Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:17:42 GMT

پایانِ دوره آموزش زبان فارسی در ژاپن

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۳۴۱۶۱

پایانِ دوره آموزش زبان فارسی در ژاپن

هجدهمین دوره (پنجمین دوره فضای مجازی) آموزش زبان و ادبیات فارسی با استقبال علاقه‌مندان ژاپنی به پایان رسید.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی بنیاد سعدی، هجدهمین دوره سلسله (پنجمین دوره فضای مجازی) آموزش زبان و ادبیات فارسی توسط رایزنی فرهنگی ایران به‌عنوان نماینده بنیاد سعدی در ژاپن، با استقبال علاقه‌مندان ژاپنی به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره آموزشی، ۱۰۹ نفر از فارسی‌آموزان و علاقه‌مندان ژاپنی در مقطع بزرگسالان حضور داشتند. ضمن آن‌که دوره ویژه کودکان و نوجوانان نیز به‌صورت مستقل برگزار شد و مجموعاً ۱۲۰ فارسی‌آموز درس‌های مربوطه را دریافت کردند.

حسین دیوسالار رایزن فرهنگی ایران در ژاپن در این‌باره گفت: در این دوره نیز همچون گذشته، برگزاری کلاس‌های آموزشی با استقبال فراوان علاقه‌مندان ژاپنی مواجه شد و به‌دلیل شیوع کرونا و اجرای برنامه‌های آموزشی در فضای مجازی، شاهد حضور جدی و بیشتر فارسی‌آموزان علاوه‌بر توکیو، از دیگر شهرهای ژاپن هستیم ضمن آن‌که تعدادی از ژاپنی‌هایی که در کشورهای دیگر نیز حضور دارند در این برنامه‌ها حضور یافتند.
نماینده بنیاد سعدی در ژاپن ادامه داد: در این دوره ۱۷ کلاس به‌صورت هفتگی، برخط و سطح‌بندی‌شده به‌همراه منابع آموزشی به اجرا درآمد که این کلاس‌ها علاوه بر دیگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی‌ست و خوشبختانه شاهد حضور فرهنگ‌دوستان ژاپنی از شهرهایی مانند هیروشیما، هوکایدو، ناگویا، ایباراکی، سایتاما و … هستیم و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده شاهد افزایش شرکت‌کنندگان از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین مناطق ژاپن باشیم.

به گفته دیوسالار پس از شیوع کرونا، رایزنی فرهنگی که دوره‌های خود را به‌صورت حضوری برگزار می‌کرد، فعالیت‌های آموزشی را به‌صورت مستمر و تاکنون در فضای مجازی ادامه داده و ثبت‌نام نوزدهمین دوره بزرگسالان و سومین دوره کودکان و نوجوانان نیز آغاز شده که به‌زودی کلاس‌های مربوطه آغاز خواهد شد.

با توجه به رشد حضور شرکت‌کنندگان در فضای مجازی، تعداد کلاس‌ها نیز توسعه پیدا کرده ضمن آن‌که به‌منظور ارائه خدمات بهتر به فرزندان عزیز هموطنان ایرانی و یا ایرانی– ژاپنی، دوره‌های ویژه کودکان و نوجوانان نیز از سوی رایزنی فرهنگی و نماینده سعدی در ژاپن اجرایی شده‌است.

 ‌انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايران ژاپن زبان فارسی فارسی آموزی بنیاد سعدی علاقه مندان ژاپنی فضای مجازی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان