Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آذربایجان شرقی از نبود پرمصرفی در میزان مصرف کودهای یارانه‌ای ازته، فسفاته و پتاسه طی سالهای اخیر به استناد آمار و اطلاعات موثق، دراستان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز، مهندس جمشید باقریان در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: میزان مصرف شده این کودها همواره کمتر از میزان توصیه شده توسط مؤسسه تحقیقات خاک‌ وآب بوده و نیاز کشور به انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه هر سال توسط مؤسسه تحقیقات خاک ‌و آب کشور به وزارت جهادکشاورزی اعلام و مقادیر کودهای موردنیاز به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اعلام و به استانها ابلاغ می‌شود ودراستان آذربایجان شرقی نیز میزان کود مورد نیاز سالانه توسط سازمان جهادکشاورزی به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اعلام و این شرکت کود مورد تعهد را تأمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه میزان نیاز کشور به کودهای ازته، فسفاته و پتاسه مطابق ابلاغ مؤسسه تحقیقات خاک ‌و آب کشور به طور متوسط 4.5 میلیون تن در سال است، بیان کرد:این در حالی است که مصرف کودهای مذکور طی یک دهه اخیر سالانه هیچگاه به 3 میلیون تن نرسیده است بر این اساس در سال 1400 تعهد شرکت برای تهیه کودهای یارانه‌ای در استان آذربایجان شرقی مقدار 99 هزار و 500 تن بودکه تا تاریخ 20/10/1400 مقدار 76 هزار و 400 تناز این سهمیه تامین شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 11درصد رشد داشته است.

مهندس باقریان افزود: از مقدار تامین شده تا تاریخ فوق الذکر 63 هزار و 700 تن بین کشاورزان و بهره برداران توزیع شده که این مقدار توزیع نسبت به توزیع سال گذشته حدود 8 درصد افزایش نشان می دهد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آذربایجان شرقیدر ادامه تصریح کرد: با وجود مصرف پایین کودهای فسفاته و پتاسه در کشور در سالهای گذشته، با 5 برابر شدن قیمت کودهای مذکور از ابتدای سال 1399 به علت تغییر نرخ ارز تخصیصی از رسمی به نیمایی، میزان مصرف این دو نوع کود مجدداً کاهش یافته و با مقادیر توصیه شده توسط مراکز تحقیقاتی فاصله بیشتری پیدا کرده است.

مهندس باقریان با اشاره به نقش کودهای شیمیایی در کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی به لزوم توجه به ارتقاء سطح سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: هم اکنون کم مصرفی در کودهای فسفاته و پتاسه به یکی از دغدغه‌های مهم کارشناسان و مدیران بخش کشاورزی تبدیل شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در خصوص مصرف کود اوره بیان کرد: میزان ازت توصیه شده توسط مؤسسه تحقیقات خاک ‌و آب برای کشور سالیانه بین 2.5 تا 2.7 میلیون تن است و این در حالی‌است که به طور متوسط مصرف کود اوره در کشور طی یک دهه اخیر همواره کمتر از 2 میلیون تن در سال بوده است و بیشترین میزان مصرف کود اوره در سال 1399 نیز بین 300 تا 500 هزار تن کمتر از مقادیر توصیه شده توسط مؤسسه تحقیقات خاک ‌و آب بوده است لذا در کود اوره نیز ما دچار پٌرمصرفی نیستیم.

مهندس باقریان درخصوص کیفیت کودهای شیمیایی تدارک شده توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تصریح کرد: فرایند تأمین، توزیع و مصرف کودهای تدارک شده در چارچوب «سامانه کنترل کیفی» با نظارت کامل صورت گرفته و از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار است و چنانچه کودی دارای کیفیت نامناسب باشد به طور سیستماتیک شناسایی و از چرخه توزیع خارج می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزیاستان آذربایجان شرقی،وی نتایج مثبت حاصل از آزمایشات مستمر مؤسسات تحقیقاتی و نظارتی از انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را مؤید کیفیت بالای کودهای تدارک شده توسط دولت دانست و ضمن اطمینان‌ بخشی به کشاورزان گفت: از کلیه بهره‌برداران درخواست می‌شود ضمن رعایت نکات فنی در مصرف نهاده‌ها مطابق دستورالعملهای فنی ابلاغی، کودهای مورد نیاز خود را صرفاً از شبکه رسمی فروش به ویژه کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مستقر در شهرستانها تهیه کنند. ش/ ایازی خبرنگار آریا در تبریز

 

 

 

 


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان استان آذربایجان شرقی توصیه شده توسط فسفاته و پتاسه میزان مصرف میلیون تن مصرف کود کود اوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان

تین نیوز

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: مدت زمان ارسال درخواست شرکت های دانش بنیان برای دریافت تسهیلات حمایتی سازمان هواپیمایی کشوری تمدید شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو از تمدید مدت زمان ارسال درخواست شرکت های دانش بنیان برای دریافت تسهیلات حمایتی سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد و گفت: با عنایت به منویات مقام معظم رهبری درخصوص راهبرد حمایت از شرکت های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیر نظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش تر با محدودیت های ناشی از تحریم های ظالمانه و غیرقانونی این صعنت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت های آنان ایجاد کند.

یازرلو افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت های دانش بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: از شرکت های دانش بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B2n.ir/caa1 ارائه کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چه بود؟
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چیست؟
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند