Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بیش از ۱۱ ماه است که مدیران و آموزش‌دهندگان مراکز یاددهی و یادگیری در خراسان رضوی طلبکار هستند اما هیچ مبلغی به این افراد پرداخت نشده است.

مصطفی اسدی در مراسم اختتامیه دوره ضمن خدمت نهضت سوادآموزی کاشمر با بیان اینکه تعداد مراکز یادگیری از پنج مرکز در سال ۹۵ به ۱۰۸ مرکز افزایش یافته، افزود: با توجه به فعالیت ۴۵۶ مرکز یادگیری در کشور، در حال حاضر یک‌پنجم این مراکز در خراسان رضوی فعال بوده و حدود ۷۰۰۰ نفر نیز در حال فراگیری آموزش‌های مهارتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر افزایش بودجه نهضت سوادآموزی اظهار کرد: به دلیل اینکه آموزش‌ها نتیجه‌محور و قبولی‌محور است، یک سال بعد حقوق آموزش‌دهندگان و همکاران را پرداخت می‌کنیم. این فرایند پرداخت حقوق یک نقیصه بسیار بزرگ است.

معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: اگر سازمان برنامه بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی بودجه سازمان نهضت سوادآموزی کشور که در مجموع حدود ۵۰۰ میلیارد تومان می‌شود را به موقع پرداخت کند، بسیاری از بودجه‌های صرف پرداخت دیون نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر چند در نهضت سوادآموزی استان حدود ۴۰۰۰ نفر از هشت سال قبل مشغول به خدمت هستند اما تاکنون تنها برخی از اینان استخدام شده‌اند. به طور دقیق‌تر از این ۴۰۰۰ نفر ۱۵۰۰ معلم در خراسان رضوی و ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر در کل کشور در سف استخدام باقی مانده‌اند. با توجه به ردیف استخدامی ۳۴ هزار و ۶۰۰ نفری که بر اساس قانون برای جذب معلمان نهضت سوادآوزی اختصاص یافته، اگر طی سه سال و در هر سال بین ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ نفر جذب شوند، می‌توان تمام این جمعیت را استخدام کرد.

اسدی با اشاره به آموزش مربیان نهضت سوادآموزی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در خراسان رضوی ۱۳۲ کلاس برای این منظور برپا و در آن ۲۹۶ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت دوره برگزار شده است.

برای جبران کمبود معلم به ۱۵ سال زمان نیاز داریم

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: اگر در رای اعتماد دادن به وزیر فعلی آموزش و پرورش مخالفت داشتم، به این دلیل بود که معتقد بودم جوهره از بین بردن تبعیض و تفاوت‌ها بین معلمان، نهضتی‌ها، خرید خدمتی‌ها و... را ندارد.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل سیستم آموزشی کشور تفاوت گذاردن بین معلمان رسمی، شرکتی، مربیان ماده ۲۸ و... است، افزود: هر چند در کشور با کمبود ۲۰۰ هزار معلم مواجه هستیم اما به دلیل اینکه طی هشت سال گذشته بی‌مهری‌های بسیاری به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی شد، به همین خاطر اگر از همه ظرفیت این دانشگاه‌ها هم استفاده کنیم، باز هم نمی‌توان این کمبود را جبران کرد. هر چند اگر بخواهیم کمبود ۲۰۰ هزار معلم را جبران کنیم، حداقل به ۱۵ سال زمان نیاز است اما می‌توان با استخدام نهضتی‌ها این کمبود را سریع‌تر جبران نمود.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدوارم روزی برسد که معلمان بی‌دغدغه باشند و کاری جز تربیت و آموزش مربی‌گری برای دانش‌آموزان نداشته باشند.

آموزش‌دهندگان پروتکل‌های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند

فرماندار کاشمر در ادامه این نشست گفت: با توجه به اینکه اکنون ۲۵ نفر در بیمارستان بستری هستند، از آموزش‌دهندگان و مربیان خواسته می‌شود پروتکل‌های بهداشتی را بیش از این رعایت کنند.

مسلم ساقی با بیان اینکه به دلیل روند مطلوب واکسیناسیون در شهرستان طی ۲ ماه گذشته فقط یک نفر فوتی داشته‌ایم، افزود: در شرایط امروز بیش از هر زمان دیگری به آموزش نیاز داریم؛ اگر به این یقین و باور برسیم که سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش هزینه نیست، اتفاقات بسیار خوبی می‌افتد.

ثبت‌ نام ۹۶۳ نفر در دوره‌های تربیت مربی نهضت سوادآموزی

رئیس نهضت سوادآموزی کاشمر هم به عنوان سخنران دیگر این نشست گفت: امسال از مجموع ۱۲۰ مربی سوادآموزی ۱۰۸ نفر موفق شدند در فعالیت‌های سوادآموزی با ما همکاری کنند.

کاظم عابدی کل ثبت نامی‌های امسال را ۹۶۳ نفر اعلام کرد و افزود: ۲۲ نفر این افراد کسانی بودند که به این دوره‌ها احساس نیاز کردند و به صورت متفرقه ثبت‌نام نموده‌اند.

وی بیان کرد: به جز این ۲۲ نفر ۸۳۹ نفر از ثبت‌ نام شوندگان زن و ۱۰۲ نفر مرد بوده‌اند که در قسمت زنان سن ۵۹ نفر بالای ۵۰ سال، ۳۶۵ نفر بین ۴۰ تا ۵۰ سال، ۳۳۶ نفر حدود ۳۰ تا ۴۰ سال و ۷۸ نفر در بازه ۲۰ تا ۳۰ سال و یک نفر نیز ۱۵ ساله بوده‌اند.

رئیس نهضت سوادآموزی کاشمر عنوان کرد: در قسمت مردان بالای ۴۰ سال ۳۶ نفر، بین ۳۰ تا ۴۰ سال ۵۵ نفر، از ۲۰ تا ۳۰ سال ۱۰ نفر و یک نفر ۱۲ ساله نیز در این دوره‌ها ثبت‌ نام کرده‌ایم.

در پایان مراسم از آموزش‌دهندگان برتر نهضت سوادآموزی کاشمر تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها نهضت سوادآموزي کاشمر خبرهای شهرستان کاشمر خراسان رضوی آموزش دهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازی که «هوش مصنوعی» دربارۀ این نقاشی 500 ساله کشف کرد

هوش مصنوعی (AI) را می‌توان برای دیدن جزئیات تصاویری که از چشم انسان دور می‌مانند، آموزش داد. اکنون یک ابزار هوش مصنوعی، چیز غیرمعمولی را در مورد یک چهره در نقاشی رافائل شناسایی کرده: بخشی از این نقاشی را رافائل نکشیده است.

به گزارش فرادید، چهره مورد بحث متعلق به سنت جوزف است که در سمت چپ بالای تابلوی معروف به مدونا دلا روزا (یا بانوی گل سرخ) دیده می‌شود. 

در واقع محققان مدت‌هاست بر سر اینکه آیا این نقاشی واقعاً اثر رافائل است یا خیر بحث کرده‌اند. نتیجه‌گیری درباره منشأ یک اثر هنری به شواهد مختلفی نیاز دارد، با این حال روش جدیدتر تحلیل مبتنی بر الگوریتم هوش مصنوعی به حمایت از کسانی آمده که فکر می‌کنند دست‌کم برخی از ضربات به دست هنرمند دیگری انجام شده است. 

محققان بریتانیایی و آمریکایی یک الگوریتم تجزیه و تحلیل سفارشی را بر اساس آثاری که می‌دانیم نتیجه روش ویژه‌ی قلموکاری این استاد ایتالیایی است، توسعه دادند. 

حسن اوگیل، ریاضیدان و دانشمند کامپیوتر از دانشگاه برادفورد در بریتانیا، ماه دسامبر، پس از انتشار یافته‌های محققان توضیح داد: «با استفاده از تجزیه و تحلیل ویژگی‌های عمیق، از تصاویر تأیید شده نقاشی‌های رافائل استفاده کردیم تا کامپیوتر را آموزش دهیم که سبک او را تا حد بسیار دقیقی تشخیص دهد، از ضربه‌های قلم مو گرفته تا پالت رنگ، سایه‌ها و هر جنبه‌ای از کار.» 

«کامپیوتر نسبت به چشم انسان، سطوح عمیق میکروسکوپی را می‌بیند.» 

فرآیندهای یادگیری ماشینی معمولاً باید با مجموعه وسیعی از نمونه‌ها آموزش داده شوند، چیزی که همیشه در مورد آثار یک هنرمند تک در دسترس نیست. تیم در این مورد، برنامه از پیش آموزش‌دیده‌ای را که Microsoft به نام ResNet50 توسعه داده بود، همراه با یک تکنیک یادگیری ماشینی سنتی به نام Support Vector را اصلاح کرد. 

قبلاً ثابت شده بود این روش در شناسایی نقاشی‌های رافائل دارای دقت ۹۸ درصدی است. معمولاً آموزش روی عکس‌های کامل داده می‌شود، اما این بار آموزش روی جزئیات صورت‌ها متمرکز بود.

مدونا، کودک و سنت جان همگی آثار خلق‌شده رافائل در نظر گرفته می‌شوند، اما در مورد سنت جوزف اینطور نیست. محققان خاطرنشان می‌کنند در بحث‌های قبلی درباره اصالت این نقاشی، تصور می‌شد صورت سنت جوزف به خوبی سایر چهره‌های موجود در قاب، کشیده نشده است. احتمالاً شخص دیگری در کشیدن صورت سنت جوزف نقش داشته است

اوگیل می‌گوید: «وقتی دلا روزا را به طور کلی آزمایش کردیم، نتایج قطعی نبود.» 

«بنابراین، تک‌تک قطعات را آزمایش کردیم. تایید شد بقیه تصویر رافائل کشیده، اما چهره جوزف به احتمال زیاد کار رافائل نیست.» 

جولیو رومانو، یکی از شاگردان رافائل، احتمالاً خالق چهره چهارم بوده است، اما این نتیجه‌گیری به هیچ وجه قطعی نیست. این نمونه دیگری از فناوری مدرن است که اسرار نقاشی‌های کلاسیک را آشکار می‌کند، این بار با هوش مصنوعی. 

به گفته کارشناسان، مدونا دلا روزا در سال‌های ۱۵۱۸ تا ۱۵۲۰ روی بوم نقاشی شده است. اواسط دهه ۱۸۰۰ بود که منتقدان هنری در این که کل این اثر، کار رافائل باشد، دچار تردید شدند. 

اکنون درستی این تردیدها تقریباً با قطعیت به اثبات رسیده است، اگرچه تیم تحقیقاتی پشت این مطالعه تأکید میکند که این هوش مصنوعی به جای اینکه جایگزین متخصصان هنری شود، در آینده به کمک آن‌ها خواهد آمد. 

اوگیل می‌گوید: «این موردی نیست که فکر کنیم هوش مصنوعی جای انسان‌ها را میگیرد. فرآیند احراز هویت یک اثر هنری شامل بررسی بسیاری از جنبه‌های آن می‌شود، از منشأ آن گرفته تا رنگدانه‌ها، وضعیت اثر و غیره.»

با این حال، از این نوع نرم‌افزار می‌توان به عنوان ابزاری برای کمک به این فرآیند استفاده کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • رازی که «هوش مصنوعی» دربارۀ این نقاشی 500 ساله کشف کرد
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • تسری امتیازات قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند