمایی کشور عضو آن هستند، در بخش‌های دانشگاهی کشور، اساتید مطرح و باسابقه‌ی آشنا به فیلم کوتاه کم نیستند. انجمن سینمای جوانان ایران بیش از صدها نفر عضو و مدرس باسابقه دارد که توانایی داوری دارند و فیلمسازان مستقل فیلم کوتاه که در فستیوال‌های بین المللی سابقه‌ی داوری دارند، کم نیستند. آیا امکان انتخاب از میان این افراد وجود نداشته است؟

تاثیر سیاست‌ها و نگاه سینمای بلند در پس این انتخاب واضح است و نتیجه‌ی این تصمیم به صلاح فیلم کوتاه کشور نیست. نتیجه‌ی این داوری، حتما ترجیح عناصر فیلم بلند بر کوتاه خواهد بود که باعث می‌شود نشاط و نوآوری و تجربه‌گرایی در این حوزه نادیده گرفته شود. انجمن فیلم کوتاه ایران با تاکید به شما یادآوری می‌کند که نه سیاست‌ها و روش تصمیم‌گیری، نه ساز و کار انتخاب فیلم‌های کوتاه در جشنواره فیلم فجر را تایید می‌کند و نه انتخاب داوران جشنواره‌ی فیلم فجر را.

هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه»

انتهای پیام 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چهلمین جشنواره فیلم فجر انجمن فیلم کوتاه ایران رييس سازمان سينمايي انجمن فیلم کوتاه ایران جشنواره فیلم فجر ترکیب داوری فیلم فجر سیاست ها داوری بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد

به گزارش صدای ایران از دیجیتاتو،روز گذشته، دومین دوره از جشنواره سالانه فیلم هوش مصنوعی توسط شرکت Runway در لس آنجلس برگزار شد. جمعیتی متشکل از صد‌ها فیلم‌ساز، هنرمند، سرمایه‌گذار و حداقل یک بازیگر سرشناس در این جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر تماشای ۱۰ فینالیست انتخاب‌شده توسط داوران، درباره هوش مصنوعی با یکدیگر صحبت کنند.

شرکت Runway، در سال ۲۰۲۳ جشنواره فیلم هوش‌مصنوعی خود را برگزار کرد که در آن حدود ۳۰۰ فیلم کوتاه ساخته‌شده با این فناوری حضور داشتند. امسال نیز این جشنواره برگزار‌شده و بیش از ۳۰۰۰ فیلم کوتاه هوش‌مصنوعی در آن حضور داشتند. مانند سال گذشته، امسال نیز هوش مصنوعی یکی از موضوعات اصلی بحث‌های این جشنواره بوده که در طول چند سال گذشته، باعث اعتصاب‌های سراسر هالیوود شده است و این‌بار، فیلمسازان درباره قابلیت‌های این فناوری و همچنین استقبال دیگران از آن صحبت کردند.



«پل تریلو»، فیلمساز هوش مصنوعی که در این جشنواره حضور داشت، می‌گوید:

«واقعیت این است که در میان همتایان من، افراد بسیار زیادی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، اما دوست ندارند به آن اعتراف کنند. من حتی افرادی را دیده‌ام که وانمود می‌کنند ضد هوش مصنوعی هستند و از میدجرنی یا ChatGPT استفاده می‌کنند.»

«جوئل کوواهارا»، انیماتور برنده جایزه امی نیز در این جشنواره حضور داشت و می‌گوید که هر زمان در اینستاگرام درباره هوش‌مصنوعی پست جدیدی منتشر می‌کند، با رگباری از ایموجی‌های ناپسند روبه‌رو می‌شود.

قابلیت‌های هوش مصنوعی برای فیلمسازان

«دانا هریس-بریدسون»، سردبیر نشریه IndieWire، در ادامه از اعضای هیئت‌مدیره جشنواره سؤال کرد که به عقیده آنها، هوش‌مصنوعی برای یک فیلمساز چه قابلیت‌هایی را ارائه می‌کند که بدون آن قادر به انجامش نیستند. اکثر پاسخ‌های ارائه‌شده به فرایند ساخت فیلم‌ها مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال، آنها بیان کردند که با هوش مصنوعی، می‌توانند دائماً ایده‌های جدیدی را پیاده‌سازی کنند که بدون آن، انجام این کار به هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.

تریلو در پاسخ به این سؤال، ضمن اشاره به موزیک ویدیویی از گروه Washed Out که کاملاً با هوش مصنوعی Sora متعلق به OpenAI ساخته شده است، گفت که ترجیح می‌دهد «به چیز‌های عجیب‌و‌غریب متمایل شود.» او استدلال کرد که پروژه‌هایی که تلاش می‌کنند بیش از اندازه به واقعیت نزدیک شوند، بسیار خسته‌کننده هستند و به‌همین‌دلیل ترجیح می‌دهد چیز‌هایی را پیدا کند شبیه به هیچ‌چیز دیگری نیستند.

در جریان این جشنواره، همچنین ۱۰ فیلم کوتاه فینالیست ساخته‌شده با هوش مصنوعی نیز به نمایش درآمدند. برنده اصلی با عنوان «Get Me Out»، یک فیلم لایو اکشن است که داستان مردی را روایت می‌کند که در حال مبارزه با شیاطین درونی خود است.

در نهایت، کوواهارا از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری یاد کرده که افراد با استعداد می‌توانند از آن استفاده کنند: «فکر می‌کنم ناآرامی و ترس زیادی [درباره هوش مصنوعی]وجود دارد و این یکی از دلایلی بوده که می‌خواستم از این ابزار استفاده کنم.»

دیگر خبرها

  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد