Web Analytics Made Easy - Statcounter

طولانی‌ترین خط لوله گاز از زیر دریا در خاورمیانه برای گازرسانی به قشم به همت شرکت مهندسی و توسعه گاز اجرایی می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت و حسین سلیمی، مجری طرح خط انتقال گاز ششم سراسری روز پنجشنبه (۲۳ دی‌ماه) از پروژه خط لوله ۳۰ اینچ «بندرعباس - لافت - گورزین» و  انشعاب  ۱۶ اینچ شهرک  صنعتی خلیج فارس بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان سیدآبادی، مسئول این پروژه در جریان این بازدید گفت: انشعاب ۱۶ اینچ، به طول ۱۳ کیلومتر از خط لوله هفتم سراسری منشعب می‌شود و برای گازرسانی به شهرک صنعتی خلیج فارس، دیگر صنایع و پاسخگویی به توسعه‌های آینده استفاده می‌شود.

وی درباره خط لوله ۳۰ اینچ «بندرعباس - لافت - گورزین» توضیح داد: این خط لوله ۵۸ کیلومتری از بندرعباس آغاز شده و به سمت گورزین ادامه پیدا می‌یابد؛ گورزین یکی از روستاهای جزیره قشم است  و برای رسیدن به این منطقه باید از خلیج فارس به‌صورت عبور خط لوله از زیر بستر دریا، رودخانه‌ها و کانال‌ها (HDD) بگذریم. 

عبور از آب‌های خروشان خلیج فارس و گازرسانی به قشم

مسئول این پروژه در تشریح اهمیت عبور بخشی از خط لوله ۳۰ اینچ «بندرعباس - لافت - گورزین» از آب‌های خروشان خلیج فارس اظهار کرد: برای نخستین‌بار در دنیا یک خط لوله انتقال گاز ۳۰ اینچی در گستره‌ای به طول سه کیلومتر از زیر آب می‌گذرد که دستیابی به این موفقیت، یک رکورد منحصربه‌فرد را در گنجینه افتخارهای صنعت گاز کشور ثبت می‌کند.

سیدآبادی ادامه داد: بهره‌گیری از فناوری پیشرفته HDD در این سطح، تاکنون در کشورهای معدودی در دنیا تجربه شده است که اکنون شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با تکیه بر توان شرکت‌های توانمند داخلی درصدد است این پروژه را عملیاتی کرده و نام ایران را وارد باشگاه کشورهای صاحب این فناوری مدرن کند. 

وی تصریح کرد: اکنون تجهیز کارگاه و خرید تجهیزات لازم برای انجام این عملیات بزرگ انجام شده و در یک یا دو ماه آینده، دستگاه‌های HDD در منطقه مستقر می‌شوند.

مسئول این پروژه ادامه داد: با گازرسانی به جزیره قشم، شهرک صنعتی، نیروگاه قشم و کارخانه‌های موجود و صنایع آتی از گاز بهره‌مند و امکان توسعه بیشتر در این جزیره زیبا فراهم می‌شوند.

تبلور شعار گاز؛ محور توسعه

سیدآبادی انجام پروژه «بندرعباس - لافت - گورزین» و انشعاب ۱۶ اینچ شهرک صنعتی خلیج فارس  را از مصادیق تبلور شعار «گاز، محور توسعه» خواند و افزود: با تغذیه پایدار شهرک صنعتی خلیج فارس  و واحدهای صنعتی جزیره قشم، اشتغال‌زایی خوبی برای ساکنان این نواحی ایجاد می‌شود و رسالت دولت و شرکت ملی گاز ایران در کاهش محرومیت‌زدایی و امیدبخشی به مناطق مختلف کشور محقق می‌شود.

وی از پیشرفت ۴۰ درصدی این پروژه مهم خبر داد و گفت: این پروژه شامل سه ایستگاه شیر بین راهی، یک لانچر و ریسیور ۳۰ اینچ، یک لانچر و ریسیور ۱۶ اینچ و یک ایستگاه PCS است که از این نظر نیز رکورددار استفاده از تعداد بسیاری ایستگاه در یک پروژه است.

حل و فصل چالش تحصیل اراضی با بهرهمندی از رویکرد تعاملی 

مسئول این پروژه در تشریح چالش‌های پروژه به دشواری حل و فصل بحث تحصیل اراضی پرداخت و بیان کرد: رایزنی‌های متعدد با نیروی هوایی ارتش و سازمان بنادر و دریانوردی در تهران و هرمزگان و استفاده از منطق قوی و بیان مستدل در نشست‌های مشترک، سبب شد گرفتن مجوزهای مربوطه بدون تحمیل هزینه بالا و پیاده‌سازی واریانت انجام شود. 

عبور از رودخانه خروشان کشار

سیدآبادی در تشریح موانع طبیعی این پروژه گفت: در این پروژه افزون بر عبور از خطوط لوله گاز، آب، نفت و فیبر نوری با رودخانه خروشان کشار نیز تقاطع داشتیم که دو بار با انجام عملیات CCW از آن عبور کردیمT گذر از این رودخانه که عرض ۲۵۰ متری دارد، بسیار دشوار بود و به‌دلیل نزدیکی به دریا، مرتب آب خلیج فارس به این رودخانه سرازیر می‌شد و بالابودن سطح آب، عملیات اجرایی را سخت می‌کرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گازرسانی جزیره قشم صنعتی خلیج فارس مسئول این پروژه شهرک صنعتی ۳۰ اینچ ۱۶ اینچ خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اصغر اسماعیلی افزود: بخشی از این پروژه های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان بیجار، زنجان دندی تخت سلیمان، زنجان بناب، منجیل، سه راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می شود.

اسماعیلی راه و حمل و نقل را یکی از مولفه های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل ونقل شناخته می شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت های حمل ونقل جاده ای است.

وی نگهداری راه ها اعم از راه های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل ونقل جاده ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان در ادامه به هزینه های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت های اعتباری باید از ظرفیت های خارج از اعتبارات دولتی که می تواند به پروژه ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان