Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: در راستای توسعه صنعت گوهرتراشی لرستان، شهرستان‌های دلفان و کوهدشت پایلوت ‌نعت گوهرتراشی استان می‌شوند. - اخبار استانها -

بهزاد منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، اظهار داشت: در زمینه توسعه صنعت گوهر تراشی استان با ایمیدرو به توافقاتی رسیده‌ایم و در این راستا بناست شهرستان‌های دلفان و کوهدشت پایلوت این صنعت در استان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ایجاد کارگاه‌های آموزش گوهرتراشی در این شهرستان‌ها، افزود: به زودی کارگروه استانی تشکیل و افرادی که به صورت پراکنده در سراسر استان در این رشته در حال فعالیت هستند در قالب انجمن یا اتحادیه ساماندهی می‌شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: تلاش می‌شود فعالان استانی این صنعت با فعالان کشور و انجمن ملی گوهرتراشی ارتباط بگیرند تا صنعت گوهرتراشی استان نیز توسعه یابد.

وی بیان کرد: تامین کارگاه‌های این رشته و تسهیلات مورد نیاز برای فعالان گوهرتراشی در دستور کار قرار می‌گیرد و امیدواریم بتوانیم زنجیره تولید از واحد تولیدی تا عرضه در بازار را طراحی و تدوین کنیم.

کارآفرینی با سنگ‌های قیمتی/وقتی "جان دادن" به تکه‌های سنگ منبع درآمد می‌شود مرکز گوهرتراشی در گناباد افتتاح شد/ بودجه 3.5 میلیاردی وزارت کشور برای حاشیه شهر روایت بانوی گوهرتراش از اشتغالزایی برای 11 نفر/ گوهرتراشی؛ چرا و چگونه؟

منصوری گفت: برای تشکیل یک اتحادیه به 100 نفر نیاز است و حدود 60 نفر به صورت پراکنده در کل استان در حال فعالیت هستند که امیدواریم در قالب اتحادیه یا انجمن فعالان این صنعت را ساماندهی کنیم. نگاه ما در این زمینه نگاه سند ملی و تعیین جایگاه استان در سند ملی گوهرتراشی است.

وی تصریح کرد: گوهرتراشی هنر تبدیل سنگ‌های معدنی به زیورآلات است، تاریخ این هنر به هزاران سال قبل باز می‌گردد و با توجه به اینکه استان لرستان دارای معادن غنی سنگ‌های معدنی است درصورت برنامه‌ریزی مناسب می‌تواند به قطب‌ گوهرتراشی کشور تبدیل شود.

انتهای پیام/642ُ

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان

ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان رویکرد مدیریتی صحیح نکته بارز موفقیت این مجموعه است، گفت: این شیوه سرمایه‌گذاری از مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا محسوب می‌شود، اتفاقی که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی است.
شفقت انجام کار‌های پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار مجموعه حتی نژاد دامی که وارد کرده به نژاد ایرانی تغییر داده است.
وی با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای لرستان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.
استاندار لرستان با اشاره به بهره‌برداری از شهرک صنعتی کشت و صنعت، گفت: ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت ضروری است.
شفقت بیان کرد: با توجه به سطح اراضی کشت و صنعت فجر صفای لرستان توسعه گیاهان دارویی و فرآوری در دستور کار قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: مردم می‌توانند با توجه به درآمد قابل توجه کشت و فروش گیاهان دارویی اقدام کنند به کشت و توسعه گیاهان دارویی روی بیاورند.
به گفته استاندار لرستان بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه استان ظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد.
شفقت گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.
وی بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبت عنوان کرد و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟