Web Analytics Made Easy - Statcounter

پردیس میلیاردی دانشگاه آزاد یاسوج با وجود چندین ساختمان بزرگ لوکس اداری و لاکچری ،امروز به عنوان یک پروژه میلیاردی رها شده آه و افسوس زیادی را برای مردم این دیار به بار آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس ،پردیس بزرگ دانشگاه آزاد یاسوج در یک دهه گذشته آبستن مسائل زیادی شد و امروز به عنوان یک پروژه میلیاردی بدون هیچ عملکرد و استفاده ای در گوشه ای از کوه های یاسوج رها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پردیس دوم دانشگاه آزاد یاسوج، مجموعه‌ای است که در سال 1390 حدود 30 میلیارد تومان برای احداث آن هزینه و در کوه‌های منطقه سرآبتاوه یاسوج بنا شد،ساختمان هایی که حالا برای تکمیل آن بیش از 130 میلیارد تومان نقدینگی لازم بوده و به گفته مسئولان این پردیس ۳۸ هکتار زمین یا به‌عبارت دیگرکوه را اشغال کرده است.

 

چه کسی جوابگوی این هزینه میلیاردی است

این پردیس میلیاردی با وجود چندین ساختمان بزرگ لوکس اداری و لاکچری ،امروز به عنوان یک پروژه میلیاردی رها شده آه و افسوس زیادی را برای مردم این دیار به بار آورده است.

پردیس بزرگ دانشگاه آزاد که در یک تصمیم اشتباه در مکانی بیرون از شهر یاسوج قرار گرفت که امروز نه سودی برای این استان  در زمینه آموزشی داشته و نه منفعتی توانسته به مسئولان آن برساند و به عنوان  ابر پروژه ای میلیادی رها شده است.

تصمیمات اشتباه در احداث یک پردیس میلیاردی

دانشگاه آزاد مرکز یاسوج که طی دهه های 80 و 90 بیشترین سود و منفعت خود را از وجود دانشجو یان داشت،برای پیشبرد اهداف خود در دانشجو پروی اقدام به احداث این پردیس در ورودی شهر یاسوج از سمت شیراز کرد که ناآگاه با افول این دانشگاه  و تعدد دانشگاههای دیگر ، این اقدام به جز صرف هزینه زیاد و هدررفت بیت المال چیز دیگری برای آن نداشت.

 

احداث بدون راهبرد و برنامه این پردیس به گونه ای بوده که مسئولان این دانشگاه در سطح کشوری از جمله  رئیس دانشگاه آزاد کشور از احداث بدون مطالبه و راهبرد آن انتقاد کرده اند.

وقتی بی برنامگی حرف اول را می زند؟

دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه ازاد اسلامی کشور در بازدید از پردیس میلیاردی در مرکز استان  به خبرنگاران گفته بود، ساخت ۶۰ هزار متر مربع سازه آموزشی درشرایط سخت تحریم های اقتصادی آن هم در شهری که ظرفیت‌های موجودش پر نشده ناشی از بی برنامگی است.

 

طهرانچی در این این بازدید با انتقاد از مسئولان سابق این دانشگاه در احداث این پروژه گفته  بود، براساس مطالعات انجام شده پردیس دانشگاه آزاد در یاسوج حتی فراتر از نیاز‌ها و ظرفیت آموزشی کل این استان  بوده و اصلا مورد نیاز نبوده و نیست.
وی به کمبود دانشجو در این استان نیز اشاره کرده و گفته بود، درحالیکه بخشی از ۴۰ هزار متر مربع فضای آموزشی موجود در  پردیس شماره یک دانشگاه آزاد یاسوج خالی و با کاهش دانشجو روبرو است، مسئولان اسبق بدون مطالعه اقدام به ساخت مجموعه‌ای عریض و طویل کردند که نتیجه‌ای جز هدر رفت سرمایه ملت و بدبینی در پی نداشته است.

خیانت به مردم با احداث یک پروژه ای میلیاردی
همچنین دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بازدید از این پروژه بزرگ میلیاردی، رها شدن پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج را خیانت به مردم و بر اثر بی تدبیری دانسته بود.

 

سورنا ستاری در بازدید از پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با اشاره به اینکه نباید چنین فضاهای مناسبی بلااستفاده بماند گفته بود، آمادگی داریم تا واحد های فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را به این مکان انتقال بدهیم.

هم چنین رحیم اکرامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در این زمینه به خبرنگاران گفته است، در سال 1387 این زمین تحت عنوان قرارداد اجاره به شرط تملیک، از سوی منابع طبیعی به دانشگاه آزاد اسلامی واگذار و در سال 1388 اولین عملیات اجرایی جهت ساخت‌وساز در آن آغاز شده است.

وی ادامه داد است، این سایت به وسعت بیش از 38 هکتار بوده و حدود 60 هزار مترمکعب از آن تحت عملیات ساخت‌وساز قرار گرفته و از این مجموعه حدود 23 هزار مترمکعب به دانشگاه تحویل داده شده و مابقی هم به صورت نیمه‌تمام رها شده‌اند.

سهل‌انگاری در حفظ و نگهداری از اموال دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد یاسوج با انتقاد از سهل انگاری در حفظ و حراست از این پردیس نیز گفته است،متاسفانه مدیران قبلی  تلاشی برای حفظ این سایت نکردنه اند و درواقع نه‌تنها ساختمان‌ها و سازه‌هایی که نیمه‌تمام بوده بلکه بسیاری از پروژه های تمام رسیده این پردیس از شدت برف، گرما و بارش‌ها در طول این 8 سال آسیب جدی دیده اند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با تأکید بر استفاده منقول از این پردیس گفته است،  این مجموعه هم برای صنعت گردشگری علمی، فرهنگی استان و هم برای رشد علمی کشور مفید خواهد بود و معتقدم این مجموعه باتوجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته می‌تواند در توسعه استان از نظر علمی و همچنین اشتغالزایی جوانان نیز تاثیر‌گذار باشد.

سود مردم کجای این پروژه است؟

حال جواب سئوال اینجا چرا این پروژه میلیاردی در این شرایط تحریمی با این هزینه میلیاردی احداث شد و چرا امروز بعد از یک دهه همچنان راکد و بدون استفاده رها شده و به جزتخریب و مستهلک شدن چیزی از آن بجای نمانده است.


انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج دانشگاه آزاد یاسوج رئیس دانشگاه آزاد پروژه میلیاردی پردیس میلیاردی یک پروژه رها شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به رهاسازی زباله‌ها و نخاله‌ها توسط برخی هموطنان در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها گفت: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسن نامی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام با بیان اینکه مردم مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی هستند، گفت: مردم همچنین در همه صحنه ها و عرصه ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به تشکیل قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور، افزود: باید از ظرفیت مردم برای کاهش مخاطرات حوادث استفاده شود.

نامی ضمن تقدیر از تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در 2 سال اخیر، گفت: متاسفانه بعضی افراد با رهاسازی زباله ها و نخاله ها در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل ها موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش های شدید در سطح کشور می شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه رهاسازی نخاله در حاشیه شهرها، در واقع به‌مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از 20 هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله ها هزینه شده است.

 وی ادامه داد: در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل تخصیص خواهد یافت.

نامی به ضرورت کار مردمی در حوزه مدیریت بحران برای کاهش مخاطرات حوادث غیرمترقبه اشاره کرد و گفت: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور در راستای فرهنگ‌سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد تشکیل شده است.

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده صنایع از پساب طبق قانون بودجه 1403 اشاره کرد و افزود: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی باید به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

نامی با تاکید بر فرهنگ سازی برای نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر کاشت درخت و نهال با توجه به لزوم توسعه فضای سبز تاکید داشته‌اند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به اهمیت بالای آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی گفت: احداث سدهای زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان به خوبی در دست اقدام است،گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند و فصلی مفید و پرفایده است.

نامی با اشاره به لزوم تدوین نقشه دیجیتالی شهر ایلام که لایه‌های مکان‌محور در معرض خطر سیلاب در مسیر مسیل ها در آن مشخص باشد، گفت: تهیه این نقشه لازم است تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل ها و مسیر رودخانه ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست 10 هزار میلیارد ریال برای زیرساخت های حوزه مدیریت بحران استان ایلام در بخش های مختلف اختصاص یافت.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان
  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت