Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمود الله‌مرادی عصر امروز در دیدار دبیران ستادهای امر به معروف و نهی از منکر کردستان با نماینده ولی‌فقیه در استان، ترویج معروفات و پیشگیری از منکرات را جزو وظایف ستاد امر بمعروف دانست و افزود: ستاد امر بمعروف ستاد مچ‌گیری نیست بلکه روش‌مند و ایجابی و با تمرکز بر فعالیت‌های فرهنگی انجام وظیفه می‌کند و فعالیت‌های سلبی را تعطیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاثیرگذار بودن فریضه امر بمعروف و نهی از منکر در میان مردم اظهار کرد: آمار شرکت‌کننده ها و افراد داوطلب آموزش در زمینه این فریضه الهی رو به افزایش است.

الله‌مرادی رویکرد ستاد امربمعروف را بر محور آموزش دانست و افزود: تخلفات و منکرات زیادی به ستاد امر بمعروف گزارش می‌شود از آنجا که حفظ آبرو حیثیت افراد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است اجازه نخواهیم داد که آبروی افراد جامعه از بین برود.

وی با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور بر فسادستیزی و پاک‌دستی مسوولان دولتی تصریح کرد: دبیران ستاد امر بمعروف در راستای ترویج معروفات و پیشگیری از اشاعه منکرات و فساد در جامعه بویژه در محیط اداری و در رابطه با مسوولان تذکرات لازم را ارایه دهند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان وضعیت اقتصادی مردم را نگران کننده دانست و گفت: مسوولان باید خدمتگذار و پاسخگوی مردم باشند.

وی تاکید کرد: در زمینه انتصاب مسوولان باید بهترین افراد در راس مدیریت قرار گیرند.

الله‌مرادی بر بکارگیری نخبگان شهرستان‌ها در راس مدیریت‌ها تاکید کرد.

وی با عنوان اینکه دولت در کردستان باید نماد مردم و نظام اسلامی باشد یادآورشد: مسوولیت باید به افرادی واگذار شود که در راستای حفظ و ترویج ارزش‌های انقلاب تلاش کنند اگر مسوولی تنها برای رئیس شدن مسوولیت می‌گیرد باید کناره‌گیری کند.

وی زیرسوال بردن خدمات دولت و کمرنگ جلوه دادن خدمات نظام در استان را آب ریختن در آسیاب دشمنان نظام دانست.

الله‌مرادی ستاد امر بمعروف را همراه و همدل دولت دانست و خواستار عنایت ویژه استاندار کردستان به امربمعروف و ستاد امربمعروف در استان شد.

به گفته وی، ۵۰ هزار نفر با ستاد امر بمعروف ارتباط مستقیم دارند که در راستای ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز ستاد امر بمعروف الله مرادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به شیخ علیرضا پناهیان ادامه می‌دهد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

tags # سید ابراهیم رئیسی ، علیرضا پناهیان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • بزرگداشت شهیدان برای آینده نظام ضروری است
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • آیا با عدالت نسبتی داریم؟/ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به پاکستان/اشاعه ايران‌هراسي يا تبليغ بازدارندگي؟