Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: به دلیل نبود پایانه تخصصی صادراتی، بسیاری از صنایع‌دستی گلستان از گمرک سایر استان‌ها صادر می‌شود که آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ رحمان فرمانی اظهار کرد: به دلیل نبود پایانه تخصصی صادراتی، بسیاری از صنایع‌دستی گلستان از گمرک سایر استان‌ها صادر می‌شود که آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمار صادرات محصولات صنایع‌دستی استان بر دو اساس رسمی از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) تهران و یا به‌صورت چمدانی گردآوری می‌شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان اضافه کرد: آمار صادرات صنایع‌دستی استان از گمرک، در پایان سال قابل‌ارائه است و میزان صادرات چمدانی محصولات صنایع‌دستی استان نیز در هر فصل از طریق خود اظهاری هنرمندان و صنعتگران و صحت سنجی آن توسط کارشناسان صنایع‌دستی با استفاده از فاکتورهای فروش، محاسبه می‌شود.

وی تصریح کرد: هنرمندان استان گلستان همه‌ساله بخشی از تولیدات خود را از طریق واسطه‌ها و یا به‌صورت چمدانی به سایر کشورها صادر می‌کنند که این موضوع با توجه به شیوع کرونا ویروس و تضعیف همه بخش‌های تولیدی و فروش، بازرگانی خارجی تا حد زیادی تحت شعاع این معضل قرارگرفته است.

فرمانی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰، میزان تقریبی صادرات چمدانی تولیدات صنایع‌دستی هنرمندان و صنعتگران استان ۱۰۱ هزار و ۶۷۴ دلار بوده است.

وی بیان کرد: گلیم و گبه، فرش چرم، زیورآلات ترکمن، رودوزی سنتی، پارچه دستبافت و جاجیم از عمده محصولات صادراتی صنایع‌دستی استان گلستان است که از طریق واسطه‌ها و به‌صورت چمدانی به کشورهای ایتالیا، آلمان، ژاپن، ازبکستان، عراق، قزاقستان، ترکیه، استرالیا، بحرین، کانادا و روسیه و غیره صادرشده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در ادامه گفت: بازاریابی مناسب درزمینه صادرات، دریافت مشاوره از تاجران خبره استان، تشکیل انجمن هنرمندان باهدف افزایش صادرات محصولات صنایع‌دستی، تقویت تشکل و موسسه‌های فعال درزمینه صادرات، حضور هنرمندان در دوره‌های آموزشی اتاق بازرگانی، عضویت در اتاق بازرگانی و اخذ کارت بازرگانی ازجمله راهکارهای تقویت صادرات تولیدات هنرمندان صنایع‌دستی استان گلستان است که معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان پیگیری و همکاری با هنرمندان استان را در این زمینه‌ها جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده است.

فرمانی گفت: این معاونت با همکاری هنرمندان استان و با تعامل سازنده اتاق بازرگانی گرگان به دنبال تشکیل انجمن هنرمندان صنایع‌دستی باهدف افزایش فروش و صادرات محصولات هنرمندان استان است.

وی در پایان تأکید کرد: استان گلستان دارای صنایع‌دستی متنوعی است که می‌توان با رفع دغدغه فروش داخلی و خارجی هنرمندان و صنعتگران این حوزه، زمینه رونق بخشیدن به تولید و تداوم پایدار این نوع کسب‌وکار را فراهم کرد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا گمرک فرودگاه امام گردشگری استان گلستان ویروس دلار فرش کانادا روسیه گلستان صنایع دستی گلستان صنایع دستی استان هنرمندان استان استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور